ColourPop Cosmetics - мнения и препоръки

• 24 207
  • 158
  •   1
Отговори
# 30
Моята е тръгнала на 9 декември и все още я няма. Надявам се да дойде преди празниците, но все пак няма и две седмици още.

# 31
  • гр. София
Моята е тръгнала на 9 декември и все още я няма. Надявам се да дойде преди празниците, но все пак няма и две седмици още.

От Shipitto ли е тръгнала на 9-ти?  newsm78

# 32

От Shipitto ли е тръгнала на 9-ти?  newsm78

Да.

# 33
  • гр. София
Моята дългоочаквана пратка пристигна на 30-ти. Сега чакам още 2.  Mr. Green

# 34
  • София

Една снимка на част от течните ми червила Simple Smile

Много неща поръчах вече, много дойдоха, много чакам  ooooh!

На прима виста да похваля много Tulle от течните матови червила и Lovely от сенките  Heart Eyes

# 35
  • гр. София
Tulle-то и аз много го харесах от мини сета и май ще поръчвам пълноразмерно.  Mr. Green

# 36
  • София
Да, и аз от мини-то се зарибих, но докато се влюбвах в него, така или иначе ми пристигна и реалният размер Simple Smile Усещам, че и с LAX много ще се обикнем, но все не стигам до него.

Откакто излезна нося много и StingRAYE, но много странно - не ми засъхва върху устните. Седи си матово, но не попива, а леко лепне  Thinking

# 37
  • гр. София
И при мен този цвят е така.
LAX и аз още го наблюдавам и не се осмелявам да го пробвам.  Mr. Green

# 38
Вчера ползвах едно невероятно красиво мат червило на марката в розово боровинково-червен цвят, което ми стои разкошно. Получих много комплименти, но буквално ми разсипа устните. Сухи, напукани, белещи се за носене няма и  три 3 часа. Със сигурност няма да ги сложа скоро. Не са за мен мат червилата. Толкова се грижа за устните си и после това състояние няма как да позволя.

# 39
  • гр. София
Денси, аз имам рутина всеки ден. Ползвам сутрин и вечер ексфолиант за устни и бурканчето на Нукс. Като балсама вечер го оставям за цяла нощ.
Сега в студените дни задължително под мат червилата ползвам базата за устни на MAC, но изчаквам 5 минути преди да нанеса червилото.
Червилото отстранявам с олио за измиване.
И вече нямам проблем с пресушени устни.

# 40
Тъй като не ми се занимава много с превозвачи, пък и се опитвам да спестявам в момента...  Mr. Green

Нямам търпение да отида лятото отново в САЩ (стискам си палци) и да си напоръчам каквото искам направо на тамошния адрес. Вече имам твърде много набелязани неща.  Crazy

И една статия за ColourPop, която ми се стори интересна.
How ColourPop Became the Most Popular (and Most Mysterious) Beauty Brand on the Internet
http://fashionista.com/2016/01/colourpop-instagram-beauty

# 41
  • София
От днес вече може да се закупи и новото течно матово червило в колаб с Кейтлийн - Люмиер 2 Simple Smile

https://colourpop.com/product/lumiere-2/

# 42
  • гр. София

# 43
Здравейте! От няколко дни насам обмислям да направя поръчка и да използвам shipito за доставката. Едно нещо не ми е ясно - митницата. Разбрах, че ако поръчката надвишава 20-тина долара може да я спрат на митницата   newsm78  Чудех се при вас как е минал процесът и как избягвате спиране на митницата, тъй като моята се очертава да е около 40 долара. Ако може да опишете какво точно попълвате в митническата декларация в сайта на shipito ще съм ви много благодарна!

# 44
  • гр. София
Подсказка - Калърпоп не слагат фактура в кашона, нито пишат сума върху него, защото е вътрешна доставка за САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт