Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Mimeto74, аз специално съм много доволна спрямо цена-дълготрайност. Конкретно това, което ползвах ме впечатли със специфичния нюанс цвят и че не е от най-мазните.
Благодаря,никога не съм ги купувала, вземам на Golden Rouse и искам малко да сменя.

# 496
  • sofiq
Влизам да похваля един балсам,който е под 2 лева ,но е най добрия който съм ползвала до сега.Ползвала съм каквито се сетитебалсами и скъпи и евтини,но този е доста различе,много плътен и се задържа дълго ,справя се дори с мойте ужасно напукани устни.

А от къде можем да си го купим?

Аз си го купих от една аптека на Пиротска,после го търсих на доста места,по дрогериите го няма,намерих го в една аптека в Бистрица и се запасих с още един,защото ползвам балсам ежедневно и ми свършвт бързо.

# 497
  • Стара Загора
Чела съм, че очната линия на Golden rose със златна капачка е добра, а в каталога на Лили точно тя беше намалена. На стелажа на GR доста трудно намерих този тип очни линии и грабнах една кутийка - черна на цвят и на нея пише Dipliner Water Resistant. Вътре опаковката на очната линия е изцяло черна. Искам да попитам това същата очна линия ли е, която е със златна капачка, или е друг продукт? Снимка на моята очна линия не намирам в интернет.

# 498
Да същата е, имам и двете Peace

# 499
  • София
...Затова, ако знаете нещо за кожички ще съм безкрайно благодарна.
Ползвам това и много добре ми се отразява Peace
И аз си купих това масло. Доволна съм.
От къде?

От офиса а Стар нейлз в София. само че цената за таива като мен беше 4.60 лв. малкото шише / нямаше от голямото/, а за фирми е 2.80лв. - както цената в сайта.

# 500
Не ми допада състава на този "Спасатель":
Състав: Petrolarum, Castor Oil, Lanolin, Cera Carnauba, Cera Alba, Paraffin, Candelilla Wax, Isopropyl Paraben, Buthyl Paraben, Tocopheryl Acetate, Propolys Cera, Ozokerite, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Citral, Limonene, Citronellol, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol, Cinnamal, Geraniol, Coumarin

Иначе е полски, а от приятелки чувам все, че много им харесвала полската козметика.

# 501
  • София
Можете ли да ми препоръчате бюджетна марка регенериращ дневен крем за нормална кожа, но различна от марката Биотен? Възраст 35-40 год.  Каквито и продукти да съм купувала от нея все ми щипе на очите.

# 502
Опитай Фитокод, много доволни има Simple Smile
След лош опит не посягах към българското, но се престраших с измиващия им гел и мога да кажа, че е по-добър от всякакви скъпи марки, които съм ползвала. Ще пробвам и крема и 35+, но първо да измажа каквото съм накупила, че се заринах с кремове Tired

# 503
похвалвам това масло, купих за майка ми, но и аз го ползвам  Mr. Green  Heart Eyes много ми харесва, лицето е бебе, след ексфолиране го ползвам вечер
https://www.google.bg/search?q=Aroma+Intensive+Wrinkle+Reducer&a … OgyLv2Qsy4QfGM%3A

# 504
Да си споделя мнението за сухия шампоан на batiste за брюнетки. Косата ми не беше много мръсна, никак даже, но реших да го пробвам за пръв път за малко обем. Много приятно мирише. Не оставя никакви следи по косата, наистина придава обем, естествено не е нещо невероятно де, но все пак. Доволна съм и наистина не съжалявам, че си го купих.

Оше нещо, откакто смених изцяло всичко, което слагам на косата си виждам наистина положителна промяна, мога и 5 дни да не ди измия косата няма да има и грам омазняване. Маската на Гарние Ултра Доу за боядисана клса, една червена я изпозлвах един месец и абсолютно не ми хареса и я дадох на майка ми, която я обожава. Наистина косата й стана доста бляскава и подредена с нея. Но пък нашите коси са си коренно различни. Сега съм с на Орзен с масла. Уникалнааа! Косата ми мирише в продължение на три дни с нея и наистина се отразява чудесно на косата ми. Шампоана на Здраве за растеж определено ми помогна с косопада ми. А олиото на Елсев определено не ми хареса. Въпреки че, слагах малко в краищата, единственото, което правеше беше да я омазни много. Но всичко разбира се си е до коса.

А сега може ли някаква идея за душ гел, който да не изсушава. Нямам претенции към мирис. Сега съм с Балеа, та се чудя с какво да го сменя. Simple Smile

# 505
похвалвам това масло, купих за майка ми, но и аз го ползвам  Mr. Green  Heart Eyes много ми харесва, лицето е бебе, след ексфолиране го ползвам вечер
https://www.google.bg/search?q=Aroma+Intensive+Wrinkle+Reducer&a … OgyLv2Qsy4QfGM%3A

Това масло от къде го купи? Намирам го само в комплект с дневен и нощен крем? newsm78

# 506
от Кауфланд, има ги поотделно, комплекти не видях, щях да взема, но уви .. крема не съм го ползвала, но майка ми го харесва, тя си е 50+

# 507
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

А сега може ли някаква идея за душ гел, който да не изсушава. Нямам претенции към мирис. Сега съм с Балеа, та се чудя с какво да го сменя. Simple Smile

Душ-кремовете на Dove

# 508
  • София

Душ-кремовете на Dove

Душ-крем на Тео, Нивея мляко за под душа, Душ-кремовете на Ив Роше.

# 509
Момичета,препоръчайте ми някой хубав лак за коса,който мога да си купя от Кауфланд например. Досега използвах на Balea и съм много доволна,но ми свърши,а в града ми няма DM нито LILLY Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт