Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 306
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
То не ми е предписано, а е по четива в интернет. Себорейния дерматит ми е наследствен от баща ми, но от скоро почна да се проявява.
Мицеларната вода ми почиства много хубаво грима и лицето, ползвам синята на Bioderma /майка ми си беше взела 2 на цената на една преди няколко месеца/. И сега като се появи и отлющването се оказа, че контролира и него, но почервеняването седи.
Сега, естествено, че ще си взема Bioderma, ако няма на къде, все пак ми е на лицето, не на някое невидимо място, просто ми попадна Mixa-та, която също водят медицинска козметика и затова ми е чуденката.

Ползвах розовата мицеларна вода. Бях много доволна. След това си взех на Микса - щипеше ми на очите.
Подкрепям мнението да се консултираш с дерматолог. Чрез метода опит-грешка не само ще похарчиш повече пари, а дори може да задълбочиш проблема  Peace

# 76
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Mixa определено не е медицинска козметика.Сравнение с Bioderma също няма.

# 77
Аз от мицеларната вода на Микса съм доволна, но като свърши мисля да я сменя с Гарниер.
Относно червилото мисля, че в серията на Кейт Мос имаше подобен нюанс.

# 78
  • В един копнеж!
Преди два месеца се върнах на малко поизоставен шампоан на Шварцкохф. Даже тогава ползвах и спрей против заплитаща се коса, както и балсама. Цялата жълта гама. Бях си доволна тогава, доволна съм и сега.
Скрит текст:
А преди дни си взех още един Глис Кюр. И от него ми е добре. Косата не хвърчи, подредена е, и не много бухнала.
Скрит текст:

# 79
  • Добрич
Здравейте мадами! Simple Smile
Имам следната дилема:
Налага ми се да си закупя крем Bioderma DS+, понеже изглежда, че имам себореен дерматит на челото и веждите, който до скоро само се лющеше, но вече стана и червена кожата. Та.. не съм свикнала да използвам такива продукти и 25-30лв. за този крем ми идват много. А то трябва и мицеларната вода и измиващия гел да се вземат... отиде към 90-100лв. Според вас дали може да се замени с продуктите на Mixa от серията против зачервявания? Или ако ви хрумва нещо друго, по-бюджетно?
Много ви благодаря!

Аз на предната страница май писах, но пак ще кажа, моята кожа е склонна към АД, реших да пробвам с Микса, взех 8%- товия крем и един ВВ крем за през деня, толкова лошо ми повлия, върнах се отново на Биодерма,и 20лв за Микса отидоха на вятъра, в стремежа си да спестя. За по- спецефични нужди на кожата не трябва да се експериментира.

Биодерма доста често имат промо пакети, от DS серията имат крем с измивен гел http://www.marvi.bg/promopaket-bioderma-sensibio-ds-terapiq-za-c … vqvaniq-7016.html

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:31 от Sneakers

# 80
  • Варна
Здравейте мадами! Simple Smile
Имам следната дилема:
Налага ми се да си закупя крем Bioderma DS+, понеже изглежда, че имам себореен дерматит на челото и веждите, който до скоро само се лющеше, но вече стана и червена кожата. Та.. не съм свикнала да използвам такива продукти и 25-30лв. за този крем ми идват много. А то трябва и мицеларната вода и измиващия гел да се вземат... отиде към 90-100лв. Според вас дали може да се замени с продуктите на Mixa от серията против зачервявания? Или ако ви хрумва нещо друго, по-бюджетно?
Много ви благодаря!

Аз на предната страница май писах, но пак ще кажа, моята кожа е склонна към АД, реших да пробвам с Микса, взех 8%- товия крем и един ВВ крем за през деня, толкова лошо ми повлия, върнах се отново на Биодерма,и 20лв за Микса отидоха на вятъра, в стремежа си да спестя. За по- спецефични нужди на кожата не трябва да се експериментира.

Биодерма доста често имат промо пакети, от DS серията имат крем с измивен гел http://www.marvi.bg/promopaket-bioderma-sensibio-ds-terapiq-za-c … vqvaniq-7016.html

Мнение на човек със същия проблем, много благодаря и ще последвам съвета!
Да попитам и теб, макар че поизчетох по темата - това си остава състояние доживот нали? Няма лечение, а само поддържане 

А според теб дали има разлика между производството им за западна Европа и за нас /както някои неща, които съм сравнявала/? Така и така ще се взимат, имам възможност и от Германия да си ги взема. 

# 81
  • Добрич
Точно този продукт само от тук съм купувала, нямам наблюдение. От по- евтините продукти за такава кожа се сещам за Биотрейд, имат серия Себомакс, но на мен не ми допадат- сякаш ми изсушават твурде много кожата.
И да, по скоро се поддържа кожата, избира се козметика за чувствителна кожа. Моята сега е спокойна и ползвам синята серия на биодерма.
Извинявам се, ако разводних темата.

# 82
Много съм довлна от розовата вода на Талодерма .. От всички по-евтини тази най-ми хардесва. Напоследък си въобразявам сякаш, че кожата ми от околоочната зонанадолу е прозрачна направо. Grinning Все венички и капиляри си личат мнпго неприятно. Много доволна останах от крема за лице на Микса с 6% глицерин. Идеален ми е.

Днес си махнах Sheelac след четири месеца постоянно слагане при маникюрист. Е ноктите ми са с доста поражения. Реших да им дам почивка няколко месеца и да се грижа саама за тях. Да, ама аз даже пила нямам като хората Grinning Та, по възможност, знаейки колко нахална изглеждам да ви питам за някава хубава пила за нокти, с която да мога да ди ги оформям като хората. За кожичките избрах на Евелин, но и на други предложения бих се зарадвала. Един хубав заздравител, който наистина да ги възвърне във форма, както се казва. База и топ, още не съм решила точно какви .. Та, на всели отзовал се ще съм благодарна!

# 83
Много съм довлна от розовата вода на Талодерма .. От всички по-евтини тази най-ми хардесва. Напоследък си въобразявам сякаш, че кожата ми от околоочната зонанадолу е прозрачна направо. Grinning Все венички и капиляри си личат мнпго неприятно. Много доволна останах от крема за лице на Микса с 6% глицерин. Идеален ми е.

Днес си махнах Sheelac след четири месеца постоянно слагане при маникюрист. Е ноктите ми са с доста поражения. Реших да им дам почивка няколко месеца и да се грижа саама за тях. Да, ама аз даже пила нямам като хората Grinning Та, по възможност, знаейки колко нахална изглеждам да ви питам за някава хубава пила за нокти, с която да мога да ди ги оформям като хората. За кожичките избрах на Евелин, но и на други предложения бих се зарадвала. Един хубав заздравител, който наистина да ги възвърне във форма, както се казва. База и топ, още не съм решила точно какви .. Та, на всели отзовал се ще съм благодарна!
От този продукт бях много доволна, когато ноктите ми бяха меки, чупливи и се разслояваха:
Maxi Balm Балсам за нокти/- Biotrade
Количеството е малко, но е суперикономичен и стига за месеци.
Пила за нокти - преди година и повече изхвърлих всякакви стъклени, метални, керамични и пр. пили и ползвам само картонени - от този вид. Нямам разслоявания, ноктите ми са здрави и се оформят много лесно.
Заздравители - с формалдехид  - хваленият Eveline 8in1,Essence Studio Nails заздравител ултрастронг и без формалдехид - ПЕРФЕКТ калциев гел.
Изхвърлих всички чудодейни кремове за ръце, откакто си купих кокосово масло (екстра върджин). Ползвам го, когато се сетя и въпреки, че през зимата поддръжката на кожата на ръцете ми е ад, в момента нямам никакви проблеми - кожата на ръцете ми е нежна, хидратирана и мека.
Успех bouquet

# 84
Един глас и от мен за Eveline 8in1. Преди време много бързо ми възстанови ноктите.
За кожичките и кожата на ръцете не мога да дам адекватен съвет, тъй като ходя на процедура с уред за поддържане на кожата на ръцете  Peace

# 85
Здравейте дами  Flutter Аз съм в търсене на околоочен крем и коректор за под очите. На 21 съм и по-скоро търся хидратиране. Имам сини кръгове, но аз съм много бледа и от както се помня съм така. Затова много рядко излизам без коректор под  очите, но не съм намерила перфектния за мен. Използвала съм на Есенс, Елф, Мейбълин , Макс Фактор. От ваши хваления съм се ориентирала към Катрис и Wake me up, a za околоочен крем на Жая. Но нека приема още малко предложения  Laughing Heart Eyes

# 86
Здравейте дами  Flutter Аз съм в търсене на околоочен крем и коректор за под очите. На 21 съм и по-скоро търся хидратиране. Имам сини кръгове, но аз съм много бледа и от както се помня съм така. Затова много рядко излизам без коректор под  очите, но не съм намерила перфектния за мен. Използвала съм на Есенс, Елф, Мейбълин , Макс Фактор. От ваши хваления съм се ориентирала към Катрис и Wake me up, a za околоочен крем на Жая. Но нека приема още малко предложения  Laughing Heart Eyes

Ползвам околоочен на Balea с 5% уреа. Харесва ми. Мисля, че доста добре хидратира.

# 87
  • Deutschland
Аз си взех Miracle terapy 8 in 1 на Victoria beauty за ноктите, понеже Евелин не намерих в близкия козметичен магазин. Дано се справи с ноктите ми

# 88
Момичета, попадали ли сте на подхранващ крем за ръце без течен парафин?

# 89
  • София

От този продукт бях много доволна, когато ноктите ми бяха меки, чупливи и се разслояваха:
Maxi Balm Балсам за нокти/- Biotrade
Количеството е малко, но е суперикономичен и стига за месеци.
Пила за нокти - преди година и повече изхвърлих всякакви стъклени, метални, керамични и пр. пили и ползвам само картонени - от този вид. Нямам разслоявания, ноктите ми са здрави и се оформят много лесно.
Заздравители - с формалдехид  - хваленият Eveline 8in1,Essence Studio Nails заздравител ултрастронг и без формалдехид - ПЕРФЕКТ калциев гел.
Изхвърлих всички чудодейни кремове за ръце, откакто си купих кокосово масло (екстра върджин). Ползвам го, когато се сетя и въпреки, че през зимата поддръжката на кожата на ръцете ми е ад, в момента нямам никакви проблеми - кожата на ръцете ми е нежна, хидратирана и мека.
Успех bouquet

Всички тези продукти са много добри! А за  балсама за нокти на Биотрейд мога да кажа, че помага и за много сухи кожички.

Общи условия

Активация на акаунт