По колко основни ястия готвите за вечеря?

• 30 649
  • 412
  •   1
Отговори
# 45
Ако сготвя за някой и той не го хареса, е ок, но ако ми прави коментар, ще го получи върху главата си.
Ако пък има претенции, ще си готви сам.

# 46
  • Sofia, Bulgaria
Малко го биеш! Не може така.
Може да го изненадаш с кулинарния си ентусиазъм и да си поискаш за Коледа подарък точилка. Голяма и здрава точилка...  Laughing

Аз пък предлагам за Коледа да си поискаш собствена готвачка, тогава и по три различни десерта може да им сервираш:)

# 47
  • София
По николко - не готвя. Капризните са свободни да си угаждат на капризите, разбира се. Техен проблем.

# 48
  • София - Рим и обратно
Мъжът ми обича да яде и обича да готви. Аз обичам да ям и не обичам да готвя Mr. Green, няма драми у нас.
Това с кофти коментарите пред детето, направо ме изумиха. Тоя си е паднал на задника - не стига, че готвиш като алтава по 3 манджи на ден, ами и демонстрации... Shocked. Ама къде ги намирате тия, че си ги и коткате? и синът ли чакаш да стане такъв?

# 49
С "две" думи, заключението е, че не е луд тоя дето яде баницата. Grinning
Сама съм си виновна - казвам го за тези, на които много им се иска да ми го кажат и биха били прави.

Не знам за "Семейни" ли е темата или не, но ще опитам да направя промени. Детето наистина трябва да има най-добрия пример и от кого друг, ако не от родителите.

Стискайте палци!
 newsm51

# 50
  • Най-красивата страна
Ами ако купуваш готова храна или поръчваш по телефона тогава ще има ли проблем?
Кое е важно за господина-лично ти да му готвиш или количеството и качеството на храната?

# 51
Не готвя.

На мъжо - салата само, детето е на меню от кетъринг с доставка по час.

# 52
На мен нещо не ми излизат сметките.  newsm78

Мъжа ти не яде това , което готвиш за детето. Готвиш му манджа. ОК
Детето ти не яде това , което готвиш за мъжа си. Готвиш му манджа. ОК

За кого готвиш третата манджа ??? За себе си ли ? Ми яж една от двете приготвени.
Мисля, че сама си го правиш да ти е трудно.

# 53
  • София
Точно в третата манджа ѝ е проблемът  Laughing

# 54
  • Tам през Атлантическия океан
ООООо Боже моЙ  pletka

Мъжът ми обича да яде и обича да готви. Аз обичам да ям и не обичам да готвя Mr. Green, няма драми у
Скрит текст:
нас.
Това с кофти коментарите пред детето, направо ме изумиха. Тоя си е паднал на задника - не стига, че готвиш като алтава по 3 манджи на ден, ами и демонстрации... Shocked. Ама къде ги намирате тия, че си ги и коткате? и синът ли чакаш да стане такъв?

И аз ама готвя и не си го ям  Laughing
не че е гадно просто като готвя само го пробвам или хапвам малко и до там  Crazy
Обичам да ми готвят  Flutter мама , свеки ехейййй размечтах сА.

# 55
Точно в третата манджа ѝ е проблемът  Laughing
Взе ми го от клавиатурата.

# 56
Проблемът не е в третата манджа, а в отношението! Манджите отделно.

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 21:50 от Анонимен

# 57
  • София
По николко - не готвя. Капризните са свободни да си угаждат на капризите, разбира се. Техен проблем.
И аз така. Или хайде, готвя по веднъж месечно, с отвращение.
Проблемът ти обаче, както умно са ти казали момичетата, е много по-голям от менюто и печката.

# 58
Аз готвя много рядко. Всяка седмица майка ми носи 5 - 6 прекрасно сготвени ястия, плодове и зеленчуци и те ни стигат за цялата седмица. Понякога се питам дали съм късметлийка, че мама ми готви или да съжалявам, че нямам възможност да проявя кулинарни способности и да си посоля храната по мой вкус.

# 59
Аз готвя много рядко. Всяка седмица майка ми носи 5 - 6 прекрасно сготвени ястия, плодове и зеленчуци и те ни стигат за цялата седмица. Понякога се питам дали съм късметлийка, че мама ми готви или да съжалявам, че нямам възможност да проявя кулинарни способности и да си посоля храната по мой вкус.

А ти на колко си годинки извинявай, че мама още ти готви? newsm78
Щото ми се стори, че беше писала някъде, че си женена, че и за бебе работите, не за друго..

Общи условия

Активация на акаунт