Коледното кътче на Ozone.bg

• 13 217
  • 116
  •   1
Отговори
# 30
Когато купувам детски играчки, най-важните неща за мен са:
-желанията на детето
-качеството на играчките
-добрите промоции
-подробно описание на играчките
-лесно и бързо ориентиране в сайта

# 31
От години по-голямата част от нехранителните продукти поръчвам онлайн от чуждестранни сайтове. Към българските поради различни проблеми, които много често излизат, винаги съм подхождала със съмнение. Когато става въпрос за играчки обикновено в онлайн магазините сравнявам цените. В известен немски сайт за играчки много често намаленията примерно на Лего са такива, че въпреки намаленията, които се предлагат по нашите магазини, излиза доста по-изгодно да се поръчва от там. Чудесно е, че вашите цени например на така модерната серия Текста са по-изгодни от амазонските, които доскоро дори с включена доставка до България бяха най-ниски. На второ място, за мен е важна безплатната доставка, приятен гъдел за клиента е. Дори и да не е винаги налична като опция, достатъчно е от време на време да има код/промоция и т.н., която да дава право на безплатна доставка. Също е важно, като отворя сайт за играчки, да не виждам типичните китайски боклуци и реплики (на барби, на играчки от реклами и т.н.). Бих Ви препоръчала да изпращате по мейл кодове за процентни намаления на редовни клиенти.

Желая ви успех!

# 32
  • Кюстендил
Аз често пазарувам онлайн и купувам предимно стоки с доказано качество, не непременно евтини. Така че за мен на първо място е качеството, след това изгодната цена, и на трето място безплатната доставка. Случвало се е да поръчвам неща, които не са ми необходими в момента, само защото тази седмица са били с безплатна доставка.

# 33
Когато купувам детски играчки, най-важните неща за мен са:

Какво желае детето ми ;Качеството на играчките ; Подробното описание на играчките ,както е и във вашият сайт ,а именно играчките са категоризирани и лесно може да се намери търсената такава ;
От време на време да има безплатна доставка ,както повечето от потребителите на бг-мама са предложили.

# 34
Здравейте,
Кое е най-важно за успеха на един сайт с онлайн пазаруване?
Да "усети" усмивката на Клиента
Да "почувства", че е полезен и желан като най-добрия , най-бързия, най-иновативния лесен и достъпен сайт
Ако Клиентът не може да се ориентира "на секундата" трябва да му бъде помогнато , защото в крайна сметка детската усмивка и прегръдка е в състояние да разтопи и когато родителят бъде подпомогнат да избере най-добрия продукт ще бъде доволен и отново ще избере този сайт
Благодаря Ви за коректното до сега отношение към нас Вашите клиенти santa2

# 35
  • добрич
За мен на първо място са важни желанията на детето. След това съм предимно ориентирана към чуждите сайтове и пазаря от тях. Случва ми се да купувам и от БГ, като задължително сравнявам цените и се насочвам към най-изгоден вариант. Признавам, че ми се е случвало да закупя и неща което не ми трябват само защото са с безплатна доставка.  Simple Smile

# 36
Най-важните за мен неща, когато купувам детски играчки:

- качество на играчките
- подробно описание
- филтриране по пол, години, цена
- бърза и изгодна доставка
- промоции на продукти

# 37
  • София
Аз няма почти никакво време да обикалям по магазините,и освен хранителните стоки,всичко останало купувам онлайн.

Кое е от решаващо значение за вас, когато пазарувате детски играчки от онлайн магазини?

За мен на първо място е сайта да бъде добре подреден и лесно ориентиращ,в противен случай няма да задържи вниманието ми да остана и да продължа да разглеждам и да стигна до покупка.
Винаги правя комбинация между уникални продукти и качество.Обичам,когато детете ми остане изненадано и доволно,от това което е получил.
Когато има промоция на някои артикули,те са предимство за мен,защото в крайна сметка изгодните цени за всички хора са много важни.Ако съм придвидила определена сума за подарък,но го намеря същия на промоция или на по-ниска стойност,за останалата сума докупувам още нещо.Тогава съм много доволна Simple Smile
Ако доставката е безплатна,определено този сайт би ми направил голямо впечатление и би ме зарадвал.Понякога се налага да купя нещо спешно,но доставката е наполовината на продукта и не ми се вижда пресметливо.

За Коледа съм се спряла точно на подаръци от Ozone и ще съм изключително щастлива да получа ваучер.

# 38
За мен водещо е качеството на стоката ( купувам проверени и препоръчани марки и стоки), изгодната цена и безплатната доставка
Обожавам промоциите и често се възползвам. Харесват ми отстъпките за нови и/или редовни клиенти, безплатно опаковане на подарък и други дребни отстъпчици и обичам да се възползвам от тях.

