Козметични процедури за жени 35+

• 64 096
  • 319
  •   1
Отговори
# 255
Да попитам какви таблетки препоръчвахте с хиалуронова киселина и с колаген. Не помня, дали изобщо беше в тази тема, но аз да си питам.

В темата на www.iHerb.com - Пазаруване от чуждестранни сайтове в момента точно се обсъжда ХК.  Peace

# 256
  • Велико Търново
Аз съм пила на Допълхерц таблетки с хиалуронова киселина, и отделно - ампули с колаген Peace

# 257
  • На ръба..
Аз съм пила на Допълхерц таблетки с хиалуронова киселина, и отделно - ампули с колаген Peace
*Biskvitka* имаше ли някакъв видим ефект от употребата им?
ОТ два месеца насам ходя всяка седмица на козметик, първоначално направихме 6-7 процедури с плодов пилинг, а сега сме на хидратиращи ампули с ултразвук, взех си и отделно серума за вкъщи...може би от другата седмица ще започна с ампули колаген или хил. киселина.
Но се чудя дали и приема им под формата на добавки ще допринесе за резултата  Thinking

# 258
Аз си купих таблетки на ДМ с хиалуронова киселина:
https://www.dm.de/das-gesunde-plus-haut-vital-mit-hyaluronsaeure … 010355027177.html
Над 20 дни ги пия, опаковката е за 40. Мисля, че имат някакъв ефект, макар, че грижите ми са комплексни и оттогава наблягам и на някои неща в храненето.
Чудех се на ХК инджув, която поръчват много хора от iherb, но толкова много хапчета на ден леко ме плашат. Дори си купих от iherb колагена на Neocell  ми стои неотворен, не мога да изпия 6 таблетки на ден.
И за таблетките против косопад на ДМ съм чела много хубави отзиви.
И цените им са много добри.

# 259
  • Русе
marigold_, тези таблетки на ДМ в магазини ДМ ли се продават или си ги поръча от някъде?

# 260
В ДМ, да, при добавките. Не съм в България, но и в България трябва да ги има.

# 261
Какво мислите за процедурите с кръвна плазма?

Имам приятелка, която си прави редовно, не забелязвам кой знае какъв ефект.

Какви са тези процедури?

# 262
Какво мислите за процедурите с кръвна плазма?

Имам приятелка, която си прави редовно, не забелязвам кой знае какъв ефект.

Какви са тези процедури?

Това е процедура, при която ти взимат венозно кръв, обработват я в центруфуга, след което ти я инжектират обратно на принципа на мезотерапията. Хубавото при нея е, че няма странични ефекти и е хипералергенна, другото и име е вампирски лифтинг.
Ето статия на моята лекарка за процедурата, където е обяснила доста подробно:
http://www.drkaliasheva.com/services/kakvo-e-prp-terapiya-plazmo … vampirski-lifting

# 263
  • Велико Търново
*DiDora*, честно казано, особен ефект от добавките не видях, но пък и аз не съм била много последователна - пих ги около месец-два; доколкото знам, трябва по-дълъг период да се приемат, а някои - не спират с приема им.

# 264
  • Viena
Аз си правя кислородна мезотерапия с хиалурон и съм много доволна.

# 265
Аз си правя кислородна мезотерапия с хиалурон и съм много доволна.
здравейте, колко често си правите тази процедура?

# 266
  • На ръба..
*Biskvitka* благодаря ти, ще пробвам и аз  Hug

# 267
  • Viena
5-6 седмици по една и след това веднъж месечно Peace

# 268

За какъв период от време веднъж месечно?

# 269
В такъв случай предполагам,че става дума за безиглена мезотерапия,иначе не мога да си представя ,че ви бодат всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт