Сиянчето обаче я захраних на 4.5 месеца, вероятно и това има значение 

кога отлетя това време? Бяхме на консултация-биха ни последен пентаксим,другата седмица ще ни бият хепатит В,имаме си вече белег от БЦЖ та няма да ни реимонизират. Очертава се ваксина чак на 12м. Дадоха ни направление за изследване кръв и урина и ехограф на вътрешните органи. Малчо е вече 7кг и 67см. Равносметката е +600гр и + 4см от предния месец
извинявам се,но няма да цитирам поименно 
нощно време не се храним. Пребирих се
събужда се 2-3 пъти презноща,но давам бибата, люшкам и пак заспиване. Вода не иска все още-сякаш предлагам отрова 
и преди спях по 5-6 часа,но поне събота и неделя наваксвах 😃 малчо е на моменти,но най-често спи по час,час и половина преди всяко папкане. Засега нямаме дълъг следобеден сън. Уморява си се, виждам,че му се доспива и не уздържа повече.

Голямата е дала богат списък и ще го разпределим с бабите. Малкото ще получи стол за кола, защото с кошницата вече не е вариант, а и като я сложа в нея реве през целия път. Освен това съм харесала и една проходилка и довечера като се прибере ММ ще е поръчам - трябва ми кредитната му карта

Чушка още не съм дала - нямам домашни, а купешките доста изкуствени ми изглеждат. Иначе щях вече да съм включила в пюренцата. Утре или в петък мисля да дам за пръв път глутен - с глутенова каша
Иначе вече съм давала доста голямо разнообразие от плодове и зеленчуци 

Хубав ден! 
на мама душичката златна...сигурно това е била причината да плачка, да не спинка и да повръща! Та мама й купи бяла блузка и бели ботушки днес навън, а сега ще пукам пуканки!Препоръчани теми