# 39
Лоялна съм към няколко български сайта за играчки поради:
- Безплатната доставка - задължително.
- Интуитивно и лесно ориентиране и сортиране при търсенето в сайта /изумена съм, че има десетки сайтове за играчки с "тромав" каталог или даже некоректно работещи функции за търсене/ Прегледът и избора на играчки за мен е удоволствие и държа да става леко.
- Честото обновяване на асортимента и наличието на играчки с различно качество, за всякакъв бюджет - да има и по-скъпи и качествени за празници, но и от по-достъпните също - просто защото днес ни се е приискала поредната нова играчка:)
- Подробно описание на функциите на играчката със снимки и клипчета - това е задължително, изчитам старателно и много правилно се ориентирам, че точно тази играчка е подходяща и ще удовлетвори интересите на детето.
- Навременното уведомяване по имейла за нови стоки и промоции - по време на промоции пазарувам много, не само желаното, но и за напред "складирам" интересни играчки само заради привлекателната цена.
- Лесно и пригледно да управлявам потребителския си профил и история на поръчките, функция "любими"
- Обаждане за потвърждение в рамките на деня на поръчката - много ми е важен бързия обратен контакт с магазина, за да знам дали да разчитам на тях за покупката или бързо да се ориентирам към следващия сайт.
- Навременно обновяване в сайта на статуса на изчерпаните артикули. Това предотвратява доста разочарования..

Харесвам сайта ви и от миналата година ми е в "отметки", но така и не съм стигала до покупка, защото традиционно си преглеждам изпитаните сайтове. Благодаря, че напомнихте за себе си, ще ви имам в предвид и ще следя изгодните предложения и тук. Успех:)

# 40
За да избера да пазарувам детски играчки от онлайн магазини, а не физически трябва да предоставя следните преимущества:
- задължително безплатната доставка;
- промоции с по-ниски цени от другите магазини;
- възможност за връщане на продукта;
- голям асортимент от играчки и продукти;
- лесен и достъпен интерфейс на сайта със снимки и описания.
При честото обикаляне по магазини и молове ако липсват гореописаните преимущества винаги ще избера да го взема на място, за да мога реално да го огледам и преценя. При избора на продукта вече съм проучила качеството му и това не зависи от онлайн продажбата, а от самата фирма производител - затова е важно сайта да предлага голямо разнообразие на марки и продукти. За да избера определен сайт и особено ако той е нов и непознат досега, задължително трябва да е с промоции на по-ниски цени, иначе не бих рискувала с него. Като цяло ако не предлага по изгодни цени и безплатна доставка бих заложила или на физическите магазини или на поръчка от чуждестранен сайт, заради сравнително по-изгодните предложения и реалните намаления.
Изключение на всичко описано прави само ако дадената играчка я няма никъде другаде в търговската мрежа и сайта предлага наистина уникални стоки или такива, които не са навлезли още на българския пазар.
Предвид вече изобилието от магазини и сайтове за онлайн пазаруване, както от България, така и от чужбина, за да пробиете трябва наистина да сте конкурентоспособни и да се откроите от масовката!

# 41
  • I want it all and I want it now.
Няколко пъти пазарувам от вашият сайт учебни помагала.
Доволна съм ,че имате безплатна доставка и нещата си ги получавам на следващият ден.

# 42
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Кое е от решаващо значение за вас, когато пазарувате детски играчки от онлайн магазини.

На първо място поставям разбира се качеството на играчката, защото става дума за деца и с това компромиси не бива да се правят. По тази причина предпочитам да пазарувам от вече наложили се марки и магазини, които знам, че няма да ме подведат. На второ място поставям уникалните продукти. Предпочитам да дам повече пари за нещо, което го няма във всеки втори магазин и, което на втория ден се чупи, отколкото да вложа пари за еднакви и евтини играчки Simple Smile След това залагам на промоциите, защото чрез тях малко или много спестяваш пари, а получаваш качествени играчки. Не държа на безплатната доставка.

-качеството на играчките
- уникалните продукти
- добрите промоции
- изгодните цени
- безплатната доставка

# 43
Като човек,  който пазарува основно онлайн, с малки изключения, мога да кажа, че за мен най-важно е съотношението цена-качество. Най-големи промоции и най-изгодни предложения съм срещала предимно онлайн. Това, както и спестеното ми време от обикаляне по магазините за мен е от решаващо значение.
На второ място, но също важни са сроковете и цените за доставка.
Предимство за мен при онлайн пазаруването е възможността за електронен абонамент, който те държи в течение на всички актуални оферти.
И не на последно място, тръпката, че по всяко време  може да попаднеш на уникална промоция.

# 44
  • Великобритания
на първо место - съотношението качество-цена, детето още не може да изразява толкова ясно желанията си , така че се съобразява с това , което на мен ми харесва  Mr. Green

на второ место е безплатната доставка и сроковете за доставяне
на трето место промоции , ваучери - разни такива гъделчета , които ме карат да се ровя по често из сайта
и не на последно место - хубав и подреден вид на сайта

Общи условия

Активация на акаунт