Професионални серии за коса - тема 89

• 49 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
цялата гама продукти на Джойко са с ниско Ph, което ги прави много благоприятни за косата, бори се съответно порьозността, запечатват кутикулата.

И аз ненадейно станах почитател на марката. Страхотен ефект върху косата има реконструктора - надявам се да не е само козметичен/ за момента, но и да помага в дългосрочен план за поддръжка на здрава коса. Плюсът при Джойко при мен е, че са доста толерантни към кожата на скалпа, което е проблем с някои от другите марки (Керастаз).

# 121
  • Somewhere far away
http://snimki.be/view.php?id=101143 това е снимка на дъщеря ми след термо на секси хеър и преса
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug
Използва само оцветяващи балсами, но не професионални на Leganza, в Пловдив ги намира в Лекси, ако искаш ще ти снимам опаковката?!
Ако не е проблем , иначе Благодаря !  Hug
Ето: http://snimki.be/view.php?id=101148  Simple Smile
Къде мога да го намеря в София, а още по добре в Младост?  видях че  е много евтин и няма смисъл да го поръчвам он  лайн, тя доставката е повече.

# 122
  • Бургас/Пз
Момичета, според вас коя комбинация е по-успешна Бамбуковия финиш за блясък http://www.arlen.bg/product/1660/podhranvasht-sprey-za-oslepitel … e-mist-100ml.html заедно с термо защитата http://www.arlen.bg/product/1624/termozashtiten-sprey-alterna-ba … -spray-125ml.html или
същата термозащита , но в комбинация с кенди олиото http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html

Чудя се и за термото на Секси хеър, но ме спира , че има фиксация  newsm78

Косата ми е сравнително суха, обича хидратация, боядисана , естествено права със среден косъм и средна гъстота. Целта ми е повече живост и блясък.

# 123
Oще веднъж благодаря момичета Simple Smile Значи наистина има ефект от грижите които полагам.
Аз също харесвам снимки така се вижда подобрението и ефекта от продуктите Simple Smile
astravera много хубава коса има дъщеря ти .

# 124
Ани, аз бих ползвала двете от кенди серията, по подхранващи са някак. Моята коса също обича хидратация, и финишите от зелената серия (имах и крема и спрея) ми идваха недостатъчни. Запазих си само шампоана и балсама и тях си комбинирам с Кендито. Peace

# 125
Ани, аз бих ползвала двете от кенди серията, по подхранващи са някак. Моята коса също обича хидратация, и финишите от зелената серия (имах и крема и спрея) ми идваха недостатъчни. Запазих си само шампоана и балсама и тях си комбинирам с Кендито. Peace
Крема придава ли блясък.
Само го гледам и мислех да го съчетая с балсама и шампоана.
Само се чудя коя маска да сложа към тях  newsm78

# 126
  • Пловдив
Линде и на мен ми беше полезен този съвет и сигурно така ще ги поръчам, защото описанието на косата на Ани е доста сходен с моя, благодаря ти! Heart Eyes

# 127
Astravera, моля bouquet
Чаровна, крема прави бласък да, спрея също много, но крема не ми хидратираше достатъчно краищата, а аз там имам голяма нужда, заради израстващи кичури. Затова го размених него.
Скрит текст:
Момичета, пиша тук ако не четете всички размените, че ми е важно да знам преди петъка дали мога да намеря нещо от търсените или ще купувам. Hug
Цитат
Търся продукти на Милкшейк, най вече шампоани, маски и спрея leave-in.
Може и спрея от серията Joico moisture recovery, шампоан за обем Марокан или Милкшейк.

Мога да дам шампоана Керастаз за чувствителен скалп, от маската Липидиум и други отливки по договаряне.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 23:55 от Анонимен

# 128
  • Бургас/Пз
Линде, много ти благодаря, точно краищата са ми голям проблем на мен Sad Дано не ми утежняват двете накуп, но пък винаги мога да ги ползвам по единично  Mr. Green

# 129
  • Бургас/Пз
Чаровнице, тази маска не ти ли допада за комбинация със серията за блясък http://www.arlen.bg/product/1636/hidratirashta-maska-s-anti-friz … masque-140gr.html , още повече, че цената в енцо, дори и с доставка е много привлекателна, а пък и с код за намаление още повече http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-smooth-intenzivno-grizha-maska … o-tretirana-kosa/

# 130
Нахлувам в темата и признавам не съм чела назад ,обаче ме боядиса фризьорката с Иноа и от тогава косата ми е ужасно суха особено по краищата.Преди съм ползвала безамонячната на лореал Про ди джи ,като че не ми беше така косата.Мия се с Лореал Витамино колор и маската от същата серия слагам.Пръскам с термозащита ама ......дайте съвет моля.

# 131
Момичета, bouquet препоръчайте ми някакъв хубав хидратиращ финиш  Praynig Крем, олио - без значение

# 132
Аз съм готова със списъка за черния Петър  Laughing
От Рибката ще пазаря Напура и Лакме.
В тази връзка установих, че най-силно хидратиращия, омекотяващ и приглаждащ серум за моята коса е Лакме Сън. За разлика от него, спрея от серията е ужасен, алкохолен, гадно миришещ  Sick
Маската от серията също е разкошна.

От Арлен ще пазаря Филорга за лицето и всичко останало в списъка. Все още се надявам, да направят черния петък в четвъртък. Що не им пишете във фейса, бе хора , да ги подсетите  Blush Mr. Green

От почти месец на всяко миене слагам ампула Аминексил. В последно време си чувствах ужасна косата, дори ДПШ не помогна. Днес забравих да я сложа(за първи път) и какво установих- супер корени, мека, витална коса. Иначе стоеше замазана. Дали правилно правя връзка с ампулите  Thinking Да са ми пресушили косъма?

# 133
silviya.t за кой серум на Алтерна питаш за консистенция? Дай линк или цялото име.
Edora прочетох, че искаш нещо небрежно като прическа, пробвала ли си бохо спрея на Алтерна?
Чаровна, не помня казах ли, но много хубава и здрава изглежда косата ти!
astravera, страхотна коса и прелестен цвят има дъщеря ти! А тя боядисвала/изсветлявала ли се е някога? Питам, защото при мен дължините, които са били изсветлявани, дърпат много лесно пигмента от шампоана, а на долния пласт коса и отгоре е малко по-убито, но е преливащо, доволна съм, просто ми е интересно този балсам, за който ти пишеш на естествена коса ли дава този цвят?
А...сега видях и твоята коса-много хубава и тя!
Сис, хубави хидратиращи финиши са-олиото на Макадамия, по-леката му версия в спрей, също на Керастаз -Нектар Термик, на МилкШейк-млякото с 12 ефекта.
Аз да си покажа новият цвят, снимах отблизо и далеч, но да не досаждам Embarassed...ето една близка
Скрит текст:

# 134
  • София
Ах, Сетони, косата ти е страхотна  Heart Eyes
Боже, какви коси имате момичета, с кеф ви ги гледам  Heart Eyes

Чаровна
, не помня, писа ли отзиви за четката на Марокан? Нещо съм й вдигнала мерника, та разкажи ми за нея, плийз  Praynig Има ли разлика с обикновена четка от 3 лв  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт