Лидл ::74::

• 78 516
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата...
Барелинке, докладвай утре за елхата, моля те..
В нашите левчета още не са заредили масово, явно е рано, но ние с детето по принцип от ноември вадим елхата и й се радваме до Нова година. После още на първи-втори януари я прибираме..
Има само едни с много широки и твърди клонки и играчките не могат да се нанижат, трябва по-дълга връв да им прикачам, а не ми се занимава...
Моята елха е същата. Реших проблема с цветни кламерчета. Разтягам ги докато се получат две кукички в двата края и закачам на единия край играчката, другия на клончето.

# 16
Благодаря за темата  bouquet Днес върнах сутиена от вчера,повдигащ ефект въобще не се получи  Laughing

# 17
Ще докладвам. Simple Smile

Колко страници е книгата, 140 ли?

# 18
Здравейте,
интересувам се от дървените играчки, които ще се продават в четвъртък. Преди пускали ли са тези пъзел-камиончета и 3д пъзели, читави ли са? Заинтригува ме и голямата зелена кофа с конструктор, но не мога да се ориентирам дали става.
 Ако може да дадете отзиви, предварително благодаря!

# 19
Благодаря за темата...
Барелинке, докладвай утре за елхата, моля те..
В нашите левчета още не са заредили масово, явно е рано, но ние с детето по принцип от ноември вадим елхата и й се радваме до Нова година. После още на първи-втори януари я прибираме..
Има само едни с много широки и твърди клонки и играчките не могат да се нанижат, трябва по-дълга връв да им прикачам, а не ми се занимава...
Моята елха е същата. Реших проблема с цветни кламерчета. Разтягам ги докато се получат две кукички в двата края и закачам на единия край играчката, другия на клончето.
Да, аз в Икеа гледах, че са с кукички играчките за елха..Ще го мисля Peace

# 20
Записвам се да следя промоции и впечатления.
Благодаря  bouquet

# 21
Ноември и Декември, тоя Лидл ще ме разори. Купих един шоколад, две бутилки вино и сирена, ще поглезя мъжа ми с винена вечер. За малкия ще купя дървени играчки, ако останат... Аз искам да се оплача от номерацията на някои от дрехите, малко съм объркана, веднъж М ми е точно по мярка, веднъж се побирам в L.

# 22
  • софия

282. По 141 за всеки от двамата.

# 23
  • Русе
И аз искам книгата за подарък, не знам дали ще събера точките обаче.

# 24
Киса благодаря  Hug bouquet 
 За 2,49 ми се струва добра цена .

# 25

282. По 141 за всеки от двамата.
Мерси. bouquet
В условията пише, че са до изчерпване на количествата, така че явно само първите ще й се радват.

# 26
 bouquet за темата

Срокът за книгата е 6.12. доколкото помня.

# 27
Да, до 6 декември е, но до изчерпване на количествата.
Надявам се да успея... то, че ще успея до края на срока, ще успея, ама дали ще има останали книги  Grinning ей, това е проблема.

# 28
От сайта на Лидл:

При събрани 5 стикера (точки) в Картата може да предадете Картата на касата на магазин Лидл, който е най-удобен за вас, и да получите срещу нея книгата "Манчев срещу Шишков". Книгата "Манчев срещу Шишков" може да се получи в периода от 16.11.2015 г. до 6.12.2015 г. или до изчерпване на количествата.

# 29
 Току -що пробвах и регистрирах злополучния талон от онзи ден в Мозила / в Хром не успях / .

Общи условия

Активация на акаунт