Боги ес вирусен бронхит ие на АБ цели 11дена.за втори път спрях захранването първият път заради алергията от картофа.наша Педи ми каза че трябва да въведа глутена до 7 месец и искам да питам мога ли да го въведа преди него плодовете?минахме зеленчуците и кашите почнах месото ,но се разболя и понеже остана да въведа заешкото и телешкото искам след това да дам глутена и тогава плодовете вие какво мислите? влизам и в фб групата,но нямам много време за съжаление 

Не че ще помни,но просто ако не й харесва,вероятно нямаше да й харесва и първият път.А вода не даваш ли?А кога пробва да й дадеш АМ,на гладно или след кърмене?Може да не е била гладна
в нас аз подреждам всичко. Апартамента не е малък, но за да си съберем всичко и да знаем къде е, трябва да се хвърлят излишните неща (примерно скъсан панталон или чорапи) и да се подрежда. Знам всичко къде е и небстига, че съм отделила време да му подредя шкафа (не издържах на това как той беше направил) пък и иска всичко да е на удобноно място
хи хи...колко пъти се заканвам " повече аз нищо няма да прибирам!" и си оставам само със заканата.
аз се включвам да споделя за хлебопекарната. вече 1 година ползвам, зарибих 3-ма познати и роднини да си вземат (от лидъл за цена-качество е страхотна и е с 2 бъркалки) моята рецепта е френски мисля се водеше хляба и е с брашно на софия мел утвърден стандарт не знам дали го има на малък пакет, аз взех 20 кг. 570 гр брашно, 300 мл мляко/вода, 1 яйце, зехтин.масло или олио 20 гр, 1 ч.л. сол и 1 ч.л. захар, най-отгоре суха мая на Йоткер(с други съм пробвала огромен провал става). по принцип рецептата е с 600 гр. брашно, но много бухва и се опира в тавана
коричката на средно препечен е хрупкава. за сухари обаче ще очаквам да споделите идей
Препоръчани теми