Защо привличам само неподходящи?

• 17 353
  • 361
  •   1
Отговори
# 180
  • София - Рим и обратно
Добре де, аз ли съм с розовите очила, или на ниякой/никоя досега не му се е случвало да хареса някой обвързан? Или пък докато е бил обвързан да хареса друг? Или да се раздели с някой заради друг човек?
Предписание за това в какъв момвент и етап ще срещнеш някого няма.
Друг е въпросът дали този някой търси само секс или нещо повече от ТЕБ.
То няма лошо и само секс да е, ама да не се виждате по три пъти седмично, че тогава тегаво...
Знам, че има много добри момчета, ма ... повечето са ми скучни Sad

Само на мен ли ми се струва, че момичето прави някаква статистика? Първо - колко от нас са случвали на флиртаджии зодия Рак, колко са попадали на мъже увлечени по астрология, сега минахме на обвързани Grinning.
Венецианка, кое е списанието?

# 181
Момичета и момчета, не се карайте, астрологията работи!
И колкото и да ми се смеете за това мое хоби, аз няма да се откажа от него, ако ще като пукна на гроба ми да пише само: умря сама със звездна карта в ръцете.
Не виждам какво лошо има в това човек да има странични интереси, било то и астрология, която между ворочем си е доста точна наука Simple Smile

А чудно защо в този форум има цял раздел за Астрология и Нумерология Wink
Пак ме изби на дървена философия... да му се незнае  Joy

Още много време няма да имаш сериозна връзка, не 1, а 5 звездни карти имай  Wink
Интересно след, като привличаш и те заговарят "мъжлета", каква ли Убавица и Умница си ти  Rolling Eyes
Те всички се прекланят ред знанията ти, докато си легнат с теб, след това ти забравят и телефона дори...........брех таз велика Астрология  Rolling Eyes
Дерзай с точната наука.

# 182
  • София
Значи, задълбочено започва разказа, после малко повърхностно минава. Особено в момента, когато онзи зодия рак дошъл с жена си на някво парти. Тук за мен всичко приключваше, а ти го коментираш още два абзаца (!). Чакай сега, той ако е женен, ти какво внимание въобще дириш с такъв? Де ти е достойнството, никак го няма?

Гледай сега, аз така мога да ти отговаря на питането ти „само женкари ли привличам“. Навремето, една позната ме питаше същото, защо нейни свалячи бяха само престъпници, побойници и пр. На което аз просто я попитах – да си погледне средата. Е, оказа се, че тя движи, както беше модерно да се казва тогава, с такива хора, кефи им се, съответно такива я свалят.

Не знам ти в каква среда се движиш, но колкото и нормално да звучиш, до 30 да няма поне ЕДНА по-сериозна връзка, ооо, да, значи има нещо, и то определено това нещо не е в стотиците други мъже около теб.

# 183
Тя не "привлича" само неподходящи, тя направо зорлем си ги издирва. Бас хващам, че ако я сложиш в стая със 100 мъже, 99 от които са съвсем нормални, здрави-прави и готови за сериозно обвързване, тя ще се хвърли на врата на 100я мухльо, щото има егати готината хипстърска брада и толкова увлекателно говори за хобито си да колекцинира тарантули.

# 184
Авторката май яко се забавлява на темата си Simple Smile
И нещо май обвързаните много са ти интересни Crazy Тогава не е скучно,нали?  Wink Има тръпка

# 185
  • София
Струват ти се неподходящи, защото не са идеални от твоята гледна точка.  Един ще взема наркотици, друг ще е дебел, все нещо не им е наред...  Не прекаляваш ли с претенциите? Сигурно и ти имаш недостатъци, но едва ли ги съзнаваш.
Всъщност имаш избор  - хващаш някой "неподходящ" да убиваш времето с него, докато срещнеш доближаващия се до идеала ти, или си го чакаш сама.
Е, ти пък си съвсем всеядна!
И наркоман, и неприятен визуално- само мъж да е?
Малко и самоуважение трябва, всяка крайност горчи.....

# 186
Венецианка,
мисля, че нищо ненормално не ти се случва, повечето хора действат матрично и удрят глава във вратата доста пъти преди да разберат, че няма да се отвори.
Тоест, щом действаш всеки път по един и същ начин, резултатът всеки път ще е еднакъв.
Какво да промениш- ами не можем да ти кажем, защото не става съвсем ясно каква точно ти е схемата, аз на първо място бих разкарала астрологията, като фактор в живота си- много ограничава, нямаш нужда от Рак, а от човек. Щом имаш среда, щом си активна ще се намери, спокойно.
Аз лично се намерих с мъжа си на твоята възраст, случайно. Не го мисли много.

# 187
Струват ти се неподходящи, защото не са идеални от твоята гледна точка.  Един ще взема наркотици, друг ще е дебел, все нещо не им е наред...  Не прекаляваш ли с претенциите? Сигурно и ти имаш недостатъци, но едва ли ги съзнаваш.
Всъщност имаш избор  - хващаш някой "неподходящ" да убиваш времето с него, докато срещнеш доближаващия се до идеала ти, или си го чакаш сама.
Е, ти пък си съвсем всеядна!
И наркоман, и неприятен визуално- само мъж да е?
Малко и самоуважение трябва, всяка крайност горчи.....
Аз какво ям не е тема на обсъждане Wink

# 188
Мислиш си, че си широко скроена, но не приемаш чужди мнения, мислиш, че си достатъчно интелигентна, за да ги уважиш и поне да помислиш над тях, а всъщност те въобще не достигат до теб и ги четеш повърхностно и само от интерес,
още в началния си пост зададе въпрос "Има ли ми нещо, къде е проблемът?" - уж звучеше сериозно, но за теб явно е бил риторичен въпрос,
смяташ се за перфектна, а на моменти си наистина дразнеща,
и определено, ако искаш с този характер на кон с капаци, да завържеш мъж покрай себе си, трябва да си екстра красива, секс фурия и да готвиш уникално.  Mr. Green Иначе няма да те изтърпи.
А и докато не преосмислиш нагласата си, че свестните мъже са скучни, ще има още много да патиш, да си сама, изоставена, разочарована, да си останеш най-много с някой страстен танц пред очите на официалната половинка.
И предполагам, че звуча не особено ласкаво, ама разбрах, че свестни и мили не са ти интересни, затова го давам по-грубо, барем ми обърнеш внимание на мнението.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 21:40 от desinkata_85

# 189
  • София
Добре де, аз ли съм с розовите очила, или на ниякой/никоя досега не му се е случвало да хареса някой обвързан? Или пък докато е бил обвързан да хареса друг? Или да се раздели с някой заради друг човек?
Предписание за това в какъв момвент и етап ще срещнеш някого няма.
Друг е въпросът дали този някой търси само секс или нещо повече от ТЕБ.
То няма лошо и само секс да е, ама да не се виждате по три пъти седмично, че тогава тегаво...
Знам, че има много добри момчета, ма ... повечето са ми скучни Sad

Сега чакам нова вълна от диагнози хаха  #Crazy
Ти не си обвързана и имаш всякаквото право да харесаш който ти се изпречи пред очите.
Само че, имам чувството, че не харесваш по външен вид, по това, дали ти се подкосяват краката- чисто физически, като усетиш аромата му.
Т. е. обръщаш наопаки пословицата:
"По дрехите посрещаш, по акъла изпращаш."
Ще скандализирам някои съфорумки, но проверено във времето е правилото, че колкото по- образован и начетен, и амбициозен е един мъж/ жена, толкова по- скучен е.

# 190
Ами не е ли нормално човек да има някакви критерии/желания какъв точно човек търси. Сега, проблемът е точно, че когато си ги очертал много право и равно тези граници, и като си вдигнал летвата точно еди къде си, това точно те кара да си еднакъв всеки следващ път и съответно всеки следващ път да изпитваш разочарование. Така че реакцията на Венецианка си е точно на мястото- там, където не е способна да разбере, че трябва да отпусне малко каиша.

Имам един приятел, който е гей и който търси сериозен партньор в гей чатове.
Схемата им е, че първо се оглеждат физически -кой колко тежи, колко е висок, как се поддържа и т.н. После се срещат и следва моментално секс, за да се преслушат веднага дали си пасват. Този човек постоянно вървеше по тази схема на "опознаване"  и всеки път, ама абсолютно всеки път беше разочарован, с разбито сърце. Е, истината е, че в един момент просто спря да го прави, отиде на един семинар, срещна се с едно нормално момче, паснаха си и воала. Някак си не даваме на хората да ни покажат, че са свестни, интересни и търсещи сериозни връзки,  защото просто сме обременени в някакви много тесни рамки как трябва да са нещата.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 20:28 от 10 c`s

# 191
Аз не вярвам,че за 10г т.е. между нейните 20г до 30г не е попадала на мъж/е или типаж мъже ,които отговарят на изискванията и.
И не разбрах попадането на „неподходящи мъже ”включва ли мъже ,които тя е харесвала и са имали флирт/връзка и те са я изоставили ,защото тя не е техен тип?
Както и такива,които са обвързани или са мъже на нейни приятелки и съответно отиват в графа неподходящи мъже?

# 192
Някак си не даваме на хората да ни покажат, че са свестни, интересни и търсещи сериозни връзки,  защото просто сме обременени в някакви много тесни рамки как трябва да са нещата.

Така е.

Мисля, че отнема известно време да се прецени какво стои отсреща, доста хора предпочитат по-бавно да си разкриват "съдържанието". След 30 вече по-малко ти се иска да се правиш на папагал и веднага да си изливаш душата, интересите и прочее.

И с този стремеж по шаренкото и интересничкото рискът да се попадне на някой психопат е доста голям. Те са много магнетични и чаровни. Наскоро четох и една много интересна статия за привлекателността на хора с характеропатии и разни личностни разстройства. Често това "различно" и "интересно" е всъщност някаква патология, оттам проблем с формиране на продължителни и здрави връзки с такива "интересни" хора и т.н.

# 193
# 194
  • Tам през Атлантическия океан
Aй  Joy тамън да те наругая и реших да проверя ко ще ми излезне  Mr. Green
Останах доволна за сега няма да те кълва  Laughing

90% (Perfect Match) bowuu

Ама като сме се намирали с моя не сме гледали хороскопи а други неща .  Whistling

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 04:03 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт