Козметични процедури за жени 35+

• 64 267
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
След 10 дни съм на процедура и ще пиша как е  Peace

# 151
Знам, че има нагряване при радиочестотния лифтинг, затова.  Peace
Там няма опасност от пигментация после, както след други процедури, поне доколкото знам.
Сега се чудя  Rolling Eyes

Проблеми с пигментацията може да се получат след пилинг, затова и съм я правила зимния период, когато слънцето е слабо.
След мезотерапия има ли опасност от пигментни петна!?  newsm78

# 152
аз мисля,че за радиочестотния лифтинг няма някакви сезонни изключения.но може и да съм се заблуждавала.все пак трябва да се консултира със специалист.

# 153
mamaivana Въпроса ми е не е какво представлява този пилинг, а по - скоро кое за каква кожа и каква възраст примерно се прилага, ако можеш да питаш още по - добре  Hug

Не съм забравила да питам, но детето ми се разболя и отложих часа си. Ще дам инфо другата седмица. Simple Smile

# 154
mamaivana Въпроса ми е не е какво представлява този пилинг, а по - скоро кое за каква кожа и каква възраст примерно се прилага, ако можеш да питаш още по - добре  Hug

Не съм забравила да питам, но детето ми се разболя и отложих часа си. Ще дам инфо другата седмица. Simple Smile

общо взето за проблемна кожа е предназначен пилинга.използват го и жени, които са прекарвали неприятно акне. и ефектът му е много добър.

# 155
  • На ръба..
mamaivana Въпроса ми е не е какво представлява този пилинг, а по - скоро кое за каква кожа и каква възраст примерно се прилага, ако можеш да питаш още по - добре  Hug

общо взето за проблемна кожа е предназначен пилинга.използват го и жени, които са прекарвали неприятно акне. и ефектът му е много добър.

mamaivana Не се притеснявай  Hug

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

# 156

Аз проблеми с акне не съм имала, но имам черни точки на Т-зоната и искам от тях да се отърва и да се посвият тези пори.

Пилинга свива порите и би трябвало да помогне,  щом помага и при белези.

# 157

значи би трябвало да ти помогне химическия пилинг. пилингът изчиства доста добре лицето и също така свива порите.

# 158
Хим. пилинг  изравняване  тена, свива порите и понякога се заличават ситните бръчици, но все пак е индивидуално, защото на всеки кожата е различна.
Затова *DiDora* не ви съветвам да го правите при козметик,  отидете на дерматолог, който трябва да прецени състоянието на вашата кожа.

# 159
Хим. пилинг  изравняване  тена, свива порите и понякога се заличават ситните бръчици, но все пак е индивидуално, защото на всеки кожата е различна.
Затова *DiDora* не ви съветвам да го правите при козметик,  отидете на дерматолог, който трябва да прецени състоянието на вашата кожа.

за химическият пилинг в никакъв случай не бих се доверила на козметик. трябва си специализирано лице за подобна процедура. козметици по път и над път и неприятното е,че понякога можем да си докараме проблем от некадърността на козметиците. едно е да се довериш на лице,което с години е изучавало дадена наука,друго е да се оставиш в ръцете на човек,който ми е изкаръл някакъв курс от три месеца и претендира,че може да се погрижи за лицето ми.не става. Naughty

# 160
Днес в крайна сметка си направих първа процедура радиочестотен лифтинг. За студа навън, козметичката както ми каза, че няма значение, така ме посъветва същия ден да си стоя на топло у нас.
Направих на лице, шия и деколте.
Препоръча ми общо 6 през една седмица. Сега лицето ми e леко зачервено, било нормално до час да е така. За моята суперчувствителна кожа, ако утре не е зачервено, за мен ще е добре. Все пак не е много, мога да си изляза спокойно и сега без да прикривам нищо с грим.
Много се надявам да има ефект, според козметичката още след първата процедура трябва да има. Даже ми се вижда, че има промяна, но може и да си въобразявам.

Само по време на процедурата ме заболя леко главата и сега продължава  Rolling Eyes

# 161
  • Велико Търново
В петък и аз съм на същата процедура, ще пиша как е при мен после Peace

# 162
пишете, та да знаеме и ние. ама в тия минусови температури как ес навихте да правите радиочестотен лифтинг?

# 163
Ами, аз отидох и се прибрах с кола и вчера и днес имам възможност да си стоя у нас на топло  Peace
Иначе и мен ме притесняваше студа навън, но над година ми се върти в главата да започна и сега го реших.

Бисквитка, теб през колко дни те посъветваха да правиш процедурите? Мен 6 през една седмица, не и ли много начесто се чудя.
Мисля, че има ефект върху овала още след първата процедура с уговорката, че моята кожа е в добро състояние.
Днес обаче ми се получи нещо като малка пъпчица с лимхна течност отгоре. Там точно усетих малко повече боцкане, дано да отмине, не смея с нищо да го мажа

# 164
Момичета, да попитам който си е правил йонофореза на лице, колко процедури е необходимо да се направят и през какъв интервал, за да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт