Коледното кътче на Ozone.bg

• 13 225
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
Редовно пазарувам от он-лайн магазини основно в чужбина.Но заради дългото чакане на доставка бих предпочел български подобни сайтове откъде мога да купя всичко за бебето и детето.
Когато пазарувам на първо място разбира се е цената,хубавите промоции по празници,които са реални и безплатната доставка при пазаруване над определена сума.
Хубаво ще е да има кодове за нов клиент или бонуси при поръчка над определена сума,игри или някакви конкурси за деца с малки подаръци.
Да е добре зареден и да има всички нови и актуални играчки познати от рекламите,в описанието на играчките коректно да е обяснено и описано как се използват и каква функционалност имат.
Да има бърза и адекватна реакция при въпроси за уточнения или евентуален проблем с поръчката,да има възможност за рекламация и връщане на проблемна играчка.

# 76
  • софия
Удобството да пазаруваш онлайн е несравнимо,особено когато наближават празници и по магазините е лудница. Спестява се време, блъсканицата в магазина,а дори и изненадата,когато отидеш в магазин и се окаже,че търсената от теб играчка е изчерпана.Много полезно е подробното описание на артикулите,какви функции имат,произхода на играчката също е важен за мен.Не купувам евтини китайски играчки,които се чупят на деня още или са дори от вредни материали.Винаги предпочитам да платя повече за да получа качествена играчка,която се ползва по дълго време и е безопасна.Безплатната доставка е много стимулиращ елемент при покупка,винаги ще поръчам нещо,което би ми влязло в употреба,дори не веднага,но при мисълта, че доставката е безплатна не се замислям и го купувам сега! Конкурентната цена сравнена с други доставчици също е от голямо значение, добрите промоции в даден момент(преди празници например),бързата доставка,наличието на актуалните за момента играчки (това са тези които се рекламират по телевизията най-вече),всичко това съчетано с безплатна доставка определя избора ми откъде да я закупя желаната играчка.
И само да споделя, че вече съм клиент на магазина Ozone.bg, защото точно в дните на намаления по другите магазини,това което го търсих беше изчерпано там,а  в Ozone.bg беше налично и то на същата цена, която щях да платя на друг физически магазин, даже след отстъпката .Така спестих време и средства за придвижване и закупих това което исках на същата цена и с безплатна доставка,без да ходя до съответния магазин в промоция,да се блъскам с навалицата и да ми заявят че е изчерпано това,което търся.Много съм доволна и ако занапред поддържат тази конкурентност,ще им бъда верен клиент!

# 77
Пазарувам основно онлайн и основното ,по което се водя е желанието на детето ми и качеството на стоката.

# 78
  • Пловдив
За мен от решаващо значение при онлайн покупка на детски играчки са изгодните цени и уникалните продукти.

# 79
Когато пазарувам от интернет е целенасочено, издирвайки най-изгодното предложение на вече набелязаната играчка!Преди това естествено вече съм проучила характеристиките и описанието и, качествата и произхода и!
Намирайки най-ниската цена, проверявам за безплатна доставка и за други промо попадения!Винаги покрай необходимото забърсвам и по някоя глезотийка. Mr. Green

# 80
Наскоро попаднах на сайта, докато търсех една настолна игра. Покрай нея поръчах и една камара книги. Бях много приятно изненадана, че играта е намалена, а доставката е безплатна. Поръчката получих още на следващия ден!
От интернет пазарувам основно книги и играчки. Обикновено имам нещо предварително набелязано, така че цената на артикула и на доставката са определящи. Често се случва обаче покрай основното да добавям и други неща. Така че добро описание на стоките винаги  прави хубаво впечатление на клиента.

# 81
  • Ямбол
Здравейте, няколко са факторите,които определят.
На първо място се водя по интересите и желанието на детето,след което при търсене главно онлайн,поради липса на време да търся реално,се спирам на сайт,предлагащ разнообразие от  конкретния артикул, с подробно описание,,цената също е определяща и не на последно място цена/метод на доставка ,време на доставка,обратна връзка.
Промоциите в сайтове,също често грабват клиента.

# 82
Най-важните неща за мен, когато пазарувам детски играчки са:
- по-ниска цена, съчетана с качество на стоките;
-добри промоции с поне 50%, 
- с голямо намаление в сравнение с другите магазини
- добре организирано меню;
-филтър, за сондиране според цената, пола на детето, възрастта, предназначението
-пълно описание на функциите, размера, цвета
-няколко снимки на продукта-разглобен, сглобен, отделни детайли, близки планове и т.н
-безплатна доставка независимо от цената на стоката
-бонус ще е ако се предлага и добре и красиво опакован и това влиза в цената
-може да бъде добавяна към всяка покупка и някаква безплатна дребна играчка като жест на внимание или сувенир с логото на сайта
-възможност за връщане при дефект за сметка на продавача
-с всяка покупка печелене на талон за намаление-за минимум 20%
-седмичен бюлетин на сайта по ел. поща
-томболи с награди  на сайта, които не са обвързани с покупка
-освен електронен бих искала да има и магазин, където нещата да се видят на живо, пък може после да се поръчат през сайта.
-организиране от сайта на събития за деца със забавления и награди

# 83
Най-важното за мен е преди всичко богатия избор и сигурност в сайта от който пазарувам. Трябва да разчитам на него. Друг фактор, който е много важен за мен е какво се случва с доставката - ако е безплатна или на приемлива цена, защото не е нормално да се плащат до 10 лева за доставка. Смисъла се губи.

И най-накрая са важни усмивките, които ще предизвикам Simple Smile

Поздрави

# 84
Едно от важните предимства, което би ме привлякло като клиент е безплатната доставка. Онлайн магазините вече са много, но при повечето има условие поръчката да е над определена стойност, за да е безплатна доставката. Много пъти това ме спира да поръчам, защото често просто искам нещо, което съм си харесала на момента, но като сметна цената му с доставка, предпочитам да изляза и да го намеря в някой магазин около мен. Към безплатната доставка, упоменавам и бързата такава. Чакане от три, четири дни, изключване на съботата и неделята като вероятни дни за доставка, също биха ме пренасочили към друг магазин.
Изгодните цени винаги са фактор, който привлича хората. Разбира се, аз също не правя изключение. Правила съм поръчки онлайн, които са били за три, четири цифрена сума и е съществен момент, ако повечето от тях са били с по-добра цена от други интернет магазини или традиционни такива.
Уникалните продукти са нещо, което може да ми привлече първоначално интереса към някой сайт и да ме накара по-задълбочено да разгледам и останалите стоки, които се предлагат.
Надали има и клиент, който да не обръща внимание на промоциите. Особено, ако става дума за традиционно скъп продукт, който се изкушавам да си купя, но цената ме спира. Хубави са кампаниите, които предоставят възможност да се сдобием с нещо отдавна желано.
Разбира се, че качеството би ми задържало интереса и занапред към даден магазин. Първата поръчка е винаги рискова, защото не знам дали ще се оправдаят очакванията ми, но за да остана клиент, задължително е да съм получила качествени и отговарящи на описанието стоки.
За мен, асортиментът също е от съществено значение. Колкото повече, толкова повече. Simple Smile
Като важно условие поставям и самото оформление на сайта, както и лесната навигация. Разбира се, тук поставям и бързината на самите приложения.

Обичам да пазарувам онлайн, защото не разполагам с много свободно време, за да обикалям по магазините, а и се дразня, когато трябва да посетя повече от два, три, за да намеря всичко, което желая да закупя. Освен това, имам дете, което е във възраст, в която иска всичко. Посещението на магазини винаги е съпроводено с безкрайно обикаляне, харесване на всичко възможно, мрънкане и предизвикващо нерви в мен, особено след 2, 3 часа.
Освен тази причина, самата аз обичам да си подарявам разни неща и възможността това да ми спести време и обиколки, са фактор, който често ме насочва към онлайн магазините. Мисълта, че с един клик можеш да имаш всичко, което ти е необходимо и желаеш, определено ме блазни.

И тъй като играта е на Ozone, ще отбележа какво конкретно ми харесва в сайта и го отличава от другите.
Вече споменах, че имам дете, това е една от причините да посещавам често онлайн магазини, за да купувам различни играчки, книги и др. Но самата аз си имам своя страст-запалена геймърка съм. От години играя CS. Това предполага подходящи мишка, клавиатура, слушалки. С радост, периодично закупувам подобни компонентни и обновявам наличните. Извън стрелбата, обожавам и настолните игри. Дали ще е монополи, карти, табла, скрабъл или каквато и да е друга, няма значение. А от съвсем скоро, моят приятел проявява интерес към RC модели. Ozone е сайтът, бих казала единствения такъв, който съчетава всичко изброено от мен и предлага страхотен избор за цялото семейство. Поздрави, за което!

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 09:58 от Magnificent

# 85
За мен най важното при пазаруването и избора на подаръци за децата е :
качеството на продуктите
лесното ориентиране в сайта
разбира се и цената на продукта и не на последно място цената на доставката.

