Професионални серии за коса - тема 89

• 49 015
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бях сложила еластисайзера в количката и беше 35 лева . Страхотна цена. Сега е 43.90  Shocked
Е, това не е нормално. Те се подиграват с нас.  #2gunfire
Ако не върнат цената обратно няма да поръчам.  Crossing Arms

# 631
Момичета, помагайте  Praynig  Отдавна не съм се разписвала тук и грижата за косата я карах с каквото имам помежду другото... Мисля да намажа от днешните намаления някоя хидратираща серия, защото има крещяща нужда вече, но не съм сигурна какво точно да взема.  #Cussing out Нещо по-лекичко ми трябва, защото ми е тънък косъмът, и по възможност без много протеини и силикони вътре, защото така пък ми изсушават някак... Имам маската Дисциплин и след нея косата ми сякаш се чувства още по-зле...

Мислех си за L'Oreal Intense Repair или Redken All Soft, но приемам и други предложения. Досега не съм ползвала нищо хидратиращо и ме е страх да не сбъркам и да взема нещо, което да ми сплесква и омазнява прекалено косата.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 03:00 от b^s

# 632
Аз съм много разочарована от тях... направо ми развалиха настроението посред нощ,а така се зарадвахх...Много ще се зарадвам и аз ако върнат този код поне за малко ...Аз определено повече няма да пазарувам от нищо от тях,ако не го направят активен.

# 633
Бях сложила еластисайзера в количката и беше 35 лева . Страхотна цена. Сега е 43.90  Shocked
И аз така. И докато се начудя дали ми трябва, защото още имам нещо останало от бутилка 500 мл., но не мога да преценя колко точно - празна количка, вдигната цена.
Аз да ти кажа, директно ги затворих и с тях повече няма да се занимавам, ако ще и 5лв. да го направят.
Пусто само, че в UK е толкова по-скъп.

# 634
Аз пък съм на черешата от днешните и среднощни емоции и не мога да заспя!Само като зомби гледам ли гледам намаленията и честно откачам вече  ooooh! Все се чудя какво още ми трябва...Да минава тоя петък че и валидол няма да ме оправи  Joy

# 635
  • София
И аз така. И докато се начудя дали ми трябва, защото още имам нещо останало от бутилка 500 мл., но не мога да преценя колко точно - празна количка, вдигната цена.
Аз да ти кажа, директно ги затворих и с тях повече няма да се занимавам, ако ще и 5лв. да го направят.
Пусто само, че в UK е толкова по-скъп.

Ще ти пиша не лични за добра оферта, който ми излиза 80 мл. за 10£  bouquet

# 636
Бубка, аз не гледам нищо вече, но и аз не мога да спя. Направо ужас. Хахахаха! Големи емоции, голямо чудо. Дано само с всички поръчки всичко е ок!
А кога мислите ще се получат нещата? Дали в събота или заради многото поръчки ще се позабавят за другата седмица?

Магнолия, пиши ми непременно! Като ми свършат наличностите ще искам да си взема пак, но няма да е от Рибата.

Как искам само Арлен да започнат да предлагат Филип Кингсли и Напура.

# 637
Бубка, аз не гледам нищо вече, но и аз не мога да спя. Направо ужас. Хахахаха! Големи емоции, голямо чудо. Дано само с всички поръчки всичко е ок!
А кога мислите ще се получат нещата? Дали в събота или заради многото поръчки ще се позабавят за другата седмица?

Магнолия, пиши ми непременно! Като ми свършат наличностите ще искам да си взема пак, но няма да е от Рибата.

Как искам само Арлен да започнат да предлагат Филип Кингсли и Напура.

охх и аз не мога да заспяяя...много се ядосаххх въпреки,че си направих ппоръчка от Арленн и сам щастливаа,ама много се разочаровах за поредн път от Рибата ...тамън се зарадвах и .....
Както и да е

Божее като станат другите ще ни помислят за луди...не че не сме де амаа... в 4 часа какви работии говорим потресена съм от сеебе си   Embarassed Rolling Eyes  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 638
  • София
Маниачки  сме и това е.
Имам чувството, че утре ще сме изписани темата, а не знам дали Фрея е успяла да подготви новата за толкова кратко време. Добре е да пишем на модераторите да ни пуснат аванс от няколко страници за да не я затрудняваме

# 639
Магнолийка незнам как става това с модераторите,иначе и аз  бих писала..наистина с голяма скорост се изписват последните темми ,а пък за тази да не говорим  Mr. Green Mr. Green ... утре много писане ще падне  Grinning

# 640
бубче  Heart Eyes специално се включвам да ти кажа за ДПШ на Алтерна. Аз го имам в момента и много ми харесва. Не знам дали ти се рискува да го купуваш, а може и да си взела нещо вече, но много добре ми се отразява на мен. Пак ми докарва обем, като хидратиращ малко ми се отразява, мирише на Алтерна, лъскава, подредена коса. А като се има в предвид, че в месеца 2-3 пъти се ползва....Мисля, че ще го харесаш.

# 641
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз нарочно дойдох в темата да ви гледам сеира.  Mr. Green Crazy

# 642
  • Пловдив
АЗ съм разочарована, не успях да пусна поръчка от Арлен, всичко на Алтерна е изчерпано. А уж черния петък е днес. Поне да бяха пуснали повече количества. Явно всичко се изкупува през нощта.

# 643
  • София
Дубру луди мои любими  Hug
Гледам, не сте спали, хахаха, и аз не спах, въртях се като луда, ставах, ходих с тел в тоалетната да гледам какво и що се случва  Joy  смятам се за напълно откачена  hahaha
Тази сутрин в 5 ч. Пуснах поръчка и от рибата с нови цени. Хем ме зарадваха, хем ми опротивяха. Ако бях ви прочела какво са ви причинили с кода нямаше да поръчам, щях да бойкотирам и аз. И за да не става така и да четат тук, трябва да си направим група във фейса  Mr. Green
За Арлен ПОКЛОН! големи са, браво!

# 644
Аз заспах в 21ч  #Crazy Станах обаче в 5ч и първо тук влязох.....Метнах едно нектар-че и таман да пусна видях " Южен Перма са на -70%"  и взех и един крем за къдрици  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт