Шопинг консултации, тема 2

• 114 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата! Една от любимите ми във форума.
Чудя се на една грейка от ХМ, но не знам как са като качество?!

# 16
В Дайхман имаха такива модели,но беше преди няколко месеца.
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-marki/nike/000129012706 … ;filter_brand_r=6
Много благодаря и тези ме устройват.Харесаха ми много  bouquet .Хем бели хем и естествена кожа

# 17
  • Пловдив
Мерси за темата  bouquet

# 18
Търся си асиметрична, черна жилетка до коленете. Някой да е виждал из София?

# 19
  • Berlin
Търся си ботуши, равни или с малък ток, нооо за дебел прасец. Проблемът ми е, че нося 36/37 и рядко, да не кажа никога не намирам хубави ботуши за моя крак. Е, преди малко мерих един чифт, ама и там греда - единият ботуш ми стана, другият не. Shocked

# 20
  • София
Търся си ботуши, равни или с малък ток, нооо за дебел прасец. Проблемът ми е, че нося 36/37 и рядко, да не кажа никога не намирам хубави ботуши за моя крак. Е, преди малко мерих един чифт, ама и там греда - единият ботуш ми стана, другият не. Shocked

Аз имам обратния проблем - всичко ми е широко в прасеца. Ако става дума за супер нестандартен случай и нямаш много ограничен бюджет, пробвай с Марина Риналди. Те по принцип са за по едри дами (ти може и да не си, просто с ботушите да е проблемът) и обувките им са съобразени с това, при което често са предвидени за по-едри прасци.

# 21
  • Berlin
Чак нестартна не съм, но все пак ми е трудно. Simple Smile Ще видя там какво има, то трябва и да ми харесат. Laughing

# 22
  • Sofia

Аз съм с такъв проблем, но си намерих ботуши в полската верига CCC - има ги в София Ринг Мол и Мол София.

# 23
https://paolobotticelli.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8 … 2-red-detail.html

Търся такива обувки, същия модел,  цвят и цена  Mr. Green
Номерът не ме устройва само на тези  Cry

# 24
  • Пловдив
raja_nikol погледни Тенденз, много често двата магазина се припокриват в стоката.

# 25
raja_nikol погледни Тенденз, много често двата магазина се припокриват в стоката.

Знам и гледах, но няма нищо подобно  Confused

# 26
  • София
Момичета, виждали ли сте в някоя Зара в София ето тази раница

http://www.zara.com/bg/en/trf/bags/looney-tunes-backpack-c269223p2885206.html

Знам, че тук идват по-късно, но... Нямам възможност да обикалям по моловете, ако някой я е забелязал, ще се радвам да споделите  Hug

# 27

Clarks имат два размера на ширината - стандартна и за дебел прасец.

Ето например тези когато ги купих, в стандартната ширина ми бяха огромни, а аз също винаги съм имала проблем, че ме стискат. Не мога да си представя за дебел прасец какво би било.

Вече за стила и моделите - въпрос на вкус.

# 28
Търся си асиметрична, черна жилетка до коленете. Някой да е виждал из София?

Черна не, но има една страхотна огромна, дълга, асиметрична, пръскана сиво и черно на витрината на Rush на Раковска. Директно се влюбих в нея.

# 29
  • SF
Аз си търся раница от кожа (не еко, а кожа) с ресни. Цветът е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт