КолонХелп – 100% натурален продукт, 0% химия! Участвайте и спечелете!

• 9 102
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?
Здравейте!
Понякога имам разстройство и тежест в стомаха. Пия пробиотици и спазвам подходяща диета, докато проблемите изчезнат.  Grinning

# 61
Здравейте, пиша за да споделя моя опит и какво решение намерих. От 8 месеца имах много, много подут корем. Чувство на постоянна тежест, независимо дали съм яла или не корема си го чувствах пълен до краен предел, появи се и оригане. Минах през няколко лекари с различни мнения за раздразнание на стомаха, газове и т.н. Предписаха ми лечение с нексиум и антибиотик, но то помогна за една седмица и после нещата се върнаха. От 10 дни съм на лечение с креон и пробиотик, защото последния лекар на който бяха ми каза че има твърде голяма вероятност да имам дисбактериоза. Сега чувството за тежест и огромното подуване изчезнаха. Това е моя опит, надявам се след лечението от което остават още 10 дни да не се върнат симптомите. Но за момента това е единственото нещо от което реално съм видяла ефект и го споделям. Лечението в момента е с Креон и Дегазин.

# 62
Да, имам храносмилателни проблеми и то непрекъснато.
Опитвам се да се справя  чрез промяна в начина на хранене, повече плодове, вода, пробиотици, зелен чай, но не много успешно.
Замислям се за някакви хранителни добавки, но не мога да преценя какви.
Непременно ще опитам и КолонХелп.

# 63
Пия много вода и чай, това ми помага донякъде...

# 64
  • София
Имам храносмилателни проблеми да. Аз съм и с автоимунно заболяване и съвсем допринася  за проблемите. ..
Нямам решение за сега .. Временно облекчава някои пробиотици, но не винаги. Нито повече течности или плодове помагат.  

# 65
Пия пробиотици и много вода

# 66
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях? - Да, случва ми се понякога и когато имам такива проблеми пия повече вода,чайове и  също така приемам повече витамини и плодове, а понякога прибягвам и до хапчета . По възможност минавам и на лека диетка .

# 67
Да, запек- лекувала съм го с лактулоза.

# 68
  • Пловдив
Да, пия пробиотици.

# 69
  • хасково
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?
Да има запек, от там подут корем и болки в корема. Пия пробиотик, много течности, зелен чай и лаксативи, временно има подобрение, но се изисква режим на хранене и многооо вода.

# 70
  • Пловдив
Много рядко имам храносмилателни проблеми, но може би това се дължи на що годе правилното ми хранене - пия чайове през всички сезони, фрешове, избягвам газирани напитки, имам много домашно приготвена и гледана храна като зеленчуци, плодове, яйца, сирене и прочие. (казвам "що годе", защото все пак допускам и някои вредности, макар да се старая да ги избягвам). Надявам се и в бъдеще да нямам храносмилателни проблеми. Съчувствам на хората, които имат подобни и знаят какво са киселини, запеци и прочие.
Когато съм имала все пак някакво разположение, съм добавяла и пробиотици към менюто си.

# 71
Изключително рядко,но да-сблъсквала съм се с храносмилателни проблеми и съм се справяла с тях като регулирам хранителните продукти,съобразявайки се с това кои са запичащи и кои разхлабващи плюс повече течности в ежедневието.

# 72
В забързаното ежедневие, това е един от проблемите с който, ми се налага да се справям, използвам природни средства, повече течности, и разхлабващи храни Laughing

# 73
  • Стара Загора
Да, сблъсквала съм се с с подобен проблем- с години съм се опитвала да се справя със запека с разхлабващи чайчета , при което проблема се задълбочи.Сега се регулирам с правилно хранене (избягвам млечните и рафинирани храни, както и бялото брашно и маята и пия мнооооого вода )и съм много доволна  Peace

# 74
Помага ми ментова тинктура.

Общи условия

Активация на акаунт