Лидл ::74::

• 78 521
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Има ли някой вече впечатления от дървените играчки? Чакам споделяне  Hug
Имам интерактивния куб от миналата година, сега е малко по-различен дизайна. Малката си играе ежедневно с него, ползва го за стъпало, пълни го с играчки, много пъти го е мятала със засилка от спалнята и до момента е като нов.

Бозата се произвежда в моя град, дори познавам хората от снимката, момичето ще е абитуриент догодина.

# 61
Точките мисля, че ще съберем лесно - вчера отидохме и съм с 3, а съм взимала само хранителни неща.
Понеже говорите за елхите и аз ги мернах, да ви кажа много хубави елхи са тези, български са и са доста по-богати и хубави (според мен) от това, което видях в магазина вчера. Мисля че в Метро ги предлагат, произвеждат се в Раковски. Ние имаме такава елха от няколко години, не е мръднала, от по-големите е, в Метро обаче беше по-скъпа и то не с левчета, но пък може да добиете реална представа (не съм пазарувала от онлайн магазина им, от друг хипермаркет я взехме в последствие, но вече го няма, така или иначе).

Взех една горчица от делукс седмицата - с мед и ананас, ако не се лъжа, много ми хареса  Peace И намален кашкавал на Bluedino, също беше хубав.

Тези българските елхи ги гледах и аз, но само доставката им е 17 лв. Whistling Отпада ми като вариант..

# 62
Има ли някой вече впечатления от дървените играчки? Чакам споделяне  Hug
Имам интерактивния куб от миналата година, сега е малко по-различен дизайна. Малката си играе ежедневно с него, ползва го за стъпало, пълни го с играчки, много пъти го е мятала със засилка от спалнята и до момента е като нов.

bouquet
Здрави са значи. А тези мини мебели? Колко са мини и хубави ли са?

# 63
  • Пловдив
Книгата до изчерпване на количествата ли е?
Да се похваля - вчера спечелих шоколад.

# 64
Здравейте,

Хвърлила съм око на термометъра, нещо да кажете за него? Simple Smile

# 65
 Утре ще пращам ММ за къщичката за кукли, надявам се тази, която най-в дясно на снимката да има мебели към нея, че пише че е 119 части...

# 66
някой взе ли си от оформящото бельо - конкретно за бодитата ме интересува, хубави ли са и как са размерите?

# 67
  • София
Утре и аз се нареждам за дървените играчки. Имаме някои от мин.година, не са мръднали, а синчето си пада малко вандал  Twisted Evil

# 68
  • София
Да споделя, че и на мен ми хареса книгата. Рецептите са същите, които събирах от брошурите всяка седмица. Но друго си е  всичко на куп и красиво оформено.

# 69
  • София
Много елхи има от утре в Бриколаж.Има брошура, вижте и там.
За другата седмица в Лидл-ски екипировка.

# 70
Кажете нещо за тия спрейове? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31769 Виждат ми се интересни, но скъпи, а ми се иска да си купя. Но не знам за какво да си ги ползвам. Изгодни ли са поне, качествени ли са? А идеи за употребата

# 71
Някой закупи ли си от оформящото бельо, да сподели впечатления. И дали е възможно днес - сряда да е останало нещо?

# 72
аз не разбирам кое им е скъпото, цените на всички спрейове е подобна, да не казвам че има и по-скъпи. Използват се да боядисаш нещо, някаква декорация, ако не правиш подобни неща не виждам защо искаш да си купуваш такъв спрей newsm78

# 73
  • София
Дано стигнат за всички желаещи дънките, че доста сме се наредили май...  bouquet
И аз съм се наредила за дънки, блуза за мен, блузи за ММ и дървени играчки. Много искам книгата, но като не купуваме много хранителни оттам и трудно се събират точките.
Вчера ММ ми купил намалена пижама-гащеризон. Много ми хареса, но ще я върнем, защоти през нощта често ставам до тоалетната и няма да ми е удобно.  Crazy

# 74
Има ли някой вече впечатления от дървените играчки? Чакам споделяне  Hug

Бозата се произвежда в моя град, дори познавам хората от снимката, момичето ще е абитуриент догодина.

Интересно,значи сме от един град! По-хубава боза от тая няма.Аз не познавам хората от снимката,но Гушанската боза я купувам редовно. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт