Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 448
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
dejie спокойно. Ако много плаче ще ти се обадят да го вземеш. И на тях не им е хубаво някой да плаче.
Дано бързо му хареса.
Училищни дрехи има и в Марк и Спенсър, също в Джон Люис

# 46
  • До хладилника, който обичам
И в Next. Тези последните 3 са по-качествени от Асда и Теско, но и по-скъпи.
На малката взимам от Асда най-често, защото дрехите й така или иначе стават бързо на мармалад, но на голямата гледам по-качествените марки да взема, защото издържат повече в добро състояние.

# 47
  • UK
Благодаря ви, поръчах вече, никак не ми се обикаля повече, и той още не умее да се пази, ще видим тези от Азда колко ще изкарат. Пише, че стават за сушилня, да рискувам ли?

# 48
Аз бях взела едни тениски от Теско и се свиха. Сега малкият ги носи  Mr. Green
Тениските от МС определено са с по-добро качество

# 49
  • След завоя в дясно
Аз купувам и от Sainsburys училищни панталони и съм доволна.  Училищните обувки на ASDA най-много ми издържат. Clarks на красота ги докарват, но като качество не.

# 50
  • До хладилника, който обичам
Училищните обувки на ASDA най-много ми издържат. Clarks на красота ги докарват, но като качество не.
Моето мнение е обратното Grinning От Асда съм супер разочарована - училищните им обувки се разпаднаха само с поглед на втората седмица. На Кларкс издържат на доста повече натоварване.

# 51
  • Варна
От Сейнсбъри взех училищни панталони на щерката изобщо не съм доволна на първото облизане станаха изтъркани ужасни са. От Кларкс също нещо не съм доволна. Новите ми ботуши пропускат, а на дъщерята се скъсаха доста бързо училищните обувки. От АСДА взех миналата годинане бяха лоши Wink

# 52
  За училищни дрехи съм най-доволна от BHS. Уникални материи, меки, приятни, цените са доста прилични, не се мачкат наистина. За издръжливост незнам, моята по принцип се пази, а и има над 20 комплекта, та трудно ги износва. Но до сега нищо не ми се е късало, развличало и тн, а вече втора, даже трета година ги носи някой неща.

# 53
Здравейте, днес съвсем случайно открих тази темичка - страхотна е, има много полезни неща.Имам няколко не изяснени въпроси.
Мъжът ми от два месеца вече е в Англия, опитва се да се устрои, работи вече, оформя си все още документите -НИН, банкова сметка, шофьорската книжка. Живот и здраве на пролет и ние с детето ми мислим да отидем при него, синът ми е на 4. Четох че  предучилищната там започва от 4 годишна възраст, това значи че ще мога да го запиша, и да речем че ще мога да започна работа бързо, има ли нещо по специфично с училищата? Освен това искам да помоля всички които сте минали през това вече за съвети, от всякакъв тип  Embarassed интересува ме и дали имате някаква информация за онлайн курсове по английски (моят определено има нужда от усъвършенстване) Всякаква информация за всичко ще ми бъде мноооого полезна. Благодаря ви!

# 54
  • Оптимист по принуда
Здравей, Валия  Hug

На всички въпроси можеш да намериш отговор на 1ва стр.

# 55
  • София
От Асда съм купувала два пъти обувки за моя ученик (вмъквам скоба, че е дете, което въобще  не пази каквото и да било, даже когато има нещо ново, имам чувството, че нарочно го подлага на всякакви изпитания).  Първите обувки изкараха 3-4 месеца, с вторите още кара, като още първия ден реши да рие тревата с тях. Забелязах, че вторите са от естествена кожа, което си оказва влияние, предвид какъв отличен "тест-изпитател" си имам.
Мис Файн, благодаря за коментара ти. Не съм пазарувала от там. Ще тествамЕ и тамошните училищни продукти.
Благодаря и аз на свой ред за темичката! Хареса ми много това с "  Много Снежно Коледна" . Обичам снега на Коледа!  Дано го има Simple Smile Пожелавам си го Simple Smile

# 56
M&S вече 5та година ползвам, пера на всяко обличане и са като нови. Autograph потниците са най-доброто, което ми е попадало досега. Юни месец правят намаление 20%, пуловерите ги нося в бг за бродерия на логото. Дребното износва униформата на батко си. И обувките им са или техни или на Кларкс. Но момчетата пазят, нямала съм случай на скъсано.
Анцузите им от са местна фирма, 5 г баткото и 2 г дребното са с едни и същи горници, сменям долниците заради височината - няма късане или избеляване.

# 57
На дъщеря ми униформените пуловери или жилетки с лого са рядко грозни. Mr. Green Всъщност не са рядко, тъй като в много училища в района са подобни, само в друг цвят и със съответното лого. От M&S купих трикотажно сукманче, което се скъси поне с 3-4 см. Пак техните обувки от естествена кожа се протриха отпред бързо, а в последствие и подметките им. А дъщеря ми стъпва леко и няма кг в повече. Вярно, че стоеше с тях по 7 часа на ден, но очаквах по-високо качество. Но пък пуловери им /защото не й обличам с лого, не се вживяват много за това при нас/ са много хубави, както и трикотажните блузки с якичка. И в BHS са на много прилично качество униформените облекла, факт.

# 58
При нас униформите с лого се предлагат в един специализиран магазин за училищата в няколко села и от там купувам и ризите и панталините - качеството на панталоните спрямо издържливоста на материята по клената е ужасно  Mr. Green Обувки купувам от кларкс и съм доволна, защото сина ми има разлика в двете ходила, а и височината на крачетата му е различна - там след като му замерят крачетата ми предлагат подходящ модел и до сега малкия не се е оплакал от неудобство. Иначе до края на учебната година си изгубват първоначалния фасон, но пък що футбол се изиграва с тях...

# 59
Униформите принципно се предлагат в такива специализирани магазини, стига да има кой да ги купува. Wink Разликата като цена е 4-5 пъти за пуловер, чийто най-малък размер беше огромен за баткото като тръгна на училище.

Общи условия

Активация на акаунт