Любов или пари?

• 16 721
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мултиакаунтингът е забранен в този форум, затова премина от втората си регистрация към анонимност.

Анонимна, предполагам, че го знаеш, но, предвид последните публикации, тук едва ли е най-подходящото място да търсиш съвети.

# 316
  • В полите на Пирин планина
Мултиакаунтингът е забранен в този форум, затова премина от втората си регистрация към анонимност.

Анонимна, предполагам, че го знаеш, но, предвид последните публикации, тук едва ли е най-подходящото място да търсиш съвети.

Поне има поле на размисъл. Само не знам дали няма да задълбае твърде много предвид първоначалната причина за пускане на темата.

В крайна сметка в живота няма сигурни неща - всичко е относително и променливо, затова е по-добре да има на кого да се опреш при нужда. В сериозни ситуации козметиката и пътуванията или липсата им са най-малкия проблем.

# 317
А между другото и приятелките ми около мен нямат деца повечето, та някак нямам усещането, че съм толкова закъсняла.
Ми много хубаво, че нямате - ама има надежда, че ако намерите мъж със заплата 3 пъти над средната, евентуално може да родите по едно към 35 г.
В това време циганите раждат по няколко, от 17 годишни, и с доход 3 пъти под средния.
Като одъртеете ще се чудите защо няма да има пенсии - ами няма, кой ще ги изработи?

П.П. Не че критикувам - просто тъжна констатация. То не само в България е така, а и на Запад. Меркел за какво покани 1 милион "бежанци" - не достигали младежи и работна ръка. Явно след 100-200 години ще се затрием от чудене кога е най-подходящо да родим, за да не си развалим рахата и финансовото положение.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 16:38 от chris78

# 318
  • Tам през Атлантическия океан
Де да знам, за мен хубавите неща стават по-скоро бързо, защото допълнителното чакане увеличава риска от хаос, грешки, непредвидени събития. Не чакаш, а създаваш условията.

Скрит текст:
В такъв смисъл ми е странно, че някой на 28-30 се опитва да се самоубеди, че това си е крехка възраст и има още мнооого време. Да, хронологически има, но това е на хартия. Реално- една грешка и малко хаос могат да му костват цялото време и да го изкарат от играта.

И друго много важно: не е важно ти колко ще го обичаш мъжа, както казах- добре е да може да го уважаваш, обичта е само част от пъзела. Важно е той да те обича, при това толкова, че да си промени поведението, да прояви хъс и да не се чуди и куми.
+1  Peace

# 319
По-кофтито е, че докато 30-годишните чакат сгодните мъже, въпросните мъже с високи доходи са се насочили към контингента 19-23. И въобще не говоря за кифли, вече писах. Така че отраканите моми ще има да чакат.

# 320
Ау, какви глупости пише туук! Joy

# 321
Ау, какви глупости пише туук! Joy

Я кажи сега една умност за баланс!

# 322
Реших да пиша анонимно, защото не ми се иска темата да стигне до някои хора.

Просто е направила нова регистрация, за да направи тема, а после пише Анонимно, аз така си го обяснявам   Mr. Green
Използването на два профила е против правилата на форума, най вероятно са и банали профила за това пише анонимно.

По-кофтито е, че докато 30-годишните чакат сгодните мъже, въпросните мъже с високи доходи са се насочили към контингента 19-23. И въобще не говоря за кифли, вече писах. Така че отраканите моми ще има да чакат.
Ами отраканите моми да вземат по един малък и да го отракат както си искат, обаче за тая цел трябва да има съпорт, не като реши човека да отваря фирма тя да го спира, щото видиш ли мило, то е много трудно в България да се първи бизнес.

# 323
Явно след 100-200 години ще се затрием от чудене кога е най-подходящо да родим, за да не си развалим рахата и финансовото положение.
Благодаря за анализа, но не питам кога да родя. Чудя се дали ако остана с човека няма да се натрупа разочарование у мен с годините.

Направих си нов акаунт, с който постнах темата, защото не искам мненията да стоят изобщо в моя профил. Оказа се, че не е позволено и акаунта е блокиран, не мога да пиша от него. Пиша от моя си профил анонимно, което не исках да правя, но другия вариант беше да зарежа темата.

# 324
Стана ли ясно колко е средната заплата във въпросния град според авторката, която не знае всъщност колко е? Да не се окаже само 2000-3000 лв. и да се наложи да се рестартира темата отначало?  Laughing
Не питам колко получава младежът, а колко според нея е средната заплата в града.  Peace

# 325
Авторке, пускай се по течението и стига си го мислила. Каквото се получи.
Живота сам ще те насочи, по кой път да поемеш. Heart Eyes

# 326
С който и мъж да се хванеш, има вероятност да се разочароваш. Сега от какво точно са подробности...

# 327
На 30 + бих имала дете ,независимо от дохода ,защото след това може и да нямам. Едно дете все ще сколасаме да изгледаме двама или един от нас ,но za две и три си трябват сериозни финанси и професии.  Peace

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 02:11 от Анонимен

# 328
  • София
Просто не го обичаш достатъчно.. ако го обичаше достатъчно нямаше да стигаш до такива генерални въпроси.
Ако ще взимаш решение , взимай го сега.

# 329
Едно дете все ще сколасаме да изгледаме двама или един от нас ,но za две и три си трябват сериозни финанси и професии.  Peace
Е принципно идеята не е да останем с едно.

Общи условия

Активация на акаунт