Лидл ::74::

• 78 521
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Купих си подарък за Коледа - гравиращата джаджа.
Ароматизирана захар за кафе (канела, ванилия, инд. орехче и карамфил) честно казано най-вече заради кутийката. Опитах я - интересна е Simple Smile

# 76
Някой закупи ли си от оформящото бельо, да сподели впечатления. И дали е възможно днес - сряда да е останало нещо?
Снощи имаше в Лидъл в Хаджи Димитър

# 77
Много искам дървена къща за кукли, но май ще трябва да си играя с нея Blush
За книга въобще не си и помислям

# 78
  • Велико Търново
някой взе ли си от оформящото бельо - конкретно за бодитата ме интересува, хубави ли са и как са размерите?

Взех си точно боди, но ще го връщам. Не ми харесва как стои и как стяга на бюста.

# 79
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, дали тези които пазаруват повече и вече са се сдобили с книгата ще имат желание да помогнат с точките на другите?

# 80
Бозата със захар наистина е много хубава, но предния път, когато си купих ми докара зверски киселини.
Някой купи ли си вече дънки, да даде отзиви. Peace

# 81
  • София
Дънките са от утре.  Simple Smile

# 82
Ски екипировка има ли за децата, 116 Grinning
За играчките имаме пистата от миналата година, не е мръднала Peace

# 83
Днес съвсем се обърках, мисля си, че е четвъртък и питам ли питам за дървените играчки  Laughing
А утре дали ще има нещо останало от коледните декорации?  Simple Smile

# 84
И аз върнах оформящото боди - имам доста от Триумф и това определено не ми хареса Peace
Мислих, че е четвъртък и бързо тръгнах за туниката, но уви утре. Laughing

# 85
Ски екипировка има ли за децата, 116 Grinning
За играчките имаме пистата от миналата година, не е мръднала Peace

Дървената писта ли? Да, яка е...буквално Laughing И при нас не е мръднала, но локомотивчето с батерията за жалост даде фира.. Mr. Green счупихме го, а то вършеше цялата работа.. Confused

Аз май се навих да си поръчам елха онлайн от тези българските Thinking Изглеждат свестни и гъсти, незнам лесно ли се нижат играчките само, че малчо ще върши тази работа newsm78
Да помоля мацката, която писа, че има такава, да каже кой модел има  Praynig

# 86
teta75, ако имаш възможност погледни в Метро, почти на 100% съм убедена, че все още предлагат тези елхи (само си запиши цените от онлайна, за всеки случай), вероятно и Бриколаж предлагат тези. Мисля че моята елха се води модел "Коледна изкуствена елха Жилкова тъмна". Доста е гъста, играчките не се закачат точно като на другите с малките колонки, стоят някак по към върха, лесно закачване става с едни закачалки от Джъмбо - кукички от тел.

Ето снимка на елхата украсена (съжалявам, че е малко тъмна, но в момента нямам друга):
Скрит текст:

# 87
teta75, ако имаш възможност погледни в Метро, почти на 100% съм убедена, че все още предлагат тези елхи (само си запиши цените от онлайна, за всеки случай), вероятно и Бриколаж предлагат тези. Мисля че моята елха се води модел "Коледна изкуствена елха Жилкова тъмна". Доста е гъста, играчките не се закачат точно като на другите с малките колонки, стоят някак по към върха, лесно закачване става с едни закачалки от Джъмбо - кукички от тел.

Ето снимка на елхата украсена (съжалявам, че е малко тъмна, но в момента нямам друга):
Скрит текст:

Мяу, благодаря ти за труда. bouquet
Аз не искам жилкова, точно поради трудното закрепване на играчките. Ще оставям детето да украсява /окрасява?/ и да се радва, затова ми се иска лесно да се нанизват играчките..Подобни жилкови гледах в левчето - супер твърди и широки са клонките, не може да се наниже играчката.не ми се купуват отделно и кукички..
 Спрях се на фолийна -бял бор, мисля да рискувам и направо да поръчам. Те ми се струват, че са по меки клонките и по-тесни и ще мога да нанижа играчките, или бъркам? Thinking
Не съм в София, нямаме метро или бриголаж, само китайски магазини и левчета.. Утре ще дам шанс и на Лидълските - ще ги погледна как са..

# 88
Погледни ги - клонките са тънки и лесно ще нанизваш, ако това е основното. Иначе тези кукички са буквално лев-два, със сигурност ги има по левчетата и са доста удобни  Peace
пп - тази елха повече от половината е украсена с играчки, вързани на връв. Лесно е, между другото, просто връвта трябва да е малко по-дълга, за да обхване клонката, трудно е само, ако е къса.

# 89
Погледни ги - клонките са тънки и лесно ще нанизваш, ако това е основното. Иначе тези кукички са буквално лев-два, със сигурност ги има по левчетата и са доста удобни  Peace
пп - тази елха повече от половината е украсена с играчки, вързани на връв. Лесно е, между другото, просто връвта трябва да е малко по-дълга, за да обхване клонката, трудно е само, ако е къса.

Да, ще ги видя...Благодаря отново!

Общи условия

Активация на акаунт