Кауфланд / Kaufland- тема 15

• 131 129
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Преди време бях чела положителни отзиви за мицеларна вода на Кауфланд. Убих се от търсене, но такова чудо не намерих. Може ли актуална снимка на тази мицеларна вода?

# 91
Много месо и много сладко в новата брошура........
Течен рекс, Максима Сано, Ленор, Чибо Сицилия и Милано, Лаваца на зърна, 1кг., малко Мерси, кухненска везна, кафемашина, кана с филтър, тави, брашно - голяма опаковка - част от промоциите.

# 92
Преди време бях чела положителни отзиви за мицеларна вода на Кауфланд. Убих се от търсене, но такова чудо не намерих. Може ли актуална снимка на тази мицеларна вода?
Отдавна изчезна. Дали са я пуснали отново не зная, аз си намерих по-хубави.

# 93
Дали са я пуснали отново не зная, аз си намерих по-хубави.
Сподели, моля! Peace

# 94
Микса и Гарниер.

# 95
Момичета , как е течния прах Есекс, някой с отзиви?

# 96
запис, аз не съм много въодушевена от Есекса. Аз пера с медикс алвина, харесва ми и омекотител силан от новите

# 97
на мене много ми хареса праха Елви от миналата седмица, мирише страхотно и беше без пари

# 98
Има ли публикувана брошурата за новата седмица?Моля някой ако види да качи линк,благодаря че нещо неоткривам.

# 99
и аз не я откривам, а и хартиената вече ни се бави, носят я все привечер в събота

# 100

Има ли публикувана брошурата за новата седмица?Моля някой ако види да качи линк,благодаря че нещо неоткривам.
http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … BA%D0%BE%D0%BB-2/

# 101
Г-жа Рамацоти -Благодаря!

# 102
  • София
Кое Омо е по-хубаво? Течното или не?

# 103
  • Стара Загора
Здравейте,
имам питане относно продуктите с марка "EXQUISIT" предлагана от Кауфланд.
Някой опитвал ли е от продуктите им и с какви впечатление е останал? По конкретно се интересувам от пармезана, маслото и сирената им. Благодаря предварително  bouquet

# 104
  • Варна
И аз да попитам за отзиви за течното Омо,предварително ви благодаря за отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт