Операция на щитовидната жлеза -11

• 126 574
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • Милано
Чек да се оплача,след месец затишие....отново се събуждам с не изтръпнали ами направо вдървени ръце/то това ме събужда/Имам чувството ,че няма да се оправя от това.
Като пия рокалтрол 10 дена и издържам почти месец без такива екстри,ама мине се не мине и пак старата песен

Аз откакто съм на Дибазе(25000 на 2 седмици) вдигнах вит.Д на 43(последната година винаги беше под 30) и паратхормона на 32(след операцията на Рокалтрол успях да го вдигна само до 18).Благодаря на Бог съм много по-добре!Не знам докога ще приемам Дибазе,доктора ми каза,че близо 80% от хората не усвояват вит.Д и имат недостик....с храната почти не го приемаме .Изтръпване на ръцете сутрин и аз имам,но го отдавам на застудяването,защото  това се е случвало и преди операцията,още като момиче молех мама сутрин да ми разтрива ръцете,  плачех от болката.Момичета бъдете здрави и нека имаме много Коледни чудеса Hug Hug Hug

# 31
   Лера  колко пъти седмично приемаш Дибазе.На мен ендото ми изписа 2 пъти седмично по 5000 IU или това за 2 седмици прави 20 000 .Започна да ми намалява това тръпнене и най вече след 2год.започна да се връща естествения ритъм за сън.
   Но имам чувството,че ми е недостатъчен или ще трябва да изчакам да се натрупа.Чак на пролетта вече ще го проследя!
   Момичета радвам се вас ,че операцията е успешна и дано нямате подобни притеснения! Hug Hug Hug

# 32
Момичета, знаете ли къде мога да направя консултация при много добър ендокринолог в София?

# 33
  • Милано
   Лера  колко пъти седмично приемаш Дибазе.На мен ендото ми изписа 2 пъти седмично по 5000 IU или това за 2 седмици прави 20 000 .Започна да ми намалява това тръпнене и най вече след 2год.започна да се връща естествения ритъм за сън.
   Но имам чувството,че ми е недостатъчен или ще трябва да изчакам да се натрупа.Чак на пролетта вече ще го проследя!
   Момичета радвам се вас ,че операцията е успешна и дано нямате подобни притеснения! Hug Hug Hug
Приемам  едно флаконче 25000 на 2 седмици.В началото беше на 3 седмици по 1 флаконче от 25000,но ми беше недостатъчно...Изледвания правя преди всеки 3 прием или на месец и половина. Hug

# 34
  • Варна
Сега съм настроена по - здравословно,  та се чудя променихте ли начина си на живот след операцията? Нали се залежах,  че прочетох за алкалната вода. Има ли храни, които да се избягват (сладкото е ясно, но за зелето не разбрах полезно или вредно е). Къде да прочета какви добавки е добре да се приемат. Незнам колко ще ме държи здравословната вълна, но ще се радвам ако някой сподели нещо.☺

# 35
  • Варна
И аз бях известно време на здравословна вълна,но осъзнах че каквото и да правя купувам всичко от магазина,та така или иначе няма как да водя напълно здравословен живот.Четях на всичко етикетите и бях на път да истерясам.Гледам всичко да е в умерени количества,мъча се да балансирам и така...
Аз лично не съм много за добавките,тъй като не подналежат на никакъв контрол.
Никаква диета не трябва да спазваш,тъй като щитовидна жлеза вече нямаш,зеле можеш да си хапваш.Единствено някакъв контрол над килограмите и това е.
Лично аз от хормоните не дебелея,напротив на два пъти ги спирах за по месец и тогава надебелявах.

# 36
Момичета, да ви кажа, че и аз се оперирах днес за трети път, махнах лимфни възли. Глухарче, изненадах ли те Simple Smile? Успях да организирам бързо операция с Пандев и се радвам, че е зад гърба ми. В края на операцията е спрял тока и благодарение на ай фоните са могли да довършат. И аз сега започвач да мисля за здравословното хранене, защото вярвам, че помага. Но повече от диетите помага спокойствието! Така че без стрес, с витамини и с Бога напред! Прегръдки!

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 16:47 от LucyHope

# 37
LucyHope, бързо възстановяване!  Hug Hug Hug

# 38
Bvlgari, благодаря ти!

# 39
  • Варна
LucyHope скорошно възстановяване и само позитивни мисли.

Аз вече 4 дни след операцията нямам никаква енергия. Очаквах по-бързо да се възстановя, ама явно си трябва повече време. Смятате ли че тази отпадналост се дължи на липса на хормони? Ако е така аз след още 10 дни ще съм труп Laughing

# 40
Iliana, ще се възстановяваме заедно 😆. Отпаднала си от липсата на хормон. Освен че все пак и в началото има един период, в който организма се нагажда към новата ситуация. Като почнеш да го пиеш и се понатрупа малко, веднага ще видиш разликата. Аз по принцип съм си леко хипер активна, но след като ми махнаха жлезата го давам по-спокойно, защото направо си ме мързи на моменти
Simple Smile. Даже сега ме е яд, че съм трупнала едни 10 кила ей така, неусетно. Сега ще използвам тази "почивка" за повече витамини и глезене и дано ги смъкна.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 19:02 от LucyHope

# 41
  • Милано
LucyHope скорошно възстановяване и само позитивни мисли Hug Hug Hug

# 42
K.Lera, благодаря ти! bouquet

# 43
  • Варна
LucyHope,изненада ни по терлички.Пожелавам ти бързо да се възтановиш /в което не се съмнявам/ Hug Hug Hug

# 44
skabiela, благодаря ти! За седмица организирах операцията, даже и себе си изненадах с "мечка страх, мен не страх" 😀

Общи условия

Активация на акаунт