Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 381
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
здравейте, чета отдавна и искам да похваля моята козметика и да ви искам съвет за някои неща. Доволна съм от Евелин 8в1, повечето шампоани на Милва - катран, коприва, хума, мицеларната вода на Гарние, матиращите червила на Флормар, парфюмите на Рефан.

сега искам да ви питам нещичко. Много ми е мазна кожата - на цялото тяло. Вечерта се къпя с косата, сутринта цялото лице лъщи, косата ми е мазна и отново е за миене, а като се пипна по гърба и все едно съм се мазала с олио. Голям проблем ми е това и не мога да го овладея. Търся си подходящ  фон дьо тен, пудра, руж за лицето. От това омазняване ми се запушват порите и ставам на пъпки, които стават на петънца и си седят по 1-2м. Просто съм се видяла в чудо и така съм от тинейджърка. Какви ли не шампоани съм ползвала - файда нулева. Все си ходя мазна и това е. Лицето го почиствам сутрин и вечер с мицеларна вода, но искам вече да започна да се гримирам и да заприличам на жена Simple Smile Чудя се обаче какъв фон дьо тен ще е най - подходящ за моя тип кожа

# 376
lokresiq, защо не пробваш измиване на косата и кожата на тялото и лицето с хума. Хумата има изсушаващо действие, когато в нея няма добавени някакви масла, а само оцет или лимонов сок.

# 377
  • София
Avon Cocoa Butter - маслото за тяло. Честно казано изобщо на съм фенка на Ейвън,но това масло е просто....  Blush Кожата на краката ми е много суха,а когато се намажа дори след няколко дни е хидратирана.Страхотно е. Наскоро открих,че и върху малки ранички и раздразнения влияе много добре-заздравяват по-бързо,не щипе. Силно препоръчвам.  Peace

+1  newsm10  Скептично подхождам към всеки продукт на Avon, но това масло е разкошно! И крема за ръце от същата серив е страхотен!

# 378
  • Стара Загора
здравейте, чета отдавна и искам да похваля моята козметика и да ви искам съвет за някои неща. Доволна съм от Евелин 8в1, повечето шампоани на Милва - катран, коприва, хума, мицеларната вода на Гарние, матиращите червила на Флормар, парфюмите на Рефан.

сега искам да ви питам нещичко. Много ми е мазна кожата - на цялото тяло. Вечерта се къпя с косата, сутринта цялото лице лъщи, косата ми е мазна и отново е за миене, а като се пипна по гърба и все едно съм се мазала с олио. Голям проблем ми е това и не мога да го овладея. Търся си подходящ  фон дьо тен, пудра, руж за лицето. От това омазняване ми се запушват порите и ставам на пъпки, които стават на петънца и си седят по 1-2м. Просто съм се видяла в чудо и така съм от тинейджърка. Какви ли не шампоани съм ползвала - файда нулева. Все си ходя мазна и това е. Лицето го почиствам сутрин и вечер с мицеларна вода, но искам вече да започна да се гримирам и да заприличам на жена Simple Smile Чудя се обаче какъв фон дьо тен ще е най - подходящ за моя тип кожа

Много покривен е този фдт на Дермакол, дори татуировки скрива
http://beautycosmetic.biz/dermacol-make-cover-silno-pokriven-p-909.html
Иначе един от най-добрите от средния дрогериен клас е Колор стей на Ревлон. От по-бюджетните бих препоръчала на Impala http://impalaonline.com/Lice/IMPALA-Fon-Dyo-Ten-za-mazna-koja-pompa

Относно състоянието на кожата,  бих те посъветвала да си направиш изследвания и да минеш през козметик за съвет след това. Пъпките няма да се изчистят от кремове, почистващи гелове и скривайки ги с фдт. Можеш да видиш и това:
https://www.youtube.com/watch?v=7o_ScoNTUag
https://www.youtube.com/watch?v=BDOX19bvpsY

# 379
Този фдт на Дермакол го бях загледала и аз преди време, но ме отказа състава - пълен с комедогенни съставки:
Cl 77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolatum, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, +/-: Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499
http://fashionpicnicblog.blogspot.bg/2014/02/ten-nejvychvalovane … tici-make-up.html
Иначе ме привлича това, че е доста покривен, но не ми се рискува.

# 380
  • София
Като стана дума за Avon,много съм доволна от лосиона за тяло с орхидея и боровинка на серията Naturals(която изобщо не харесвам).Беше на промоция с душ гела към него,който също много ми хареса.Кожата става супер гладка и мека ама много мека.

Последна редакция: ср, 30 дек 2015, 20:36 от Viktoriyaa

# 381
  • Deutschland
Кой балсам за коса на Сиен хвалехте? Аз си купих днес този за боядисана коса, ще го пробвам утре

# 382
Същият харесвам аз . Дано не го променят нещо - защото харесам ли си нещо или го променят или го спират от продажба Grinning

# 383
  • Deutschland
Жармен, шампоан от същата серия ли ползваш към него или може и друг?

# 384
 Да. Доволна съм .
 Преди бях с този
Скрит текст:
  изсушаваше ми  косата .
  Цената на Сиен е ниска - така ,че нищо не губиш само да пробваш .

# 385
  • Deutschland
Благодаря ти  bouquet

# 386
  • SF
Тези на Сиен са безумно евтини. Какво ли може да са сложили в един балсам, чиято крайна цена е лев и 50? Притеснявам се да не са продукти, които стават и за миене на коса, и за миене на чинии, с лека промяна в опаковките и консистенцията.

# 387
 Joy

Преди време ме нахокаха в една тема, че въображението ми работи здраво, мислейки си, че Ш, Б и М  от профи сериите за коса са нещо повече от Шаумата за три и петдесет. Дойдоха и десетки дами да подчертаят как миене на косите им с подобни ги правело невероятни. Склонна съм да вярвам, разбира се, в крайна сметка грива нямам.

# 388
Ползвам и профита и дрогериини марки.
Не робувам на това, че ако шампоана ми е 100лв или 50, то несъмнено косата ми ще стане невероятна. Пробвала съм, не стана, а аз грива имам.
Страшно доволна съм от хининовият на Милва за 1,80лв и хич не ми пука като го комбинирам с маската на Redken за 15 повече.
Просто има марки и от двете страни, които харесваш и не харесваш. Шаумата и Елсев за мен са на дъното на веригата и предпочитам с правен сапун да се изкъпя пред тях. Докарали са ми страшни проблеми на скалпа. Сиен не съм ползвала, но имам познати които са доволни.

Сега смятам да пробвам серията на Dove Oxygen Moisture. Чух много добри неща и е време за смяна на Милва-та, косата ми свикна с нея.

# 389
  • SF
Аз също искам да пробвам  Dove Oxygen Moisture. Привлякоха ме с красивите опаковки Simple Smile Такава съм си.

Общи условия

Активация на акаунт