Любители на котки – Тема 100

• 42 682
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за съвета, но с влажна кърпичка няма как да се измие изцапането, миризмата също е доста силна и единственото нещо е да се измие хубаво, в момента му даваме само суха храта от вчера, защото имаше едно разхлабване в един перио когато сменихме меката храна с друг вид. Сложили сме постелка но от нея няма кои знае какъв ефект минава набързо от там.

# 211
А сухата храна каква е и как му понася ?

# 212
С каква марка гранули го храните? От някои гранули акото мирише много.

# 213
сухата храна е на гранулки фирмата ще погледна и пак ще ви пиша, от зоомагазина са му давали такава и когато го взехме му беше твърдо и оформено голямата нужда. По това съдя че му понася добре.

# 214
 Може би е добре да се консултирате с ветеринар и да минете на лечебна храна, докато се затвърди положението .

# 215
На моят пък поради голямата козина около д...то понякога се залепва някаква част и си я носи докато не видя. След като разбрах  че се получава така го остригах с ножичка леко там да е по-чисто и сега е добре. В тази връзка колко често къпете персийските котета ( който има ). На нас доктора ни каза по-често на 2-3 месеца по веднъж, но мен ме е страх струва ми се често. Иначе го реша всяка вечер, макар че не обича много-много.

# 216
  • Сф
Момичета, извинявам се резкия завой на темата, но имам едно малко спешно питане.
Котките ми до неделя бяха при сестра ми и тогава ги взехме в новия апартамент. Но кухнята ни е общо помещение с хола, а котлонът е сензорен и маците като ходят по него и го включват.
Не мога да го покрия с нищо, защото почва да пищи. За момента спирам бушона докато сме на работа.
Вия как се справяте с подобна ситуация? Много ми е притеснено да не стане пожар докато ни няма...

# 217
Вероятно е трябвало да помислите за този момент , когато сте си избирали котлон ... Няма ли начин да изключвате само този уред от контакта, когато ви няма ?

# 218
Аз бих сменила котлона веднагически. Не е шега работа, може да стане беля някой път Confused

# 219
Нямате ли функция за "защита за деца"? Виж в упътването, ако го пазиш, ако не в сайта на производителя ще го има. Аз така заключвам моя.

А най-лесно е просто да го изключваш от контакта.

# 220
  • Сф
За съжаление и през ум не ми е минавало, че котките могат да го включат, когато го купувахме. Плотът е вграден и няма как само него да изключвам, добре че на него бушон са само фурната и плота. За сега това е решението, ако не се намери друго ( изключвам подмяната).

# 221
Записвам се, че ви изпуснах. И се връщам да чета.

# 222
Обикновено тези котлони имат функция за заключване, ако вашия няма, по- добре го изключвайте от контакт   Peace

# 223
.... В тази връзка колко често къпете персийските котета ( който има ). На нас доктора ни каза по-често на 2-3 месеца по веднъж, но мен ме е страх струва ми се често. Иначе го реша всяка вечер, макар че не обича много-много.

И аз щях да питам същото. Нашият ветеринар каза, че няма нужда толкова често. И някакви съвети за лесно къпане, ако имате  Grinning Четох че е добре да се сушат после със сешоар. На предното ни къпане нямаше 2 месеца и си стоя почти кротко, но сега ми се вижда мисия невъзможна.

По въпроса с котлона и на мен ми се струва, че не може да няма защита и заключване.

# 224
  • Сф
До колкото разбирам от немското упътване и от няколкото ми проби- заключването е само, когато котлонът е включен. Ако е изключен не действа. Тази вечер ще се ровя в нета да видим дали на английски няма да намеря нещо.
Благодаря на включилите се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт