Аз видимо особена разлика с другите шишета не виждам, но факт, че с малко повече упорство Сиянчето започна да пие от тях. И сега съм само с такива шишета. Така че, ако не иска беба някое шише, винаги може да пробваш с друг вид с надеждата да й хареса. Първо провери обаче дали ще пие кърма от шишето. Ако пие, може просто да опиташ с друг вид АМ
много яростно натиснах backspace, само дето и отчета при педи изтрих. 

Жив и здрав да ти е! 
Само хрема, но е зверска. В лицето изглеждам като катастрофирала жигула - подути клепачи, едното око сълзи нон-стоп, червен и разранен нос, боли ме глава, цялата къща е в сополиви салфетки и кихам все едно от стомаха, с такава сила... Гледам да не се завирам в бебето, ама как да стане. Слагах маски, тя ги дърпа, а като й се спи и е кисела и ако се появя с маската настава рев
. Успява да ми я докопа за част от секундата. Едно ми е отнесено, нямам сили да изведа детето и ме е яд, защото времето е мн хубаво. А трябва да намеря сили и да сготвя, че няма нищо за ядене в къщи
Дано само не е вирус, че много ще ме е яд да си заразя детето. Е, оплаках ви се!
. Както и да е де , до другия ден нищо му нямаше , да кажа че съм много доволна от бебешки крем на галафарм Македонски е , супер мазен и лесно се нанася , попива бързо ! А памперси ползвам от Лидъл - супер са , ползвала съм на Памперс (пропускаха отстрани) и на Бочко (мн дебели) ,но аз лично съм мн доволна от лидълските .
. Както и да е де , до другия ден нищо му нямаше , да кажа че съм много доволна от бебешки крем на галафарм Македонски е , супер мазен и лесно се нанася , попива бързо ! А памперси ползвам от Лидъл - супер са , ползвала съм на Памперс (пропускаха отстрани) и на Бочко (мн дебели) ,но аз лично съм мн доволна от лидълските .

и още не съм се излекувала

май ще накупя още такива.Иска ми се още неща да взема и затова давайте идеи 

хич не мога да се огранизирам,а и с тази болест направо съм скапана.
колкото сме дебели с моя мъж сега,ще станем още повече
Но заради бебка,да знам какво има в хляба и.Препоръчани теми