# 86
Откакто съм майка, пазарувам подаръци за децата почти само онлайн. Какво е водещото при това пазаруване:

- най-напред желанието на детето - да харесва играчката. Не ме интересува качество и цена.Все пак не държа подаръкът да е вечен, нали идват нови празници и поводи и пак ще купувам. Абе аз май купувам само за да видя радостта на децата ми, пък ако ще да е кратковременна. И без това играчките бързо омръзват. Онлайн пазаруването ми пести време и нерви, които иначе разпилявам при посещение във физически магазин.Често оставям отворена страница на определени подаръци и децата като започнат да възклицават, ме насочват към правилният подарък, който ще ги зарадва най-много

- наличието на тематични секции с максимум разнообразие - например както сега сте оформили секция Стар уорс. Децата си имат своите "моменти на обожание" към определен герой - днес е Мечо Пух, утре Маккуин, други ден нещо друго. Наличието на такава секция/раздел ми дава възможност и ще ме подтикне да избера няколко тематични подаръка - играчка, дреха, аксесоар...от нас родителите, от баби, лели ...Така детето получава цялостен тематичен подарък и е адски щастливо..Ех, онзи блясък в очичките  Heart Eyes Освен това ще мога да поръчам повече неща накуп, ще ги получа наведнъж и няма да се чудя къде да открия еди какво си и сега дали последният от петте подаръка ще дойде навреме.

- възможност за красиво опаковане и надпис/картичка с пожелание - това направо ме грабва. Няма нужда да губя време, когато получа поръчания подарък, пък тепърва да опаковам, пък после да изпращам с куриер някъде си до получателя...Често ми се налага да правя подаръци на близки хора, но в друг град и тази опция ми е безценна.

- кратки срокове за доставка- мога да очаквам, че дори поръчано в почти последния момент, подаръкът ще дойде навреме.

- комуникация с търговеца - ако се чудя между идентични подаръци, бих била щастлива някой компетентно да ме посъветва за плюсове и минуси на изборът ми, без да ми повдига рамене равнодушно. Също и ако имам други въпроси, да може адекватно да ме насочи. Ако има проблем с доставка също да ме уведоми своевременно, така ще съм му благодарна, че ми дава време за нов избор и няма да се изложа.

- секция "Изчерпани артикули" - хубаво е да са отделени и да не пълнят и без това многобройните страници в сайта. Най-добре също и да има кратък коментар очаква ли се нова доставка ,приблизително кога или пък няма повече да се зарежда за определен период. Така напразните надежди се тушират още в зародиш ха ха

-лесна и бърза навигация на сайта - не разполагам с безкрайно време да се лутам, чудя и мая. Филтри, раздели по възраст, вид артикул..изобщо обичам организирани неща.

- снимки и описания на продуктите както и коментарите на потребителите са ми много важни. Те ме насочват и дават поле за размисъл дали това или онова да избера. Така по-лесно подготвям и евентуални въпроси към търговеца.

- електронен бюлетин за който да се абонирам и който да съдържа освен текущи промоции също и предстоящи такива или "Скоро ще можем да ви предложим...." Така ако ми предстои търсене на определен артикул ще знам, че скоро ще го открия в избрания и тестван от мен сайт ,а няма тепърва да търся в други и да се чудя успешна ли ще е поръчката ми, ще дойде ли навреме...

- всички други екстри, като промоции, ваучери, игри, безплатна доставка...са комплимент, който оценявам, но не е водещо при изборът ми на сайт за пазаруване.

Всичко това много ще ме улесни и ще превърне пазаруването от "пореден ангажимент /от многото задачки/ при предстоящ празник" в удоволствие, което ще донесе някому радост и щастие, когато получи желания подарък.

# 87
            Степенувам по важност :

1. безплатната доставка
         2. качеството на играчките

# 88
За мен на първо място  е качеството, на второ цената и на трето безплатната доставка. Не обичам да купувам евтини играчки, защото много често  евтиното излиза по - скъпо. Затова на първо място поставям качеството.

# 89
  • Велико Търново
Кое е от решаващо значение за вас, когато пазарувате детски играчки от онлайн магазини:
- безплатната доставка
- изгодните цени
- уникалните продукти
- добрите промоции
- качеството на играчките или друго

Често пазарувам онлайн и за мен най-решаващото от гореспоменатите е изгодните  цени.
Иначе бих ги степенувала по следния начин:
- изгодни цени
- добри промоции
- качество на играчките или друго
- безплатна доставка
- уникални продукти

Общи условия

Активация на акаунт