Отговори
# 75
Здравейте, аз също си поръчах от спрея 2 опаковки. Вече 2 ден го използвам и наистина убива апетита. Не знам за какви телефонни измами се говори тук, аз си проверих сметката и нямам 1 сет. надвишено, а съм с 1000 мен. към всички оператори към . Та на мен също ми звънна рускоговореща, жена от софийски стационарен, но жената си ми обясни че доставката ще дойде до 14 дни, защото идват от Русия, на флакончето всичко е на руски със залепен стикер превод на английски, което ме води на мисъл, че е за износ за всяка държава. Друг е въпросът, защо минават през Румъния, дали не са посредническа фирма и от това да си правят мангизи- не знам. Като ми свършат спрей- четата, ще ви пиша каква е моята победа, ако има такава. Успех на всички!!!!А и не съм плащала за куриер- СПИДИ дойде на адрес и платих само за спрея 2 бр. /108лев.

# 76
Здравейте на всички.Искам да споделя с Вас,как се случиха нещата при мен.Също като някои от дамите по-горе останах удивена от действието в рекламата на този спрей(руската певица Полина Гагарина разказа пред журналист как е свалила 40 кг за около месец някъде,с този спрей) (http://a-bloggers.com/fs/bg/6/gagarina/?utm_source=leadbit&u … D005B7A22CB0280FF)и реших веднага да си го поръчам. Към разговора на певицата и журналиста имаше линк на производителя,натискам го,поръчвам 1 бр.за 59 евро мисля и след 5-6 мин.ми се обажда мъжки глас,говорещ добре български,разпита ме за възраст,тегло,години,убеди ме да поръчам 5бр. за 195 лв и един 6-ти безплатно.Ще дойдат до 10 работни дни със спиди.Само да вмъкна,че на рекламата,от която ги видях флакона е жълт,(не зная какъв са получили дамите,които вече го имат). И така, след прочетеното тук преди минути,реших да не заплащам и получавам доставката.Мисля да наблегна на физическото натоварване(някакъв спорт),ограничаване откъм някои видове храни и така да опитам да сваля желаните 7-8 кг.Лек ден на всички.

# 77
Здравейте аз го ползвам в момента този спрей вече 4 ден. Поръчах го от същото момче испратиха ми го за 10дена. И чакам резултат

# 78
И аз си поръчах мили дами, в момента пътува към мен /до 7 дни ще е тук/ , но и аз като другата дама съм леко разколебана - дали да не откажа поръчката?
Ако все пак я взема/което е по - сигурното/ ще споделя с всички вас истината за резултатите!!!
Чета и гледам снимки в нета, но все ми се струва, че са част от рекламата... newsm78

# 79
Здравейте , днес получих пратка от 6 бр. " Фито спрей" срещу 195 лв и получих ...освежител за уста...абсолютна измама... По същия начин ,ми се обади мъж /после видях, че е за моя сметка/ говорихме 15-16 мин. Не знам ,как се вързах по-дяволите  #Cussing out ...На мен ми каза ,че фирмата е френска и централният офис е във Франция и от там ,ще получа доставката , а я получих от Румъния, а продукта е руски, много приятен освежител за уста, прочетох всичко много внимателно , то няма кой знае колко за четене...какво толкова да пишат за един освежител....Направо съм бясна ,заради глупостта си, дали може да се направи нещо, поне други излъгани да няма....Дайте идеи...

# 80
  • Варна
Тази реклама върви с крадени снимки и измислена история. Чудя се как толкова хора се хващат! Не се отслабва с лекарства, а с режим и упражнения. Не си давайте парите на вятъра.

# 81
На майка ми 6 бр. флакони и струваха 150лв.Днес получи обаждане от номер +44...., 10 дни след получената вече доставка да и правят може би нещо като анкета за продукта,но друга жена без руски акцент,но майка ми побърза да затвори, тъй като в предната фактура има около 15лв таксувани над фиксирана тарифа от 30лв.Аз ползвам спрея стрикно както й бяха обяснили,като се старая да комбинирам с хранене и упражнения не съм мръднала надолу нито грам,даже съм напълняла с 1кг/сега съм 55,искам да стана 50-51кг./Явно наистина ще се окаже скъп освежител за уста....Sad

# 82
Не може да се направи рекламация, аз се опитах да откажа поръчката и все попадах на оператор-накрая я отказах на куриерската фирма.Дамата от Спиди ми каза, че пратката идва от Румъния, сметката за телефона ми е завишена с около 6лв.
Изплаших се да не е нещо вредно, близките ми се караха и затова се отказаха.
Уж Полина Гагарина отслабнала със спрея, след това чета диетата на П.Гагарина с която отслабнала-още тогава се зачудих дали не е измама.

# 83
Здравейте и от мен! Аз вече притежавам 6 бр. от флакончетата и след всички тези коментари, реших че ще ги върна. Но уви, когато отидох в куриерската фирма ми казаха, че таксата ще е около 70лв. Затова по-добре да почна да ги изпробвам и ако някой иска, мога да му продам 3 броя - общо за 100 лева. Или един брой за 40 лева. След време ако има ефект ще се похваля.

# 84
Затова отказах доставката-оказва се че няма къде да направиш рекламация, която твърдят, че приемат.

# 85
Здравейте! А някой обърна ли внимание на коментарите под сайта
http://a-bloggers.com/fs/bg/6/gagarina/?utm_source=leadbit&u … 27EED7B357F066A8C
         ................. Katiusha Stoianova 30 03.2016 | 11:47 ....... Katiusha Stoianova е писала в три различни дни ,че го е ползвала и е * МНОГО ДОВОЛНА * но на трите снимки е РАЗЛИЧНА ЖЕНА ,няма обратна връзка със сайта ,не отговарят телефони ,Литва,Румъния,София и Русия -много страни набъркани в доставка на едно спрейче брееее ..... всички законни продукти за отслабване са в аптеките или в биомагазините ( дали помагат не е сигурно) НО СА с касов бон,видни и избираш ........... пък и САМО ДНЕС Е от 118 лв. намален с 50 % на 59 лв.тоя спрей  ХАХАХАХА
НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ СИ НА МОШЕНИЦИ !

# 86
поръчката ми е в куриерската фирма-представяте ли си, няма с кого да говоря по телефона, а получавам съобщения от изпращача-незабавно да отида да си взема поръчката, започвам да се плаша Rolling Eyes

# 87
поръчката ми е в куриерската фирма-представяте ли си, няма с кого да говоря по телефона, а получавам съобщения от изпращача-незабавно да отида да си взема поръчката, започвам да се плаша Rolling Eyes
Все пак е първи април ... всичко е една голяма илюзия с този спрей :
http://eurocom.bg/news/article/skandal-s-ruskata-uchastnichka-na-evroviziia-2015
А В РУСКИЯ сайт е на 990 рубли -тоест 25 БЪЛГАРСКИ лева Wink
http://dietspray.ru/?c=bg&tid=466849609 на КУПИТЬ задайте на страна не българия а Русия - 990 рубли= 25 лева

# 88
АКО НЯКОЙ ГО Е ПРОБВАЛ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ  Cry

# 89
Момичета, това е поредното мошенничесто! Толкова ме е яд и срам от глупостта ми, но както казва една приятелка: Глупаците трябва да си плащат за глупостта! По телефона ме убедиха да купя 6 опаковки (1 не била достатъчна. "Нали не искате да прекъснете процеса на отслабването си, след като току що е започнал") Няма никакъв, дори минимален резултат. А вече се виждах стройна като фиданка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт