Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 481
  • 676
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви мили момичета.Simple Smile
Ще послушам съветите ви и ще позвъня на гинеколога Simple Smile
Пожелавам ви щастие!

# 166
Здравейте момичета, след хиляди мъки да забременея сега вместо да се похваля, ще се оплача. Забременях с Клостилбегит от първия опит, но в 6 г.с. вечерта направих голям кръвоизлив и ме приеха в болница. Лекаря каза, че имам голямо отлепване на сакчето от двете страни и ще е цяло чудо да спасим бебето. Има си пулс и ембрионче и си отговаряше на седмиците. Сложиха ми някаква система, биха ми но шпа и утрогестан пия. Тока овладяхме кървенето и съм вече 6 дена в болница, на легло, мускулно но шпа, утрогестан, герикапс и кафеникаво зацапване като ида до тоалетната и болки в матката. Днеска вече в 7 г.с. ме гледаха на ехограф, бебчето си ива пулс, но ембриона отговарял на 6 г.с. Лекаря каза, че може да спре да се развива заради тези размери и че ако не порасне по - сериозно до другия четвъртък ще го махне  Cry Много съм притеснена, някой имал ли е подобен случай с голямо отлепване, незнам какво да мисля. Мислех, че щом е овладяно кървенето се оправят нещата и това днеска направо ме съсипа.  Cry Cry

# 167
Слагай утрогестана вагинално!

# 168
  • Перник
Утрогестана докато има кървене/зацапване/ се пие. Поне на вен така ми бяха казали при престоя в болницата.

# 169
Да, задължително през устата.

# 170
Здравейте! Да ви се оплача и аз... Бременна съм в 6 г.с.и 5 д .Всъщност трябва да съм около 7 г.с, но изоставаме . незная защо... Снощи получих леко зацапване, което ме притесни, и то много. Отидох днес до лекарката която ме следи, изписа ми мисля , че беше Утробестан( мисля че така беше) дано всичко да е на ред с бебо... Имам две деца, но искаме и трето 😝 правиме опити от миналата година. Но за жалост имам единн спонтанен аборт в 4 месец, но бебо не растеше и си стоеше само в 6 седмица... Тежко го преживях. Надявам се този път да успеем...

# 171
Здравей те момичета. Нова съм тук. И аз да се оплача. От 4-5 седмица имам кафеникаво зацапване даже понякога и малки кафяви съсиреци. Днес отново и следобед съм на доктор. Имаше една седмица нямам нищо дори и бяло течение. Вчера имах малко по висока температура и ми беше много отмаляло все едно се разболявам. Пия утрогестан 2:3 и витамини. Вчера изпих половин парацетамол и днеска се събуждам с кафеникаво течение и съсиреци.

# 172
Здравейте,
 аз съм в 5 г.с. и днес получих розово кървене малко, но все пак го има. Ходих при докторката и тя  ми изписала  2 по 2 таблетки Урогестан ( прогестерон) през устата и каза да лежа и ако не спре до утре да и се обадя да ме приемат в болница:( Изпих веднага две таблетки и но шпа ми изписа, като лежа няма кървене, но имам болки в кръста, това контракции ли са? Освен това ми каза, че лигавицата на матката била много тънка, е това неможа да ли да го види на предишният преглед, а сега става така:(  Много съм притеснена, моля ви споделете опит? Аз съм голяма паника признавам си.

# 173
За съжаление и аз се включвам тук.Последен МЦ - 25.03,прокървих на 01.05,сакче12мм ,плод 4.5 от 02.05.,няма отлепване.На 05.05 сак 15мм,няма плод. На 07.05-зацапване -от жълто течение към бежаво-светло кафеникаво с миризма на кръв като при цикъл.  И днес го имам. Лежа,плача и слагам утрогестан.

# 174
Как веднъж има плод а пък после няма? И аз имам такова течение лекаря каза че не е плашещо. Пия си утрогестана и витамините и но шпа и въпреки всичко пак го има. Чета по форуми и пише че може до 5тия да го имаш. Не се плаши мисли хубави неща. Аз вече имам един аборт и се страхувам и сега но по ведро и не се напрягай. Всичко ще е наред. Каквото е писано ще стане.

# 175
Даже снимка си имаме на бебо. Съвсем съм объркана. Възможно ли е да се е скрило и докторът да не го е видял? Снимката ми е направена на друг ехограф не толкова добър.

# 176
аз също имам подобен проблем последния ми цикъл беше на 23 февруари а едва на 3.05 видяхме труктура на зародиш, като до тогава 3-ма доктора ми казаха, че е кухо яйце....Бях на преглед 5.05 и пак видяхме структурката, която явно много бавно расте има си сърце, което изтупка само веднъж ... след което не можаха да го хванат. Подготвят ме за кюртаж към края на другата седмица като отида на преглед, ако не е нараснало и няма ритъм. Не знам вече какво да мисля и на какво да се надявам ... в рамките на месец стреса и притеснението не спират и не знам кое е добре. Смятат, че сакъснява с растежа 2 седмици, а четох, че има мами които не са си направили кюртаж пак с подобно сакъснение и вече си имат здравички и щастливи дечица.

# 177
Здравиейте март месец бях направила абразио в 6 седмица защото имах кървене даже ви го бях споделила тук. Обаче се оказват още проблеми. След 2 седмици отидох на контролен и се оказа че имам киста се получила беше минимални размери нищо не ми каза др-ра. Каза ми следващата седмица или след 2 да ида пак. Та когато отидох(беше на 20.04) кистата се е уголемила доста почит 7 см. Влязох в болница и ми направиха коремна операция. От операцията съм имала "ячник с фибром", "бяло тяло", "фуликулярна киста", "киста на жълтото тяло". На всичкото отгоре съм имала сраствания. Казаха ми че тези сраствания са от възпаления в малкия таз. Та махнаха срастванията китата и др образувание и само се възстановявам сега. Ония ден на 27.05 ходих да ми удължават болничния и трябваше да е пред комисия. Там беше лекуващата ми докторка от болницата и просто реши да ме погледне защото от 2седмици не са ме гледали. Даже на 18.05 (втори контролен) когато трябваше да ме прегледат дали всичко е наред не са ме гледали. На първия контролен преглед всичко беше наред (04.05). И като ме погледна ми каза че пак се е появила кастата на същия ячник. Базмерите бяха 30/20 не помня. И ми изписа духовното, който да го пия 15дни и при цикъл да съм отишла пак да ме видят. Не знам дали сте имали такова чудо като при мен но аз не знам вече къде се намирам.

# 178
Здравейте искам да попитам нещо ако някой може да ми отговори разбрах че съм бременна при много бледа черта на теста после гинеколожката ми каза че е още рано че вижда нещо но да отида след 2 седмици но 3 4 дена след прегледа  имах кафяво зацапване после премина в кръв болки ниско в корема съсиреци продължи 6 дена гинеколожката ми каза че е спонтанен аборт и че вижда нещо ама според нея не е бебе не искала да ме залъгва възможно ли е след всичко това още да съм бременна

# 179
Св. след като АГ не мисли, че си бременна, ние как можем да кажем? Съжалявам за това, което ти се е случило  Sad А тест нов прави ли? Можеш да пробваш с кръвен за по-сигурно. Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт