МОНОДИЕТА - тема 15

• 80 829
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Кюфтета са идейни, ще ги пробвам и тях.
viki, какви са тези надупени картофи? Срязани на две и във фурната?

# 706
  • Русе
viki, какви са тези надупени картофи? Срязани на две и във фурната?
Да, със срязаното надолу, а с дупето нагоре Wink

# 707
Това вечерях, но не знаех, че си имат име. Laughing

# 708
Картофите също на крем супа
-сварени с пасатора , малко зехтин и вегета и аре една тенджара гъста крем супа само минавам сипвам в чаша маги Wink и пия гъста засища  Mr. Green е друго е да имаше и пасирано сиренце

# 709
  • Бургас
Картофите също на крем супа
-сварени с пасатора , малко зехтин и вегета и аре една тенджара гъста крем супа само минавам сипвам в чаша маги Wink и пия гъста засища  Mr. Green е друго е да имаше и пасирано сиренце
Натриевият глутамат разрешен ли е в диетата  Wink

# 710
  • Варна
Добро утрооооо
viki_1974 напълно те разбирам и аз съм в същото положение  Laughing на изчезване е работата
Днес 2-ри ден пиле - 400 грама ми показа кантара сутринта.
miss july аз не бих слагала от него. Първо разяжда много  и второ това си е химия някаква ,но както си решиш Simple Smile
Момичета аз обаче се отказвам и се връщам на режима на Байкова. Постоянно ми е лошо и отпаднало от тази диета , въпреки че взимам и мед всеки ден. Щях да припадна преди малко , мисля че здравето ми е по - важно и явно просто тази диета не е моята. Ще се измъча някак да изкарам деня,може би довечера ще хапна краставичка ,че съм на работа и нямам вече от къде да си взема.
Желая ви много упоритост ,за да постигнете това което искате

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 11:08 от mimsito_86

# 711
Здравей момичета, реших и аз да се присъединя към вас. Днес ми е първи ден на пилешко и се чудя какво да си приготва за утре. Днес пържала и шишчета.

# 712
  • Русе
Здравей момичета, реших и аз да се присъединя към вас. Днес ми е първи ден на пилешко и се чудя какво да си приготва за утре. Днес пържала и шишчета.
Печено пиле, сварено пиле...

# 713
  • Бургас
miss july аз не бих слагала от него. Първо разяжда много  и второ това си е химия някаква ,но както си решиш Simple Smile
Просто се пошегувах с вегетата на Пинко  Grinning Аз съм върл враг на всички вегети, пикантини, маги-та и пр., които са бъкани с химия.
Пинко, да не се засегнеш   Hug

Днес съм на плодове. Ядох цял ден печена тиква с мааалко мед, пих неподсладен зелен чай с мента, а за вечеря си изпекох една ябълка и една дюля. В петък ми приключват първите 12 дни и после се чудя какво да правя. Триумя се между:
1. продължавам я в същия дух
2. продължавам, като я правя по един ден, т.е 6*1 два пъти /май клоня към това/
3. спирам до тук и започвам да се храня по-диетично, но разнообразно

# 714
Здравейте момичета, реших и аз да пробвам диетата на ВЧ, в момента съм на пиле. Аз и картофите и пилето ги овкусявах с червен пипер и подправки, грешно ли е?
Имам още няколко въпроса въпроса - в зеленчукови дни , може ли кисело зеле? Може ли готвено прясно зеле с домати?
Пловдовите дни-може ли сушени фурми без захар?

# 715
miss july и аз като теб приключвам в петък. Чудя се дали да продължа, защото ми беше много тежко в дните на риба. За сега съм решила един ден да почивам и после ВЧ по един ден или Байкова.

# 716
Аз да се оплача!
Направих 12 дни и отидохме на ски. Там винце, това-онова и постигнатите -4,5кг  се стопиха на -2.
Започнах още 2*12 и сега съм на вторите 12 и по-точно на първи ден пиле. Обща равносметка от всички тези дни /+първите 12, които бяха най-добри/ -3кг  #Cussing out
Искам да отбележа, че съм много стриктна и всичко спазвам. За всичките дни съм изпила 2-3 чаши вино/това за всички дни общо и най-вече на Трифон Зарезан  Laughing/, малко кондензирана сметана понякога в кафето и няколко таблетки за смучене, че ме болеше гърло.
Явно това не е моята диета. На всичко отгоре с тоя витамин С и липсата на мазнини си прецаках и МЦ. Отчаяна съм, а така исках да сваля 7-8 кг.

# 717
  • Бургас
zhorchy, много кофти. Може да опиташ с 90-дневната. Храненето при нея е разнообразно, но пък е доста дълга като период. Комбинирай и някое упражнение в домашни условия. Има разни клипчета с кратки тренировки.

# 718
няма нужда да ограничаваш мазнините, няма и такова условие в диетата

мис джулай, карай по т.1, рано или късно ще ти омръзне, но сега имаш засилка и желание, спреш ли веднъж, после е по-трудно  Peace

# 719
  • Бургас
мис джулай, карай по т.1, рано или късно ще ти омръзне, но сега имаш засилка и желание, спреш ли веднъж, после е по-трудно  Peace
Омръзващо ми действа именно това, че ям едно и също два дни поред. Един ден ми е ок, обаче като знам, че утре се повтаря същото меню  Tired Бих захванала 90-дневната, че не е такава мъка, но ми идва много дълъг период от време.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 21:07 от miss july

Общи условия

Активация на акаунт