Лидл ::74::

• 78 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Божееее кой акъл продава талони ooooh! и от любопитство питам как вървят?
За книгата разбираемо...

Аз от любопитство проверих - 30лв за 5-те талона и 40 лв за книгата  Grinning

Да похваля конфитюрите от делукс серията - чудни, не много сладки, киселички. Опитах този с череша и с кайсия, утре ще се ходи и за ягодовия. Особено кайсията си киселее и за мен е супер, че не са горчиво-сладки, но ако по принцип не обичате конфитюри с по-малко захар, по-добре не пробвайте.

# 106
Хмм  Thinking сега забелязах това:
"12. Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти. Участието в Етап 2 на Играта не изисква покупка."

# 107
  • Варна
Някой спомня ли си кога последно пускаха хлебопекарните и мислите ли дали скоро ще ги пуснат пак?

# 108
Някой купувал ли е  от детския комплект прибори за хранене? Отзиви? Горе-долу до каква възраст могат да се ползват?
Аз, миналата година. Малката ползва лъжиците основно, понякога и вилицата, но и' е трудно да забожда( проблемът по-скоро е в детето) Laughing

# 109
Някой спомня ли си кога последно пускаха хлебопекарните и мислите ли дали скоро ще ги пуснат пак?

Пускат ги март-април и септември.  Peace

# 110
Записвам се. Утре ще се ходи за дървени играчки и евентуално ще имам книга.

# 111
  • софия
Струва ми се, че някой в темата питаше за перфоратор звезда /жълтия/, ако все още си търси - Тази сутрин имаше няколко останали в Лидъл на Т. Каблешков bouquet

# 112
Тези в Лидл се правят на откачени. Имах една точка за книга. Сега пазарувах и трябваше да ми дадат още 5. Онзи ми дава една. Казвам му да дава точките и ми отговаря, че трябвало да бъдат на различни сметки. Изрепчих се и ми даде книга.
Купих голямата къща за кукли, рибките, мемо карти, влакчето и дънки и блуза за ММ

# 113
  • Варна
Има в OLX талон за 25 лв newsm78..

Искам я книгата ,ама едва ли ще събера точките ,в момента имам само една Thinking и не се предвиждат покупки Confused,максимум още една ..
В следващата брошура нищо не ми хвана окото засега.
Благодаря за мението за шампоаните ,стархотен е ,лилавия  взех. Hug
Елха ще вземем  от М.Бриколаж за 30 лв ,120 см.

# 114
Как 25-30 лв. за точки ooooh! накъде отива този народ Tired

Ние дано хванем играчките днес и дънки евентуално ако ми харесат, че с тези скъсани участъци... зимата newsm78

# 115
  • Пловдив
нищо не харесах от новата брошура Crossing Arms

# 116
  • Варна
Как 25-30 лв. за точки ooooh! накъде отива този народ Tired

Цената е за всички 5 точки Rolling Eyes
Аз направо се замислих дали да не ги взема тези точки..

# 117
Аз пак да питам:

Шкафовете за баня от ПДЧ ли са или от МДФ, видели ли сте? Не мога да разбера по описанието в брошурата...

bouquet

# 118

днес се надявам да успея да отворя елхата и ще я снимам, ако някой се интересува как изглежда  Simple Smile

Аз, аз...искам да я видя, моля !

не стигнах до там и да я снимам Blush

елхата се сглобява клонка по клонка, наредих само най-долните 2 реда, много рехава, в основата си започва с едни пръчки и чак към средата тръгват клонките. Не знам колко трябва да е украсена, за да не се виждат въпросните пръчки. Можех да я снимам поне в този вид, но ме хвана яд и я прибрах. Днес ще я връщам.  ooooh!

# 119
  • Варна
Някакви отзиви за мъжките жилетки от утре?
мъжО има такава от миналата година, не е мръднала. оня ден я прах втори път, дори и през сушилня мина...тъй че препоръчвам  Simple Smile
днес уж отидох за 3-4 неща, накрая излязох със сметка 128 лева и директно ми дадоха книга хаха купих на детето дървени играчки, и на мен бяла блуза, дано да ми седи добре, че още не съм я пробвала
да препоръчам гръцките маслини каламата със сушен домат, в нашия лидъл бяха намалени на 4.79, оня ден взех един буркан за проба, днес обрах и останалите 4 /зелени имаше много/. не са солени, кисело се усеща съвсеееем леко, със зехтин са, а не саламура, чудесни са за добавка в салата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт