Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 338
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Взех си заздравителя на Евелин 8 в 1. Толкова го хванете тук, даже и продавачката в Лири го похвали. Днес ми е пети ден и го трих за първи път. Колко серии от 4 дни трябва да се ползва за да има ефект?

# 541
  • Пловдив
Естел, аз го правех няколко пъти последователно, после го ползвам като основа.

# 542
Не ми допада състава на този "Спасатель":
Състав: Petrolarum, Castor Oil, Lanolin, Cera Carnauba, Cera Alba, Paraffin, Candelilla Wax, Isopropyl Paraben, Buthyl Paraben, Tocopheryl Acetate, Propolys Cera, Ozokerite, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Citral, Limonene, Citronellol, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol, Cinnamal, Geraniol, Coumarin

Иначе е полски, а от приятелки чувам все, че много им харесвала полската козметика.

Здравейте всички! Аз си взех детски балсам за устни, който се казва "Be happy".

Състав:
    Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
    Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*
    Cocos Nucifera (Coconut) Oil*
    Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax
    Cera Alba (Beeswax)*
    Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate
    Butyrospermum Parkii (Sheabutter)*
    Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax
    Aqua
    Mel
    Tocopherol
Много съм доволна от него, има ги в Лили.

# 543
  • На ръба..
Някой от вас ползвал ли е маските на Schaebens?
Преди два дни пробвах тези двете и останах приятно изненадана.
Някой, ако ги е ползвал моля да сподели от кои е доволен и по колко време стоите с маските..

Скрит текст:

# 544
Да, ползвала съм показаните от теб и повечето почистващи. Без хидратиращите и подхранващите. Не са лоши, но нямат УАУ ефект.  Wink

# 545
raja_nikol да, от серията на Клаудия Шифър е маската. Имат и балсам, шампоан и серум за коса мисля + маската, в която съм влюбена, отивайте и си я купувайте, няма да съжалявате.  Peace

Каква е цената на маската?

Към 12 лв някъде е.

Провери в по-малките козметични магазини. Купих шампоан от серията от Лили на промоция за 7, 90 (стотинките може да ги бъркам). След това го видях в малка парфюмерия за 7,45лв редовна цена.

# 546
Благодаря за отговорите за маската Омега Рипеър. Аз съм доволна от тази на Жая с маслина, но ще пробвам и Омегата  Peace

# 547
Аз затова и ги сравних именнно с професионалните ми неща в банята, дори някой не са толкова добри, колкото него. Мога да дам мнение за балсама за боядисана коса - прави косата много мека, а цветът наистина се запазва до 10 седмици. Има серия за блондинки, брюнетки - четох доста добри отзиви за тях, особено за маската от серията за брюнетки. Радвам се, е ти е харесал  Hug

Само аз ли никъде намирам тази серия за брюнетки?  Thinking

# 548
  • Велико Търново
И аз съм ползвала маските на Schaebens, купих няколко от Лили - не са лоши, горе- долу като на Балеа са ми, но в момента нямам възможност за скъпи маски и тези ме устройват Wink

# 549
Момичета,можете ли да ме ориентирате към нощен крем за много суха кожа вез парафин, поарабени и силикони?

# 550
Момичета,можете ли да ме ориентирате към нощен крем за много суха кожа вез парафин, поарабени и силикони?
Миксa или шипково мaсло.

# 551
Преди време оттук научих за кремове на българска аптечна марка Талодерма. Ползвала съм ги, хубави са. Мога да препоръчам нощен с ройбос, продават ги в аптеките Лечител. Тези кремчета с ройбос не са точно за суха кожа, по- скоро са универсални, но са достатъчно мазнички, обогатени с масла, хубави за зимата, същевременно добре попиват, не запушват порите, и не са скъпи. Мисля, че нямат парабени, но това трябва да се уточни.

# 552
  • София
Минавам да похваля този крем за суха и чувствителна кожа /става и за нощен/. Взех го за малкия, той е дерматит, обаче си го намазах на лицето и много ми хареса! Кожата ми е леко суха напоследък. И има видим заздравяващ ефект /имах разчоплено от пъпка, оправи се за 2-3 дни/. И е 5лв!
Няма парафин, парабени и силикони.
https://media.meindm.at/asset/dmshop/product_seo_big/ffffff/bale … -10020060_B_P.jpg

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 15:51 от L'Agent

# 553
Благодаря момичета, но точно Микса гладах вчера с процент глицерин и има течен парафин, а точно той ми се отразява най-зле. Всъщност много се учудих, защото кремът им за ръце е без парафин и е супер за мен. Талодерма съм ползвала преди време, но не помня състава. Ще проверя  Peace

# 554
Харесвам хидратиращият крем на Venus. Преди редовно го имах, купувах го за десетина лева.

Общи условия

Активация на акаунт