МОНОДИЕТА - тема 15

• 81 528
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! bouquet След плодовете и луната съм почти -2кг. Голямо щастие беше сутринта Laughing Laughing Днес продължавам на кисело мляко Simple Smile

# 91
Goldy__ Бравоооо. Резултатът ти е WOW  Shocked Хайде на следващото лунуване пак да се похвалим с такива хубави големи минусчета!  Hug

# 92
Здравейте Simple Smile , от известно време следя темата и като гледам с какъв естусиазъм споделяте ,реших и да започна диетата след близо 2 месеца почивка . За първи път диетата я започнах в  началото на май месец и до края на август , свалих с нея 25кг ,като не съм я спазвала напълно стриктно и не съм стояла гладна изобщо а през 2-та месеца, в които не съм на диета съм с 2кг ту на плюс ту на минус , което явно се дължи на фитнеса , който посещавам редовно , на упражненията които правя вкъщи и на вървенето.

# 93
Здравейте,след вчерашния плодов ден съм -1 кг(точно се оплаках,че не съм свалила нищо)!Може и луната да ми е помогнала Laughing

miss_whatever за тези три месеца какви почивки правеше между циклите?

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 18:19 от дани 7

# 94
  • София
Аз нещо се отчаях. След двата картофени и два пилешки дни, бях почити 2 кг надолу.Сега след 1 зеленчуков, съм пак малко под изходните кила Sad Хем не съм я нарушавала и даже си бях гладна вчера  newsm78 Sad

# 95
и аз така след зеленчуковия и минах на риба, стига му един ден

# 96
Изкарах два дни на картофи не съм се теглила ,но корема ми е подут ,при вас така ли беше ? радвам се за вашите минуси дано да са повече ,но времето е кофти и трудно за разходка Simple Smile има ли мами от Варни

# 97
  • Sofia
започнах зеленчуковия ден със салата от домат,краставица и авокадо,овкусена с любими подправки и оризово олио

не съм имала подуване на корема в картофения ден

и аз правя по 1 ден,иначе омръзва и става тегаво...

# 98
    Здравейте, момичета!
Първите 11дни свършиха ( последният ден с кис. мляко го пропуснах)
Да се похваля! Успешно и без затруднения обличам панталон , в който не можех да се побера  Embarassed
Благодаря за подкрепата!
Продължавам!
Днес и утре- картофи! ( Не обичам картофи, но... ей, това инатът е голяма работа! Хубаво е понякога да се проявява Wink

# 99
Здравейте,след вчерашния плодов ден съм -1 кг(точно се оплаках,че не съм свалила нищо)!Може и луната да ми е помогнала Laughing

Не съм правила почивки между циклите. Всяка сутрин пиех и още пия 1 грейпфрут на закуска.Но имаше дни, в които съм добавяла малко черен шоколад , но не цял шоколад . А и аз не съм яла на корем , колкото ми се яде. В началото започнах с 1300 кал на ден , после ги редуцирах на 1000кал/ден, като храната я разпределях на 6 части. Аз по принцип не обичам готвено и тестяно и може би затова диетата не ми беше толкова трудна . За да има по-голям ефект диетата , ако консумираш салати , не добавяй зехтин или олио , 1 с.л зехтин съдържа 130кал.

# 100
Аз нещо се отчаях. След двата картофени и два пилешки дни, бях почити 2 кг надолу.Сега след 1 зеленчуков, съм пак малко под изходните кила Sad Хем не съм я нарушавала и даже си бях гладна вчера  newsm78 Sad

Не се отчайвай,аз също по време на втория цикъл не свалях,даже имах малко покачване,но като ми мина МЦ нещата се нормализираха!Успех!

Не съм правила почивки между циклите. Всяка сутрин пиех и още пия 1 грейпфрут на закуска.Но имаше дни, в които съм добавяла малко черен шоколад , но не цял шоколад . А и аз не съм яла на корем , колкото ми се яде. В началото започнах с 1300 кал на ден , после ги редуцирах на 1000кал/ден, като храната я разпределях на 6 части. Аз по принцип не обичам готвено и тестяно и може би затова диетата не ми беше толкова трудна . За да има по-голям ефект диетата , ако консумираш салати , не добавяй зехтин или олио , 1 с.л зехтин съдържа 130кал.
Салатите ги овкусявам с много малко олио,но забелязах,че от  ако прекаля с червено цвекло нещата не ми харесват newsm78
А и по принцип ям само,когато съм много гладна(понякога даже е прекалено малко)!
Иначе днес съм още един минус  newsm44,с което станаха точно  9 кг! newsm68

# 101
Добро утро!
Ден 11 първи ден кис.мляко втория който трябваше да бъда реших да ми е почивен.Значи 28.11 сутринта се претеглих и кантара показа 70.7кг в началото 17.11 бях 76.5кг значи с 5.8кг съм надолу.И както казах, вчера бе почивен днес започвам следващия цикъл след 12 дни пак ще съм 1 ден разтоварващ и още един цикъл до 23.12 точно преди празниците.Целта ми е да стигна поне 63.0кг или по надолу,но всичко което постигна ще е по добре от преди.
Пожелавам Ви усмихнат почивен ден!

# 102
Здравейте, момичета  bouquet
Den4oto Браво за хубавия резултат  bouquet

Аз продължавам днес с ден 12: Плодове
След малко отивам и към фитнеса  Rolling Eyes
Вчера си купих и лосион за стрии. Някакъв американски е, поразрових се в интернет и има много добри отзиви, както в българските, така и в чуждестранните сайтове. Та, да видим дали ще има ефект.  Peace

Успех на всички и хубава, спокойна Неделя ви пожелавам  Heart Eyes Hug

# 103
TheOneS,гоня те из темите.Дано и в мотивацията, и волята. Shocked
Вчера предпоготовка-съответно неуспешен картофен.Но днес не ми е пак до картофи.Та май ще продължа с риба.
Усмихната и успешна неделя!

# 104
оооооо, suuuuun
хайде идвай си, да си мрънкаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт