Любители на котки – Тема 100

• 42 675
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
# 241
какво красиво черно чудовище  Heart Eyes Mr. Green Имам слабост към черни животинки  Crazy

# 242
Благодаря. Това е неговата възглавничка. Вечер аз слагам моята, до нея неговата аз лягам и той до мен и спинкаме цяла нощ. Преди спеше на моята, но много ме гъделичка с мустака и се наложи да има своя.

# 243
  • Пловдив
Здравейте момичета,бих искала да питам нещо и ще съм благодарна,ако някой ми помогне с отговор. Имаме коте,Шотландска клепоуха,която е на 6 месеца и миналата седмица се разгони. След консултация с лекар решихме да изчакаме до следващо разгонване,тъй като е още малка. Живеем в къща и я държахме почти затворена в стая,но преди малко е успяла да се измъкне на двора и е стояла около 15 мин,преди да я видя. Наоколо се навъртат разни други котки и съответно аз сега съм в абсолютна паника. Та,според вас Е ли възможно толкова бързо някой мъжкар да я свърши някаква и има ли някакъв начин да разбера това сега?

# 244
Според мен ако се е случило нещо си щяла да чуеш -  нали знаеш какви звуци издават като се ухажват мъжка и женска котка .

# 245
  • София
Здравейте момичета,бих искала да питам нещо и ще съм благодарна,ако някой ми помогне с отговор. Имаме коте,Шотландска клепоуха,която е на 6 месеца и миналата седмица се разгони. След консултация с лекар решихме да изчакаме до следващо разгонване,тъй като е още малка. Живеем в къща и я държахме почти затворена в стая,но преди малко е успяла да се измъкне на двора и е стояла около 15 мин,преди да я видя. Наоколо се навъртат разни други котки и съответно аз сега съм в абсолютна паника. Та,според вас Е ли възможно толкова бързо някой мъжкар да я свърши някаква и има ли някакъв начин да разбера това сега?
Според мен ако се е случило нещо си щяла да чуеш -  нали знаеш какви звуци издават като се ухажват мъжка и женска котка .

Джак, според мен Не е възможно да се знае бремена ли е котката или не за толкова кратък период. Peace
И, да възможно е "някой" да е забременил.
Ако смяташ да я кастираш / няма да споделям лично мнение, това е работа на собственика / , до месец, най-късно я кастрирай. Даже и да е бременна. Присъствала съм на такъв случай : излизат моите ветеринари и казват : " ама как може, защо не казахте, че котката е бременна?" . А тя, момичето, от къде да знае??? Дворна котка е била.

# 246
  • Пловдив
Не,не смятаме да я кастрираме,искаме поне веднъж да имаме котенца. Силно се надявам да не е успял някой от уличните мъжкари. Притеснена съм най-вече,защото лекарят каза,че е прекалено малка и е опасно да е бременна.
Благодаря все пак, момичета!  bouquet

# 247
 Simple Smile Много красиво черно коте! Подхожда на черната техника Laughing.
Мисля си, че Господ е дал котките на хората, за да им помогне да станат по-здрави и спокойни. Като си помисля колко нерваци има навсякъде, особено в по-големите градове. Не им трябват лекарства или алкохол, да си вземат по едно коте и ще се оправят.  Simple Smile То е гальовно, игриво, забавлява, успокоява. Ако повече хора имаха котета, нямаше една пета от българите да страдат от психични проблеми Simple Smile.

# 248
  • Сф
Само искам да споделя по темата с котките и котлоните- намерих упътване на английски и разбрах как да го заключвам без да е включен  Simple Smile Много съм доволна и, надявам се, вече по-спокойна.

# 249
Чудесно, дай сега снимки , да видим заради кого го заключваш Grinning

# 250
  • София
Не,не смятаме да я кастрираме,искаме поне веднъж да имаме котенца. Силно се надявам да не е успял някой от уличните мъжкари. Притеснена съм най-вече,защото лекарят каза,че е прекалено малка и е опасно да е бременна.
Благодаря все пак, момичета!  bouquet

Хайде, честито!!! Макар и преждевременно. bouquet

# 251
  • Варна
Здравейте, аз пак по бъхливата тема - сънувам снощи едни бълхи, едно чудо, а то на пари било  Mr. Green

# 252
  • София
Здравейте, аз пак по бъхливата тема - сънувам снощи едни бълхи, едно чудо, а то на пари било  Mr. Green

Аха, на пари е. Hug
Само внимавай чий. Wink
Дай пак снимка на кот. Praynig

# 253
  • София
А дано! Пък като се добереш до парите, да почерпиш!  Mr. Green  Дали има връзка между броя на труповете и броя на пачките?  newsm78

Шу, надявам се, че си чела за породата и развъждането ѝ. Не помня добре, защото тази тема не ме вълнува, но специално за клепоухите трябва много да се внимава, за да се родят здрави котета. Мисля, че родителите не трябва и двамата да са клепоухи. Имаше някакви комбинации. Прочети добре преди да се впускаш в такива приключения. Клепналите уши са генетичен дефект и последствията от неправилно развъждане могат да са много лоши за котенцата.

Добре дошли на новите попълнения!  Hug Hug Hug

# 254
  • Пловдив
Таня67,благодаря за отговора,имаме някаква яснота по въпроса,имаме и контакт със собственик на Британски котарак,с който имаме план да чифтосаме при следващо разгонване. Това,което ме разтревожи е,че беше излезнала на двора за не повече от 15 минути и не знам дали е възможно някой от уличните котараци наоколо да я е надушил. Ясно е,че ще треперим следващите месец и половина,просто исках да знам дали има някакви забележими черти в поведението,след контакт с мъжки котарак.

Общи условия

Активация на акаунт