Козметични процедури за жени 35+

• 64 096
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Здравейте и аз да споделя Simple SmileПреди две седмици си направих микронийдълинг-много,много съм доволна GrinningОт ден на ден все повече се вижда  ефекта,видимо ми се изглади кожата,заличиха се белезите от акне и пигментните петна,мисля да направя и още една процедура за всеки случай.

# 241
  • Велико Търново
Може ли да споделиш повече за процедурата bouquet Не съм чувала за тази...а имам точно белези от старо акне и пигментни петна Confused

# 242
  • Варна
В нета пише, че е "дермаролер".
Две наименнования за едно и също нещо.

# 243
  • Пловдив
Може ли да споделиш повече за процедурата bouquet Не съм чувала за тази...а имам точно белези от старо акне и пигментни петна Confused
Нещо ново било,слагат ти упойка-мажат с нея лицето и шията и после с един уред минават,нищо не се усеща.После 2 часа е доста червено лицето-като изгоряло от слънце,но минава Peace

# 244
Правила ли си си Термаж? Или някой друг тук правил ли е?

не съм си правила, но тия отзиви за ''феноменалния ефект'' са прекалени, едно много неодобрявана всъщност процедура, както и много скъпа - 4500 лв.
загрява се силно кожата на лицето в дълбочина, един вид изгаря се донякъде, наранява се и тя за да се възстанови започва да произвежда  колаген, на практика нещо не се получава както си го представяме...

Ултера е по-нов вариант на Термаж-а - там се загрява на различна дълбочина в зависимост от дебелината на кожата - ок. очите е по-тънка, там се загрява на дълбочина 1.5 мм, в другите области на по-дълбоко,
отново се прави на едно място в България- в Пловдив, цената е 2500 лв. за цяло лице

Много, много са болезнени процедурите, имайте предвид, ''it hurts like hell'' са най-честите сравнения...

много е скъпо и неефективно - за тия пари може и фейсфилтинг да си направиш у нас...

# 245
Вярно е, и аз съм чела доста противоречиви мнения за термажа. При тази цена...

# 246
Вярно е, и аз съм чела доста противоречиви мнения за термажа. При тази цена...

Ами да, за тази цена колко пилинга и мезотерапии ще си направя...

# 247
Май ми е време за нова инжекция хиалурон в устните...
За колко време се абсорбира вашия, момичета? Изпускам случващото се покрай тази работа  Laughing

# 248
Май ми е време за нова инжекция хиалурон в устните...
За колко време се абсорбира вашия, момичета? Изпускам случващото се покрай тази работа  Laughing

Не съм си слагала досега и ми е любопитно ако сложиш веднъж, трябва ли да продължиш да слагаш или  като се абсорбира се връща предишното ти състояние на устните?

# 249
темпото, с което тялото абсорбира пълнежа, от филъра ли зависи или от организма на човека?

# 250
има филъри с различна продължителност на действие ли?

# 251
Какво мислите за процедурите с кръвна плазма?

# 252
Какво мислите за процедурите с кръвна плазма?

Имам приятелка, която си прави редовно, не забелязвам кой знае какъв ефект.

# 253
Привет на всички след 4-месечно отсъствие! Значи, през декември направих 4 процедури радиочестотен лифтинг /RF/, за които дадох 4х133лв и от които не видях кой знае какъв забележим ефект  Sad Въпреки всичко обаче, аз не се отказвам и утре отивам на лазерно подмладяване, което е наполовина по-евтино и както твърдят козметиците - много по-ефективно. Препоръчаха ми 4 процедури през месец. Като имам наблюдения-ще ви пиша отново. Междувременно си купих от Германия Шуслерови соли - №1 и №11, за които четох, че в комбинация действат много добре на кожата, косата и ноктите. Като сваля 10-тина годинки  Laughing ще ви пиша пак  Laughing

# 254
  • Русе
Да попитам какви таблетки препоръчвахте с хиалуронова киселина и с колаген. Не помня, дали изобщо беше в тази тема, но аз да си питам.

Общи условия

Активация на акаунт