КолонХелп – 100% натурален продукт, 0% химия! Участвайте и спечелете!

• 9 100
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?
Да, понякога имам подуване, тежест, газове, болки в стомаха .
Пия ментов чай без захар и мезим форте.

# 46
  • Пловдив
Имам проблеми основно ако нощувам на чуждо място. Ако стане напечено повечко дни, пия китайския разхлабващ чай (добре, че рядко ми се случва  Mr. Green)
Всекидневно приемам инулин, което доста добре регулира процесите  Laughing
Подуване на стомаха / болки не помня да съм имала отдавна.
Киселини - никога...

# 47
  • Бургас
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?

Случвало ми се е да имам някакво неразположение и при такива случаи минавам на лека диета - плодове според сезона, повече вода, чай и лека храна. За 2-3 дни ми  минава. Simple Smile

# 48
за съжаление имам почти всички изброени симптоми....за момента пия разтворими хапчета Сена, но и този продукт ме заинтригува.

# 49
Да, имам проблем с храносмилателната си система. Предполагам, че  и годините определено влияят за по-чести оплаквания от подут стомах. Бих пробвала как помага в тези случаи КолонХелп.

# 50
Да често имам проблеми със стомаха,опитвам се да ям здравословна храна избягвам пърженото и пикантното,пия пробиотици и витамини.Ако положението е зле минавам и на лекарства против газове,киселини или запек.

# 51
Ако ям нова храна или по-голямо количество отколкото стомаха ми е свикнал, храносмилателните проблеми се появяват. Решавам ги като му давам почивка и почти не хапвам нищо, а наблягам на чай и вода.

# 52

При запек пия зелен чай Сание, а при болки в корема пия чай с мед - мента или лайка.
При разтройство ям ориз.

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 23:30 от Lаnfеar

# 53
Не ми се случвап често, но ако се случи -  ползвам пробиотик и/или нещо болкоуспокояващо.

# 54
В такива случай ползвам чай от джинджифил, мащерка и глухарче.

# 55
“Ако често се чувстваш отпадналa, липсва ти движение и те притесняват проблеми с храносмилането, затруднен транзит, подут корем, излишни килограми, завишени стойности на холестерол или кръвна захар… “

С първото изречение още, обобщавате всички мои оплаквания!
Най-често не правя или приемам нищо за тях.Надявам се КолонХелп да е една ефективна алтернатива! Peace

# 56
Когато се случи пия Еспумизан, задължително в нас има и пробиотици, които давам и на децата. Най-тежко ми беше в началото на всяка от трите ми бременности, тогава сутрин пиех топла вода с мед.

# 57
  • София
За съжаление, случва се да имам проблеми. Най- често ми помага Фамотидин.

# 58
  • Ямбол
Да,чай от джоджен помага много.

# 59
Често се случва да имам  тежест в стомаха, както и проблеми с изхождането, пия пробити или зелен чай. Но понякога това не дава резултат.

Общи условия

Активация на акаунт