Лидл ::74::

• 78 554
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • В една слънчева къща...
Хайде, помагайте, издирвам перфораторът звезда /единичният/ из София  Praynig

# 91
Благодаря за отговорите за бельото.  bouquet

# 92

Дружба 2 - преди около 2 часа имаше няколко.

# 93
  • В една слънчева къща...

Дружба 2 - преди около 2 часа имаше няколко.

Този, близо до който има Практикер ли? Защото преди малко имах човек там и имало само от този с много звездички /синия/, а аз търся жълтия?

# 94
Същия. Съжалявам, че е нямало вече. Просто не представляват интерес за мене и ги отминах с пренебрежение Simple Smile

А и под "няколко" имах предвид 2 или 3 макс. То общо бяха 10-на....

# 95
  • Stuck in a moment
При вас има ли обикновени печени (не пържени) фъстъци Cirkus? Тук и в двата магазина изчезнаха. Надявам се да не ги пуснат с нова цена.

# 96
Младост 3, имаше 2бр преди 10 мив

# 97
Тета, защо не си вземеш елхата от Лидл, а ако не ти хареса, я върни. Там поне тази възможност я има и е удобно, още повече, че не може да се види на място.
Мър, страхотна елха  Heart Eyes И ние ще вземем същата, в Пракктис ги има. колко е висока вашата?
Искам да похваля хлябът от 59 ст., Шварцвалдската шунка  и хърватските домати, които за моя изненада, наистина имат вкус на домати  Laughing
Към хумуса съм със смесени чувства, ама това е защото за 1-ви път опитвам, та и не знам какво да очаквам. Дребната обаче го одобри, а това е добър знак.
А къде стои подправката за кафе, която се коментираше назад  newsm78

# 98
  • Около Костинброд
Някой купувал ли е  от детския комплект прибори за хранене? Отзиви? Горе-долу до каква възраст могат да се ползват?

# 99
Rallichka, благодаря  Peace 180 см. мисля че е.
Аз все забравям да проверя за хумуса, харесва ми по принцип и като прочетох, че го има реших да взема и забравих за пореден път. С някакъв вкус ли е или е само хумус?

# 100
Rallichka, благодаря  Peace 180 см. мисля че е.
Аз все забравям да проверя за хумуса, харесва ми по принцип и като прочетох, че го има реших да взема и забравих за пореден път. С някакъв вкус ли е или е само хумус?
Има натурален , с кимион , с чушки и с патладжан / това видях поне аз /
 А да и с маслини .
  Чакам някой да сподели как е на вкус - някой който е правил домашен и сравнен с този - има ли смисъл да купя или да си правя сама.

# 101
Хумус има с различни добавки, като основата си е нахут и тахан. Ние взехме с патладжан, но вкусът на патладжана е леко загатнат. На филийка беше добре, може би така се и яде, иначе идва тежичко само така да се хапва, натюр.
Големичка е елхата, много подаръци събира сигурно отдолу  Mr. Green
Някакви отзиви за мъжките жилетки от утре? Трябват ми 3 точки и не излизам  без книга утре от магазина  Laughing

# 102
  • София
Да споделя за хубаво вино - има едно испанско, което има нещо като мрежа върху бутилката. Някъде около 6 лева беше, за цената си много ми допадна - не разбирам много от вина, но е леко и ароматно.

За хумуса - аз си правя домашен, купувам и от този. Честно казано купешкият много ми харесва Peace

Майка ми се занимава с декупаж и декорация - взе си три от спрейовете и е много доволна. Ще майстори коледни красоти  Flutter

За книгата аз също няма да се вместя, вече продават талони в Olx, предполагам, че ще започнат и книгите.

# 103
Божееее кой акъл продава талони ooooh! и от любопитство питам как вървят?
За книгата разбираемо...

# 104
Някой купувал ли е  от детския комплект прибори за хранене? Отзиви? Горе-долу до каква възраст могат да се ползват?
Страхотни! От близо 2 години ги имаме, не са потъмнели и са прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт