КолонХелп – 100% натурален продукт, 0% химия! Участвайте и спечелете!

• 9 104
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?

За съжаление това е моето ежедневие Sad Аз съм с автоимунно заболяване и не знам дали само това е проблема, но въпреки голямото количество вода, плодове и кисело мляко проблема си е налице. Sad
Почти не консумирам ориз и тестени изделия, но подуването и нередовния стомах са факт.

Опитвам различни неща, но обикновено организма ми привиква и така резултата е временен Sad Та така хващам се за всичко като удавник за сламка Sad

# 76
Сблъсквал ли си се с храносмилателни проблеми в ежедневието си и как се справяш с тях?
 Да - с диета.

# 77
Да- пия на гладно топла вода с лимон, и изяждам една чаена лъжица мед.
Пия зелен чай.
Кафето ми действа много добре също

# 78
  • Варна
Да сблъсквала съм се.Повече течности и разхлабващи храни.

# 79
  • София

Да, често, аз и мъжът ми  имаме храносмилателни проблеми. В зависимост от това какво съм консумирала, подуване, газове и киселини. Не взимам сериозни мерки, изчаквам да отшуми по принцип.

# 80
Да, сблъсквала съм се с храносмилателни проблеми.
Дори в момента съм с подут корем. Не съм вземала медикаменти до сега, разчитала съм на правилното хранене и ограничаване на количествата на консумираната храна.

# 81
Да, случвало се е да имам подут стомах, болки в корема. Пила съм ментов чай или съм си си правила прочистващи дни, в които се ограничавам от тежки храни.

# 82
Изтеглени са късметлиите от играта на КолонХелп.
Това са:

MoonLinn
mimi-1977
milasara

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат електронната поща, с която а регистрирани във форума, имена, адрес и телефон за получаване на наградите.

# 83
Тъкмо търсех информация за продукта защото мислех да го ползвам.И видях че е имало игра но за съжаление май е свършила.

Общи условия

Активация на акаунт