Коледното кътче на Ozone.bg

• 13 210
  • 116
  •   1
Отговори
# 105
  • София
 Hug и аз бях приятно изненадана тази сутрин, благодаря

# 106
Здравейте на всички и благодарим за времето, което отделихте и участвахте в нашата игра!

Четито на четиримата избрани!  bouquet

Благодарим за искреното мнение и отношение по темата! Мнението на всеки един от вас е от огромно значение за нас!

Ние от Ozone.bg Ви пожелаваме весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Нека тези светли дни бъдат изпълнени с много топлина, любов и детски усмивки. Пожелаваме Ви Новата година да Ви донесе много положителни емоции и незабравими моменти.
А ние ще се постараем да сме още по-полезни за всички, благодарение на вас!

# 107
  • София
Днес явно е щастливият ми ден-ще си взема и билетче от лотарията!

Изключително се радвам - единият подарък за Коледа е осигурен от ozone.bg bouquet

# 108
Честито на печелившите  bouquet

# 109
Много приятна изненада, благодаря!  Simple Smile

# 110
  • София
Аз вече купих играчки с подаръка от OZONE.bg
Изборът ми на детски играчки отново се оказа труден за мен. Хубавото е, че играчките са добре категоризирани по възраст и оттам по видове игри, марки, защото щеше да ми отнеме още повече време  ooooh! . Може би защото и доста време разглеждах сайта искам да отбележа нещо, което преди не ми беше направило впечатление. Когато съм в исканата от мен категория и разглеждам продуктите, стигам най-долу на страницата, продължавам към следваща страница, но ако реша в този момент да смена категорията трябва да скролирам до горе за да видя категориите. Ясно е, че може човек да избере и по-малко продукти да се виждат на страница, но едно друго решение от дизайнерите също е ако сложат една стрелка back to top на страница, както е и тук във форума. Разбира се това е просто само мое виждане.
Аз от рано се подготвям с подаръци и повечето неща бях накупила, НО играчките никога не са в повече. Затова въпреки дългото ми лутане и чудене се спрях на кукла Елза от Замръзналото кралство... три броя  Grinning , защото имам три момичета. Никога не успявам да им купя еднакви неща, винаги гледам все да са разнообразни, а кукла Елза отдавна искат, но не ми се купуваха имитациите. В събота направих поръчката, в неделя пристигнаха куклите. Все още се усмихвам като си представя как трите ще се зарадват като си видят куклите. Тези усмивки и радост ще са в благодарност на OZONE за коледните подаръци от тях.
Р.Р. Искам само да кажа, че куриера не пожела да вземе доплащането от мен за куклите, защото при него не беше отбелязано такова. Дори и след обаждане до офиса пак се оказа, че не трябва да ги давам. Вие сте коректни, аз също, така че ако все пак решите да си вземете доплащането пишете ми.
За момент си помислих че имам безлимитен промо код  Mr. Green .
Забравих да кажа, въпреки че е рано.... Весели празници на екипа на OZONE  bouquet

# 111
  • София
Здравейте,
аз също вече получих своята поръчка.От дълго време моят син иска спайдърмен изстрелвачка на паяжина и благодарение на спечеления ваучер,Дядо Коледа тази година ще му я подари.
Относно сайта на ozone.bg-изключително доволна съм.Бързо поръчах артикулите,дори се чух с представител на сайта,които ми съдейства при поръчката.Бърза доставка /за един ден/ и безплатна. Peace Освен поръчаната от мен стока,в плика имам и подарък книжка с диск с коледни песнички. Много благодаря! Синът ми ще бъде много изненадан и зарадван! Останалите коледни подаръци ще поръчам отново от този сайт-всички продукти са на по-ниска стойност от останалите магазини,качествени стоки и безплатна доставка  bouquet

# 112
  • София
И аз получих поръчаните играчки и съм отново много доволна (за 4-ти път пазарувам от Озон). Както и преди лесно се ориентирах в сайта, бързо избрах (две настолни игри и плюшена играчка) и бързо и безплатно получих избраното. Стана ми много приятно, че има и коледен диск от Озон като допълнителен подарък. Благодаря на екипа на Озон! Спечелихте ме за ваш редовен клиент!  Grinning

# 113
Не съм от спечелилите, но и аз направих поръчка вчера на играчки. Вчера следобед. Не мога да повярвам - вече държа в ръцете си част от коледните подаръци за детето ми + диск изненада. Страхотни сте  Hug

# 114
Здравейте,

Благодарим на всички за искрените отзиви. За нас е изключително важно, че сте останали доволни и изненадани от нашето обслужване и подаръци. Всеки ваш момент на радост е наша малка изпълнена мисия за деня.

Марая11, благодарим Ви за страхотните думи. Те ни окуражават и амбицират всеки ден да работим върху подобряване на нашето обслужване и превръщането на всеки един ден за нашите клиенти в специален празник на него и неговото смесйство. Не се притеснявайте за разликата в паричките, за нас е основно и единствено важно вашите 3 принцеси да изживеят една наистина вълшебна коледна приказка.

Очакваме Ви с нетърпение да се запознаем и да си поговорим по женски на партито по случай рождения ден на БГ - МАМА в НДК, където отново сме Ви приготвили малки, но от сърце изненади.

Сърдечни поздрави,
Екипът на Ozone.bg

# 115
И аз вчера получих играчките. Grinning При мен имаше някакъв проблем в началото, в неделя се опитах да направя поръчка, но не се получи. В понеделник проблемът продължи и с човек от сайта, се разбрахме да направя поръчката по телефона, предполагам и затова дойде след три дни.
Но искам да отбележа, че и двата дни, операторите бяха много любезни, опитаха се да ми съдействат и се извиниха за проблема и забавянето.

Относно сайтът-голям избор, добри цени, интересни играчки. На мен ми отне време да избера играчки, защото има много, много, много и всички са страхотни! Simple Smile Хареса ми, че има и диск към поръчката, отново мила и приятна изненада. Благодарности отново към Ozone, основното за мен е, че при тях има много голям избор, не само в секция играчки и, че с тази игра, предизвикаха усмивки в мен, а съм убедена, че много по-големи ще са тези на детето ми, когато си получи подаръците от сайта. Весели празници на всички!  Simple Smile

# 116
Заповядайте в новата тема на Ozone.bg!

Общи условия

Активация на акаунт