Ще споделя пак резултат, когато приключа.

Когато Райчето беше бебе доста по-трудно ми беше. Тя си беше много по-ревлива, не спеше добре, беше злоядичка. Аз бях неопитна. Върнах се на работа когато Рая стана на 1 годинка и се почувствах по-добре. Харесвам си работата, колегите. Имах и някакво време за себе си - поне за половин час в обедната почивка. Вкъщи това много трудно ми се получаваше
Имам възможност да прекарвам и повече време с каката. Много ми е хубаво да съм с двете си дечица
Когато и таткото е с нас е още по-добре. Хем сега никой не ни помага. Сами си се оправяме с всичко. Но много разчитам на ММ. 2 вечери през седмицата аз ходя да играя волейбол и съм спокойна, че той ще се погрижи за децата и всичко ще е наред. Той също излиза да поспортува и да се види с приятели от време на време. Наистина е много по-добре и по-лесно когато можеш да разчиташ на половинката 
Мисля да се върна на работа следващия септември, когато се надявам да пуснем Сиянчето на ясла на годинка и 4 месеца. Тогава ще видим как ще е.
, момичета. Прекрасен ден ви пожелавам и много хармония, спокойствие и мъдрост да се наслаждаваме на ежедневието, защото имаме най-ценното, за което други само мечтаят
.
възхищавам се на всички ви. Всеки е минал и минава през какви ли не перипетии за усмивката на своите деца.
Все пак сме хора и се случва да грешим или губим посока. За мен родителството е едно
Бяхте ми голяма упора по време на бременността,а сега сте ми рамо отново
Препоръчани теми