Кървене по време на бременност - тема 4

• 98 486
  • 676
  •   1
Отговори
# 180
Зравейте.Отново съм със зацапване-4 или 5 път за този месец.Бебчето е с пулс,отговаря на седмиците.
От два дни съм без болки в гърдите и гадене.Не издържам психически и вкъщи е някакъв кошмар. Sad

# 181
Грис Халва, и аз съм със зацапвания на няколко дни. Май съм малко преди теб, с последна менструация края на февруари. При мен когато има зацапвания прилошаването ми изчезва и като всичко утихне пак започва. А гърдите рядко ме наболяват. Аз имах и по-сериозно отлепяне на плацентата миналата седмица и полежах малко в болница, а какъв апетит си имах и нито следа от прилошаване. Simple Smile Но и аз се чудя как ще издържа психически!!! Успех, мила!

# 182
Момичета и аз съм със зацапване от втория месец сега съм в четвъртия. На 20.05 бях с кръвойзлив и ме задържаха в болницата и от тогава зацапването не е спира даже се усилва. Незнам какво да правя пия дуфастон слагам си утрогестан обаче няма никаква полза направо съм в безизходица незнам какво да направя мисля да ходя на второ мнение

# 183
Аз направих силен кръвоизлив в 7 г.с и имах зацапване в продължение на месец след това. Това зацапване (ако е кафяво, жълтеникаво)  всъщност значи, че матката се чисти, та е нормално след кръвоизлив да има продължително зацапване. Ако имаш фраксипарин или аспирин протект ги спираш, утрогестана го взимай през устата, и можеш да пиеш витамин Ц 500 или 1000 мг.

# 184
Аз направих силен кръвоизлив в 7 г.с и имах зацапване в продължение на месец след това. Това зацапване (ако е кафяво, жълтеникаво)  всъщност значи, че матката се чисти, та е нормално след кръвоизлив да има продължително зацапване. Ако имаш фраксипарин или аспирин протект ги спираш, утрогестана го взимай през устата, и можеш да пиеш витамин Ц 500 или 1000 мг.
Лекарите в болницата ми казаха да го слагам утрогестана защото пия дуфастон обаче мисля през деня да го пия а пък вечер да го слагам. Изпихами витами преднакеяр по 1 на ден

# 185
На мен при лежането в болница ми биха една инжекция Прегнил и 2 дни бях на системи- на тях прочетох, че пише бусколизин, папаверин, но-шпа и спазмалгон. Така за 2 дни кървенето намаля и спря и ме пратиха вкъщи на 2*2 утрогестан вагинално и 2*1дуфастон. И мноого лежане!

# 186
Здравейте и от мен.Радвам се,че ви открих.Последен цикъл на 26.04.На 10.05 видяхме 2  фоликула по 24мм и предполагам ову е била на 10 или 11.05.От 21.05 до днес през ден пускам чхг.Удвояват се средно на 38 часа,като последните две стойности през 48 часа са от 30.05 и 2.06 съответно 547 и 1368.Днес бях на преглед,но нищо не се вижда все още.Дори и сакче.А междувременно имам кафяво зацапване,което се появява като ида до тоалетна.Болки имам слаби и кръста леко ме боли.Утре ще пусна още едно чхг.Доктора ми не възлага много надежди,имам аборт със спряло развитието сакче в 5г.с. и 4 дни през декември.Но ако имаше нещо нередно защо се удвоява перфектно чхг-то?А и това кафяво зацапване(течение) от време на време.Извинете ме за объркания пост,но се чувствам толкова безсилна и отчаяна.Успех на всички

# 187
Сънфлауър, лягай и не мърдай, пий 3 пъти по 2 но шпа и утрогестан. Иди на второ мнение, при някой с добра апаратура да те видят.

# 188
Пия дуфастон 3х1,утрогестан 2х2 и нош па 3х2.Лежа,но безпокойството е огромно.Утре ще пусна още едно чхг и ако се е покачило двойно отново ще отида на по-добър апарат да ме видят.

# 189
Сънфлауър, правиш всичко възможно за момента. И на мен ми видяха ембриончетата по-късно. Стискаме палци! Успех!  Praynig

# 190
Благодаря момичета....дано утре се е удвоило.Утре ще пиша пак

# 191
Как така бе се вижда нищо при тези стойности ? Да не са те гледали с коремен ехограф?

# 192
Извън маточно се оказа,успели са да спасят тръбата.Оперираха ме.Някой ако може да сподели как преминава възстановяването?

# 193
Уфффф, съжалявам, че така е станало Cry
Дано се включат момичета, минали през това!
Бързо възстановяване от мен  Hug

# 194
Извън маточно се оказа,успели са да спасят тръбата.Оперираха ме.Някой ако може да сподели как преминава възстановяването?

Съжалявам много  Cry Бързо възстановяване ти желая и следващият път да не припарваш до тази тема!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт