Молба за обективен съвет...

• 18 337
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
А защо просто не говориш с нея? newsm78
Ако нещо ти е неприятно - кажо й го.
Нали имате добра комуникация.

# 16
Не бих казала, че комуникацията ни е достатъчно добра за такъв вид разговор. Ние все пак само 2 пъти сме излизали заедно и сме обсъждали само неутрални и за двете ни теми. През останалото време сме били само на "Здравей" и "Чао" и кратки приказки от учтивост за цигара време. Иначе да, това щеше да е хубаво.

# 17
Цялата ситуация е като минно поле. Продължавам да не мога да си я представя. В моите представи бившите общуват кратко по повод детето или не общуват никак...

# 18
Снимки с неговото дете правиш ли си?

# 19
Не сте ли приятелки във ФБ?

# 20
_Dana_: Принципно да. Досега и аз разведените двойки, които съм виждала се чуват рядко - даже им е неприятно. Но при тяхната раздяла не е имало скандали или изневери и са успели да си запазят добри отношения.

Дари- Ана П. М: Да, разбира се. И аз с нея, и тя с мен Simple Smile

# 21
_Dana_: Принципно да. Досега и аз разведените двойки, които съм виждала се чуват рядко - даже им е неприятно. Но при тяхната раздяла не е имало скандали или изневери и са успели да си запазят добри отношения.

Ужас. Аз на нашата нова жена на бнд изрично я предупредих, че снимки с нея и детето не искам. Грозно е според мен. Ама те продължават със снимките. Ами направете си  дете, а не с това на бившата.

# 22
  • София
EXQUISITE: Не сме. Аз и изпратих покана преди 2 месеца, но още не я е одобрила.
Това също е показателно.
Бих те посъветвала да не говориш с нея.
Това са неща между теб и мъжа ти, от една страна и между нея и мъжа ти.
Инициативата за ограничаване на контактите трябва да излезе от него, а не тя да си мисли, че ти го пазиш и се страхуваш да не се върне.
Тя няма начин да ти бъде приятелка- знаеш, че
" Куче кокал не яде, но и на друг не дава"!

# 23
Раздяла без скандали при наличието на 2 годишно дете - още нещо, което не мога да си представя. Кротичко един ден хората пият кафенце сутрин и си казват - хайде да се разделим щастливи  Sunglasses Абсурд. Абе не на мене тия  Mr. Green

# 24
Раздяла без скандали при наличието на 2 годишно дете - още нещо, което не мога да си представя. Кротичко един ден хората пият кафенце сутрин и си казват - хайде да се разделим щастливи  Sunglasses Абсурд. Абе не на мене тия  Mr. Green
Ние така се разделихме, ама вечерта. Вярвай,че и такива случаи има.

# 25
  • София
Боже, Дари, това пък със снимните защо ... Синът ми има снимки с който се сетиш ... Че те ходиха например във Виена на концерт тримата, приятелката на баща му да не влиза в снимките ли? Ами моето семейство, вторият ми мъж, сестра му ...

# 26
Не ми е приятно просто. А и нашите каки са еднодневки, ама все да се снимат.

# 27
Не, весели раздели при наличието на малки деца няма. Няма нужда някой да ме убеждава - това си е моето мнение. Няма да се промени.

# 28

Ужас. Аз на нашата нова жена на бнд изрично я предупредих, че снимки с нея и детето не искам. Грозно е според мен. Ама те продължават със снимките. Ами направете си  дете, а не с това на бившата.

За мен е съвсем нормално да се снимаме с детето. Все още не ми се е случило щастието да си имам мое, но обичта която изпитвам към нея е като на мое. Не се бутам да съм на всяка снимка и предполагам, че на майка и не би и било приятно да ми вижда фасона на всяка снимка и и изпращаме тези без мен. Но аз ако бях на нейно място си мисля, че поне би ме зарадвало, че за детето ми се грижат добре щом е толкова щастливо на снимките. Все пак си мисля, че ситуацията при вас е малко по-различна.

# 29
  • София
Но аз ако бях на нейно място си мисля, че поне би ме зарадвало, че за детето ми се грижат добре щом е толкова щастливо на снимките. Все пак си мисля, че ситуацията при вас е малко по-различна.
Не е толкова просто- зависи си от човека.
Толкова щастливо дете, когато не е при майка си, за някои е повод за " черни" мисли.

Общи условия

Активация на акаунт