Лидл ::74::

• 78 476
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Не съм чела последните страници, влизам да кажа, че в една друга тема преди година четох много добри отзиви за машината за тесто от другата седмица. Едно момиче си я беше полъчало от чужбина и сподели, че й вършела добра работа не само като миксер, но и за тежки теста, примерно за хляб.

# 376
Литъл да същите, така сложих едната част на копчето и после другата издадената част не мога да я сложа от другата страна по никакъв начин.

# 377
  • Варна, Пловдив
Изпитана рецепта за шкембето може ли? Утре ако има да взема, досега не му обръщах внимание, но толкова хора са го харесали. Мирише ли много докато го готвихте?

# 378
Labrex, кога е подходящо да направя мини щоленчетата, ще издържат ли до Коледа, моля те сподели твоя опит Hug Благодаря bouquet
Ние в къщи сме им фенове и затова си позволявам да ти отговоря (надявам се, че нито ти, нито Лабрекс ще се сърдите) Peace Издържат до 3 седмици, ако ги скриеш добре. Laughing

Уна, в петък видях дървен часовник в нашия Лидл (Провадия).

# 379
  • Телиш/Плевен
Имам въпрос. Blush
Харесах си един душ гел, който виждам за пръв път и искам да попитам тази серия специално сега ли са я пуснали или е постоянен асортимент. Че ако ще е за малко, ще трябва да се запася като ида след няколко дни, много ми хареса ароматът. Heart Eyes

# 380
Ами някаква есенна серия е . Не е в постоянен асортимент - поне преди не беше .
 Но от няколко месеца я има мисля .
 То има и някаква друга серия -аз си харесах течен сапун от нея - срещу касите май беше наредена. /Скоро не съм гледала - та може и да ги няма - имаше и душ гел  / .

# 381
  • Ямбол
milasara писах ти на лични за кубчето,искаме бо,безкрайно съм благодарна  bouquet

# 382
  • София
Литъл да същите, така сложих едната част на копчето и после другата издадената част не мога да я сложа от другата страна по никакъв начин.
Ето такъв трябва да е комплекта с копчетата тик так:
http://promocii.bg/files/probivni-kleshti-1.jpg
С третия вид клещи, които имат бял пластмасов накрайник се слагат копчетата, тези които нямат, т.е. вторите са за капси.

# 383
Изпитана рецепта за шкембето може ли? Утре ако има да взема, досега не му обръщах внимание, но толкова хора са го харесали. Мирише ли много докато го готвихте?

Нарязах на по-ситно и сварих шкембето (добре е да е в тендж. под налягане, че иска време). След това, шкембето се вади, а към бульона се добавя запържено в масло червен пипер и 1с.л. брашно+1ч.ч.прясно мляко(и сол на вкус).
При сервиране, стопляте добре бульона и добавяте от шкембето..+ разбира се чесън и лют червен пипер Wink

# 384
https://suneuropa.com/userfiles/productthumbs/thumb_6830.jpg везничка, аз слагам ето такива елементи с тези клещи.  Не копчета от две части. Явно са други. Емилия е писала за тик так копчета кои са. Извинявам се, ако съм те подвела.

# 385
Момичета, има ли някоя която да е преборила мазни петна от последните покривки които пускаха наскоро, имаше и покривки и тишлайфери? След първата и употреба има голямо мазно петно от олио, намазах го с някакво немско веро и после изпрах, но няма ефект  #Cussing out

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 09:59 от Lemy

# 386
Някакво мнение за кухненският робот ?

Освен за бъркане на тесто и ползване като миксер друго приложение може ли да му се намери, понеже като представител на "силният пол" ми е трудно малко да си представя друга употреба за този уред, а скоро ще ми се наложи, та затова питам Simple Smile

# 387
Ми има хубава стъклена блендер кана, която може да се ползва за шейкове, смутита и прочие.

# 388
Харесала съм си машината за рязане, която ще пускат в събота - някакви отзиви за нея?

# 389
Момичета, има ли някоя която да е преборила мазни петна от последните покривки които пускаха наскоро, имаше и покривки и тишлайфери? След първата и употреба има голямо мазно петно от олио, намазах го с някакво немско веро и после изпрах, но няма ефект  #Cussing out
Талк от аптеката - поръсваш щедро, оставяш за една нощ и переш  Wink Да знаеш за друг път, но и на вече запечатани петна действа (поне при мен - множество пранета и гладения и излезе само така, на дънки беше).
Иначе аз имах петно на покривката, от храна, но е излязло и то на ниски градуси.

Общи условия

Активация на акаунт