Професионални серии за коса - тема 89

• 48 948
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Велико Търново
Аз много харесвам серията - не ми утежнява/ с тънка коса съм/, дава виталност и подвижност на косата, балансирана е, а аромата е божествен Heart Eyes

# 661
Аз много харесвам серията - не ми утежнява/ с тънка коса съм/, дава виталност и подвижност на косата, балансирана е, а аромата е божествен Heart Eyes

Много ти благодаря  Hug. Точно това исках да чуя  Wink

# 662
Здравей дружина  Hug
Рибката много тъпо постъпиха снощи.Не им прави чест с тази смяна на цени и забиването.Имах какво да взема от тях,но така с хитруване загубиха от мен.Алтерните всииичките са финито в Арлен.Добре че снощи поръчах  Laughing

# 663
  • Велико Търново
Започва да ме обзема тих бяс към рибата Close опитвам се от часове да пусна поръчка - пуснах ДПШ на Лейбъл М и Л2 на Лакме - дъщеря ми го ползва, само заради последния продукт използвах сайта; на път съм обаче да се откажа, да си поръчам от арлен Лейбъл, а друг път ще е Л2 на редовна цена Crossing Arms
Ох, много неща искам още - поне бамбуковата за блясък на Алтерна и хидратиращото им мляко, ама още нямам заплата и съм на "червено" Sad

alex.viki, дано ти допадне Дисциплин-а Hug, аз пак бих си купила, но имам в списъка още доста неизпробвани неща Wink

# 664
ina-mina,няма нито една Алтерна от 8.30 насам.
Vici,рискувах мила...Все пак ще го ползвам 1г и цената ми се видя сууупер  Hug
Вивче,дано и аз съм така доволна от бамбуковите Алтерни за блясък.Доверих ти се  bouquet Hug

# 665
Добро утро лудетини Laughing
Аз снощи заспах преди 10 дори, та днес сутринта си пуснах една малка поръчица - кератиновия термо-крем на Керастаз, Дийп кеър на Лакме и една четка за коса, тъй като смятам, че от моята четка ми се къса косата.
Много,много искам да си поръчам още 2 серии, но няма да мога да ги платя... Направо ще ревна hahaha
И все пак смятам след работа да мина през рибата и ако е останало нещо да си купя, че да имам и в самия ден някаква покупка Mr. Green

# 666
  • Велико Търново
bubka, ще чакам да споделиш отзиви за блясъците на Алтерна, че много съм ги размислила Wink

# 667
  • София
Добро утро лудетини Laughing
Аз снощи заспах преди 10 дори, та днес сутринта си пуснах една малка поръчица - кератиновия термо-крем на Керастаз, Дийп кеър на Лакме и една четка за коса, тъй като смятам, че от моята четка ми се къса косата.
Много,много искам да си поръчам още 2 серии, но няма да мога да ги платя... Направо ще ревна hahaha
И все пак смятам след работа да мина през рибата и ако е останало нещо да си купя, че да имам и в самия ден някаква покупка Mr. Green

би ли пуснала линк на кератиновия термо крем на керастаз

# 668
  • Пловдив
Аз успях да пусна от Рибата с триста зора рано сутринта, много се бъгясва сайта.
Сега остава и да ги има продуктите налични, защото миналата година също успях да пусна една поръчка рано, нещата си бяха налични, и на другия ден като ми се обадиха казаха, че две от трите неща са свършили. Като свършат би трябвало в сайта да се отразява това, а не да поръчваме и после - няма ги.
Имам лошо предчувствие, че и сега ще е така.

# 669
Половин час докато си пусна поръчката в ЗР , то беше един бъг..  ooooh! newsm78  , добре че са Арлените да спасят положението  Laughing, в английските сайтове не видях кой знае какво намаление .

# 670
Добро утро момичета Hug Flutter
Леле колко сте будували, аз в 1:00 заспах  Mr. Green спокойно, с поръчка в арлен и потвърждение по пощата почти веднага. Рибата вече не ги поглеждам, толкова мизерно отношение към клиентите е меко казано обидно!  Close както каза Епонка, ако ще и 5лв да пуснат нещо няма да ги погледна повече...и сега даже не съм.

tsveti4kaaa  Hug Hug много се радвам да си пак при нас!

# 671
alex.viki, дано ти допадне Дисциплин-а Hug, аз пак бих си купила, но имам в списъка още доста неизпробвани неща Wink

Дано  Praynig
Тук черен петък няма, а от БГ няма как да поръчам.
Преди малко се рових и намерих шампоана и маската Дисциплин и към тях подарък 50 мл на термозащитата им на много прилична цена, та затова попитах. Бях решила нищо да не вземам в скоро време, но сега ми е трудно да устоя...

# 672
  • София
Ех, значи сума време ми зарежда Финализирай поръчката в ЗР.  ooooh!
В Арлен пуснах, и там няма такива проблеми. А и своевременно се актуализират наличностите явно, защото някои неща вече пише че са изчерпани.

# 673
bubka, ще чакам да споделиш отзиви за блясъците на Алтерна, че много съм ги размислила Wink
Разбира се  Hug Четох доста противоречиви неща за серията,ама Вив беше очарована и реших да й се доверя!Рядко имаме разминаване с нея в харесванията  Hug Вярвам безрезервно на вкуса й  Heart Eyes Тя ме насочи към маската на Керастаз Ейдж речардж която се оказа идеална за моите коса и скалп.Благодаря ти Вивче  bouquet Hug Heart Eyes

# 674
С удоволствие, но е бъгясал сайта...
Кремът е от серия дисциплин Кератин термик, че бяхте изкупили вече цимента Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт