♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 25

• 63 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Темпи  Hug евала джанъм  Crazy
жестоки са ти сценариите   smile3501 smile3501 smile3501 ха сега с Сарде спретнете едно дуо и такъв великолепен сценарий ще напишете, че чак комшиите ша объркате  smile3521 smile3521 smile3521 поне да им покажете как се прави филм   newsm10
И аз и мислех за Трохичката  newsm78 newsm78 да се засекат вече с Йомер аби, та нищо чудно и от нея да изкопчи някоя новина Thinking, а тя знае ли за парите и сделката  ooooh!

# 631
И аз и мислех за Трохичката  newsm78 newsm78 да се засекат вече с Йомер аби, та нищо чудно и от нея да изкопчи някоя новина Thinking, а тя знае ли за парите и сделката  ooooh!

Сакън, йок.... Иншалах, малката и хабер си няма за това... и по- добре..  Laughing Laughing Laughing
Идеи за сценарии много.. довечера като се прибера ще ви пусна и другия, дето два дена ми се върти вече в главата..  Twisted Evil Twisted Evil
Със Сардето, ако е съгласна, наистина може да ви спретнем едно сериалче.. ама ме е страх, че там вече наистина ще има баялдисали от смях...  hahaha hahaha hahaha

Тука явно ще е Медиха като разбере, че Айш ще наследи деде /ако правилно съм разбрала с моя шашав турски/  hahaha hahaha

# 632
  • Разград
Рейтингът на "Черна обич" не ми се нрави  Naughty  Обаче ако и други като мен са имали проблем с нета и не са успели да изгледат серията, си обяснявам спада  Whistling Mr. Green

Рейтинга не отчита тия които гледат в нета.

Kara Sevda / Черная любовь 7 серия. (суб)
https://vk.com/video-83475167_171994508?list=0608e0e34e42a66537

# 633
Рейтинга не отчита тия които гледат в нета.
Не знаех  Blush  Благодаря за разяснението!  bouquet
Обаче продължава да не ми харесва спада  Naughty

# 634
Здравейте!

Темпи джанъм, ама наистина си като буря, така съм се смяла на творението ти bouquet

Дерзай в същия дух!

Благодаря и за преведения фрагман.

Това което разбрах от снимки, превод и текст и мои фантазии- ще се разбере май истината за нероден ТекинчУ, Мират от любов да не предложи на Аиш да се оженят и той да осинови мъника Thinking...но Джан какво ще направи....Медиха и Елифа на всеки според заслугите...

smile3518 Weary smile3518

В необозримото бъдеще Джан и Аиш ще бъдат страхотни родители. Детето ще си има приятелче на неговия акъл в лицето на тати Джан и леко шашав наставник в лицето на мама Айшегюл

# 635
Темпи джанъм, ама наистина си като буря, така съм се смяла на творението ти bouquet
Дерзай в същия дух!

В необозримото бъдеще Джан и Аиш ще бъдат страхотни родители. Детето ще си има приятелче на неговия акъл в лицето на тати Джан и леко шашав наставник в лицето на мама Айшегюл

Славе  Hug Hug
За родители съм напълно съгласна с теб  Peace Joy Joy

# 636
Училище за родители

Скрит текст:

- Айшегюл, госпожата каза днес, че утре ще има родителска среща.
- Коя госпожа Джан, твоята или на детето?
- !?!?

- Аишегюл, дай да се разбереме, играчките на малкия са само за него и мен.
- Вай бе, вие за един влак ли сте? Скрънзи.

- Айшегюл, умолявам те, напраеи на детето нещо различно от макарони за ядене! Вчера са имали за домашно, хранете ли се здравословно у дома и той има двойка, защото в продължения на 35 мин е обяснявал на учителката си вариации на тема макарони....

- Добре джанъм, тогава да повикаме баба му Медиха да му наготви....

Следва продължение...

# 637
Училище за родители

Скрит текст:

- !?!?

- Айшегюл, умолявам те, напраеи на детето нещо различно от макарони за ядене! Вчера са имали за домашно, хранете ли се здравословно у дома и той има двойка, защото в продължения на 35 мин е обяснявал на учителката си вариации на тема макарони....

Следва продължение...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
Славеее, аферим къзъм!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 639
Скрит текст:

- Елиф, трудно и отговорно е да гледаш дете.
- Мхх, също толкова трудно и отговорно е да си мнима бременна...
- ?????

- Ало, сине, какво правите с мама?
-  Нищо тате, мама бърка нещо мноого странно миришещо на печката, а аз мия зъбитете на кучето.... Но не се тревожи , като свърша ще върна четката ти на място...

Училище за родители- част втора

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 19:22 от Slawena

# 640
# 641
Темпи, отворена съм за творчески проекти, техническата част обаче ми куца. Такъв карашик сериал ще им спретнем на комшиите, че ще се питат къде да се върнат в първи клас Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 642
И още малко идиотия, че посред нощите взех да откачам...  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
- Защо ми трябваше трета жена да си взимам?! Абдал съм, абдал...

- Едната дрехите ми краде...

- Другата алкохоличка излезе...

- Третата все пред огледалото виси... На хубава щяла да се прави...

Колко хубаво си ми беше с ергенския живот....

Аджеба, не мога ли избягам с Мурат аби в Милано...

- Не може, джанъм... Хич не те пускам...

- Не може, джанъм... без мене никъде няма да идеш...

- Не може, джанъм.... Бременна съм!

- ААААААААААААА БАКТЪН ОТ ВАС!!!

Ама много добре ти се получават нещата посред нощите Темпи....откачай по честичко Joy Joy Joy Joy
Добър вечер на всички  Hug Хубави неща сте постнали браво на вас bouquet
На Дребосъчка много и отива бебо Simple Smile
Гледам рейтинга на Севдата пада, но все пак е интересно, не мога да си обясня защо няма гледаемост, може би деня, часа.......не знам. Харесва ми да гледам Кемал и Нихан като двойка добре им се получават нещата.
Няма начин Патроня да не се сети за трохичката-тя е отличителен белег в цялата бъркотия, на мен лично ми е интересно аджаба след всичко което забърка Бързачката Дафа, Патроня как взе, че отиде в тях newsm78 .

# 643
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=06vggYPOWEU

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 20:25 от vania_e

# 644
Училище за родители

Скрит текст:

- !?!?

Следва продължение...

Joy Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт