...правихме струвахме и точно се облякох и заредих да направя вечерята и свеки се развъня на мм, че беба мн плачела. А нашата през цялото време рев все едно я колят...и не ще са стои в свеки...ами такова да е положението- тя сама си го направи, досега трябваше това дете да е свикнало с нея, все пак баба им е и на двамата и ми е кофти...
на всички СИЛНИ мамчета.
обясних му,че така му е показал колко много го обича
после се похвали на дядо си,че Никола го обича много тъй като се е изпръцкал два пъти докато го е държал.И най-готиното беше като се разменяха кой да го гушка си пожелаваха един на друг-ДАНО и при теб да пръцне!!!
От както аъм родила имам една единствена нощ, в която съм спала от 22:30 до 5 без да ставам. Няма кога да спя през деня. Знам колко е изтощително и напълно те разбирам, но стискай зъби ще премине този период 

бързо да вдигнете хемоглобина. Детенцето на кумците ни дълго време имаше желязодефицитна анемия и му даваха желязо. При него обаче основната храна си беше кърмата до годинка и половина. Просто не искаше друго да яде детето и това си е. Не се притеснявай, те затова са кръвните изследвания на 6 месеца, за да може да се реагира на време 
Сложиха й последния синфлорикс. Доста се притеснявам, защото предните пъти при тази ваксина беше много неспокойна, а при втория прием избиха и пъпчици... За момента е ок, но пак й избиха пъпчици на единия клепач
Много се надявам с това да се разминем 

за всички и дано всички бебчовци да започват да спинкат повече и да дават възможност за почивка и на мама и тати

Следях темата докато бях бременна , нооо после нямах време да пиша и .... така . Казвам се Деница на 30 г. от Русе , но живеем на Банско - тук работим/работех . Синът ми - първо дете ми е , се казва Милен роден на 18.06 в Русе . Д,ве седмици след като се роди се прибрахме на Банско и сме си само тримата . В началото ме беше страх , мислех си че няма да се справим , ама ейго на почти на 6 месеца стана и си е добре детето
и ние сме добре , от време на време ме накачат лудите , особенно скуката тук може да те убие . Най - хубавото е , че няма баби да мрънкат , и двете са далеко , най-лошото е , че и да ни се иска да излезем няма как . Малкия отказа нощното хранене още след първите седмици , сутрешното към 4 часа го отказа към 3 месец - на АМ е , кърмата ми спря на втората седмица . От средата на 4-и месец е захранен , скоро ще почне и месните пюрета . Еми това е от мен мами , включвам се и аз в групата .
И с две ръце подкрепям една дама , която каза че няма нищо по-хубаво от това след като приспя и двете деца - едното на 6м другото на 34 год , да си налея една-две чаши виноооо . Хайде лека и спокойна вечер . Препоръчани теми