Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 082
  • 764
  •   1
Отговори
# 15
Да, за голямата говоря. Ще го снимам тия дни,да покажа. А в К. вечно на 10 и нещо го гледам,та тия 16лв малко измислени ми се виждат.
Няма нужда. Написах какво съм видяла в отговор на питане относно старата цена. Тубата е за 60 пранета.

# 16
  • Карлово
при нас Лавацата беше свършила
дано утре заредят
Хайде пак номерцата им... втори ден и вече свършила... ама най-вероятно единични пакети си има...  Close 
И не само. На мястото на промоционалния пакет 2+1 се мъдреше  2бр червена лаваца. на 11 и нещо.

# 17
Благодаря за темата bouquet!

Снощи в 18:30 взех последната кутия НАН, а исках да си взема поне 3-4 кутии. За Лавацата не е неочаквано, офертата е много изгодна, снощи всеки имаше поне по една в количката, но е некоректно. Миналата седмица по същия начин се беше изчерпало 3 в 1 стронг още първия ден, така и не заредиха повече.

# 18
  • Sofia
... Миналата седмица по същия начин се беше изчерпало 3 в 1 стронг още първия ден, така и не заредиха повече.
Тъй де, досвидява им в един момент да продават на ниска цена. По стар български обичай... по празници хората намления правят (та се трепе народа даже  ooooh!) , тук обратното.
Пък има и друг момент - хора, които иначе не ползват даден артикул, само заради ниската цена купуват (че за търговийка даже)... като невидели.  Wink
Та К поне имат политика да питат на касата "Имаше ли проблем с пазаруването" - та ще си кажа.  Mr. Green

# 19
  • Русе
... Миналата седмица по същия начин се беше изчерпало 3 в 1 стронг още първия ден, така и не заредиха повече.
Тъй де, досвидява им в един момент да продават на ниска цена. По стар български обичай... по празници хората намления правят (та се трепе народа даже  ooooh!) , тук обратното.
Пък има и друг момент - хора, които иначе не ползват даден артикул, само заради ниската цена купуват (че за търговийка даже)... като невидели.  Wink
Та К поне имат политика да питат на касата "Имаше ли проблем с пазаруването" - та ще си кажа.  Mr. Green
И ще си го преместят... знаеш къде. То това им е дежурна реплика и нищо не се променя ако кажеш, че не си доволен.
Това кафе не е ли с по-различни опаковки от обикновено? Например аз от Метро си взех промопакет 4х250 гр. и бяха в цяла опаковка. Обикновено тези специалните предложения са до изчерпване на количествата.

# 20
  • Sofia
O, Вики, знам, ама аз да си кажа.  Laughing

Тъй де, досвидява им в един момент да продават на ниска цена. ...
Обикновено тези специалните предложения са до изчерпване на количествата.
Въпросът е колко наистина са "изчерпани" стоките... аха...  Laughing

# 21
  • Бургас
Благодаря за новата темичка.Преди няколко дни откриха до нас нов магазин по малък е но е много чистичък и подреден още.Утре ще ходя да го разгледам по обстойно.

# 22
  • оттам, откъдето започва България
Ох, това обстойно оглеждане хич не е здравословно за джоба ни.  #Crazy

# 23
  • Sofia
Ох, това обстойно оглеждане хич не е здравословно за джоба ни.  #Crazy
Е, та то няма да е нищо по-различно като асортимент от всеки друг К, просто ново и различно разположение.  Wink

# 24
  • оттам, откъдето започва България
Различното, когато К. е до дома ти е това, че ти става като квартален магазин. Та в тази връзка в повечето случаи като отида да купя уж определено нещо, те пък намалили нещо, и става. Нашия също е по-малък и с различно разположение. От февруари е, но и досега се лутам за някои неща.

# 25
O, Вики, знам, ама аз да си кажа.  Laughing

Тъй де, досвидява им в един момент да продават на ниска цена. ...
Обикновено тези специалните предложения са до изчерпване на количествата.
Въпросът е колко наистина са "изчерпани" стоките... аха...  Laughing

Каква им е ползата да си ги държат на склад?

# 26
Нищо не си харесах тази седмица, само да не ви изгубя  Heart Eyes

# 27
  • Sofia
Ами според мен, както съм писала и в цитата - досвидява им на ниска цена да го дават.
 Ще си го продват на високата, не че ще си го държат.  Друг е въпросът колко ще се купува на високата...  Wink  Което ни им разбирам на нашите търговци, ама нейсе..
Та така...  Wink

Нищо не си харесах тази седмица
Абе аз си харесах 2-3... малко повече неща, ама... тоя Лидл ми изсмуква... Crazy  ooooh!

# 28
пак нямаше Лаваца при нас
дано другата седмица го пуснат пакета в друга верига  Rolling Eyes

# 29
  • София
Скромно тази седмица, но се отчетох

Общи условия

Активация на акаунт