Дали е каша или пък пюре, ред е на ЮНЧЕТО с лъжичка да яде.

• 56 492
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Катериче
Таз поръчах, иначе има и по-скъпи. Но все още я чакам да дойде.

# 136
  • на пясъка при черупките от миди
Мрежички има в магазини ДМ, както и предполагам в повечето детски магазини. Купих на Campol kids или нещо подобно, но ги има на доста места  Peace

# 137
  • Горна Оряховица
http://www.aliexpress.com/item/1-PC-NEW-Nipple-Fresh-Food-Milk-N … /32360372228.html
аз си взех такова като биберон, но сега започвам да се чудя дали това с мрежата не е по-добре.

# 138
И аз да се включа за секциото- все още ми е изтръпнало и ме сърби от време на време, а една приятелка ми каза,че на нея изтръпването и е изчезнало след година и месец, така че и аз съм се настроила за поне година Simple Smile
А искам да попитам момичетата,които вече са взимали две майчинства- на една и съща дата ли ги превеждат или когато решат през следващия месец?
Превеждат се първият вторник или четвъртък на месеца. Най-добре ще е да си изкараш Пик от НОИ и да си следиш. Аз преди малко видях, че утре ще имам превод.

# 139
Здравейте, вчера забравих да пиша за цвеклото. Въведох цвекло в комбинация с други сладки зеленчуци - беше като всеки път - не се кефи кой знае колко, но си го изяде. Много цапа, но е мнооооого полезно и за хемоглобина и за един куп други неща. Днес може круша да въведа.
Зехтин си добавям от втората седмица първо капчици, а сега вече на око. Необходим е за усвояването на мастноразтворимите витамини в зеленчуците - вит А и още кой беше там.
Същият ефект има и маслото  Peace
Катериче, бебетата имат много силен рефлекс за избутване на твърда храна извън устата, на което се основава ЗВБ. Така че когати пак си отхапе, не се притеснявайте чак толкова. Харесала е ябълката, затова я е мотала в уста, а и сте постимулирали дъвкателен рефлекс.
Белегът ми ме сърби, но вече е по- чувствителен, за съжаление, обаче коремът ми не ще и да чуе за прибиране, та сега това ме измъчва повече.
Пудинг, освен плуване и споменатите от теб занимания, за друго не се сещам.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 14:17 от sisonder

# 140
Mimko като престигне мрежичката дай мнение,че и аз се замислям дали да взема

# 141
  • София
Катериче, малко офтопик ...но да благодаря за инфото за магазина за обувки - Алекс с влизането в магазина си хареса ботуши, пробва ги и ги взехме  bouquet . Нямаше нужда да обикаляме Simple Smile
Влизам да се отчета, че си взех от промоционалните пюрета- кайсия, слива и ябълка с банан, но почти нищо не беше останало. Нямам идея дали просто улучих такъв момент, но ако някой се интересува да побърза.
За белега от секциото - при мен е ресекцио-рязано втори път- и учудващо за мен се възстанових много бързо. Моят шев е някакъв специален вътрешен- не ми махаха конци и ми махнаха превръзката на 5я ден. След това започнах да се къпя нормално, без да го пазя и да го мажа сутрин и вечер с контрактубекс. След 2рия месец вече не го усещам-като, че ли първият път поне година го усещах. От два месеца тичам в къщи по 10км на пътека през ден и ходя на йога - досега не съм усещала никакво придърпване или дискомфорт. Т. К минаха 6 месеца след секциото ще ходите ли на преглед при АГ?

# 142
Мимко, Фиорче, Джейни, много мерси!  bouquet Казаха ми, че и в дрогериите Lilly имало тези мрежички. Още утре ще гледам да си купя. Много мерси за идеята!   bouquet
aYnaT, много се радвам!  Grinning Ще покажете  Heart Eyes
Сисондер, и аз днес дадох червено цвекло в комбинация с тиквичка, пащърнак, картоф, авокадо, масълце и сиренце  Wink Сияна одобри и си хапна  Simple Smile Много се радвам, че не е злояда като кака си  Heart Eyes Иначе за момента все още се притеснявам от парченца. Малко по-натам ще съм по-спокойна  Wink
За белега от секциото - предното секцио по-дълго имах дискомфорт и изтръпване. Сега е доста по-добре и нямам проблеми. Не е на 100 процента, но е доста добре  Simple Smile Според мен, зависи точно от къде е минал разрезът и дали е засегнал нервни окончания. Не съм специалист, де. Някой с медицинско образование може да се произнесе по-авторитетно  Wink

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 22:56 от Катериче

# 143
Dancing barefoot, на мен до сега са ми превели 4 пъти майчинство и смс-ите са ми от първо и от трето число на месеца (1-ви,3-ти,1-ви,3-ти).

# 144
 Благодаря,Немезида и Sisonder! Аз не бях разбрала,че ще пише и за отделните месеци Simple SmileСега проверих и при мен пише,че е изплатен и даже повече от колкото очаквах. Едно хубаво ми стана- По една виртуална биричка от мен  beer beer

# 145
Привет, мами, няма да ви изреждам поименно, но мн ви се радвам на поста:)
Аз днес с био брашно от елда направих каша и я смесих с пюре от тиква-бебка я яде:)
За който иска да поддържа лактация-бадемово мляко. Най-добре домашно приготвено. И после си като фонтан:)
Да ви попитам-спортувате ли с бебетата в количките?има дори клипове в youtube на майки, които си правят тренировката така. Аз ако тръгна пеш имам ок. 4 км от нас до на баткото у щето, ходя бързо и на места дори тичам за учудване на минувачите-но засега само така мога да тренирам
Вдъхновена от мимко, и аз съм на диета все пак почти 2 хранения замених, гледам да пия повече вода и токсините да отиват повече в тоалетната, отколкото в кърмата. Реших да не ям никакво тесто и никаква захар-само от плодовете и евентуално мед и то не много. Да видим докога ще издържа-аз мн обичам тесто.Но искам да заприличам малко на човек, че такава трътла ми е кофти да се гледам...Лека на всички:)

# 146
Здравейте! Не съм писала тук отдавна(не съм и влизала да чета).Мартин е вече голям момък(5м и 11 дена)захранен е.За сега е ял картоф,морков,пъщарнак,тиквичка и броколи(домашни пюрета).Дадох 1 ден купено пюре картоф с карфиол и получи колики(явно от карфиола),от тиквата ми се стори,че се обрина(2 пъпки на лицето и малко зачервено на 1 то краче).Плодове не е ял.да попитам и тук не е ли рано за масло(имам предвид кравето масло)?
И Мартин не се обръща сам,завърта се до някъде и толкова.Иначе е подвижен(сменям памперс по 15 мин),при къпане ставам цялата мокра от неговото щуреене(много обича водата).
Памперси ползвам на кан бебе(50 броя са ми около 15 лева 4 ка.)

# 147
  • София
За майчинството- превежда се на първо число, поне при мен. Може и да зависи кога си подал документи, но да не объркам някой.

Белегът от секциото ме сърби от време на време, но не е прекалено често. Обаче грам не избледнява тази черта от него. И при вас ли е така ???

Има ли дете, което освен домашни, яде и купешки пюрета? Взех едно купено, не иска дори да го помирише. При всички ли е така

Момичета, какви подаръци обмисляте за Коледа? Аз засега съм измислила само подаръци за бизнеспартньори, но не и за близките. Някакви идеи? Особено за детето

# 148
Аз ще купувам за подарък играчки,сега и поръчах и рокличка и шапка за коледа.Ние точно на коледа ставаме на 6 месеца и торта ще поръчам.Още не съм захранила,мисля след празниците,но се чудя с какво да започна

# 149
майчинствата са преведени днес(за ноември),края на месеца ще има още 1 превод(за декември) и после чак февруари(от 1 ви до 5 ти,както винаги)за януари.

Общи условия

Активация на акаунт