Математически турнири - 35

• 107 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
lorenca, благодаря много за светкавичната реакция! bouquet (А тук дори има и решенията, благодаря и за тях!)

# 616
София КМС наградени само на мен ли ми изглежда непълен списък?

Със сигурност списъкът е непълен!!! Дъщеря ми е с точки равни на тези на обявеното дете със златен медал, НО в списъкът изобщо не фигурира!!! Писах им мейл и в първият работен ден ще им звъня да видя защо така. Да видим какво ще ми кажат.

# 617
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
София КМС наградени само на мен ли ми изглежда непълен списък?

Със сигурност списъкът е непълен!!! Дъщеря ми е с точки равни на тези на обявеното дете със златен медал, НО в списъкът изобщо не фигурира!!! Писах им мейл и в първият работен ден ще им звъня да видя защо така. Да видим какво ще ми кажат.
Ако учи в СМГ или ПЧМГ няма да има награда, това е принцип за София от години

# 618
Да, в СМГ е, жалко!

# 619
  • София
Всъщност награда вероятно ще има, но се изпращат в СМГ и класният р-л ги раздава. Не присъстват обаче в официалнито класиране децата от СМГ. Миналата година мисля, че наградите бяха грамота и някаква сума /10 или 15 лв, не помня/ за първо място.

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 19:43 от Prizma

# 620
Ами, да видим за 8 клас в официалното класиране момче с 57 точки е със златен медал. На дъщеря ми резултата е същият, но незнам дали от децата в СМГ  и НПМГ няма такива с по-голям резулутат. Да видим, дали ще има поне една грамота.

# 621
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Понеже следя 8 клас, с максимален сбор точки- 60  има 4 ученика от СМГ

# 622
Така и предполагах.

# 623
Здравейте! Ще ме прощавате за мързела - със сигурност си пише тук, но не ми се търси..имам тринки въпросчета.
1. Може ли да се яви детенце на Великденското математическо състезание за 1ви клас, ако не се е явило на Коледното?
2. Трябва ли предварително записване (как става?)
3. Ние сме в Пловдив - не намерих от списъка тук да се провежда - можем ли да се явим в друг град?

(извинете за тъпичките въпроси, но тенденциозно не желая да коментирам тези неща с учителката ни) Simple Smile

# 624
Здравейте! Ще ме прощавате за мързела - със сигурност си пише тук, но не ми се търси..имам тринки въпросчета.
1. Може ли да се яви детенце на Великденското математическо състезание за 1ви клас, ако не се е явило на Коледното?
3. Ние сме в Пловдив - не намерих от списъка тук да се провежда - можем ли да се явим в друг град?

(извинете за тъпичките въпроси, но тенденциозно не желая да коментирам тези неща с учителката ни) Simple Smile
Да
1 седмица преди състезанието
Драган Манчов е у-щето в Смирненски

# 625

Да
1 седмица преди състезанието
Драган Манчов е у-щето в Смирненски

Сърдечни благодарности! Simple Smile

# 626
А кои училища в София са партньори, респективно домакини на "Математика без граници?"

# 627
  • София
А кои училища в София са партньори, респективно домакини на "Математика без граници?"
Не съм сигурна кои са точно училищата, ние ги водим направо в Академията.
Иначе по регламент:
Цитат
В трите предварителни кръга участниците се състезават или в училището, в което се обучават (ако има не по-.малко от 10 участници), или в училище-партньор за съответното населено място, в избран от училището ден от посочения в календара период.
В нашето училище има много повече от десет желаещи, но директорката отказа да се провежда и това състезание там, което не и пречи след това да обявява медалистите на сайта...

# 628
Няма да се учудя, ако само Детската академия ги провежда. Впрочем там все пак колко максимално деца могат да се явят наведнъж? Желаещите не са ли повече?

# 629
  • София
Не не се провежда само в ДА и освен това самото състезание се провежда поне няколко дни. Последно имаше мисля три дати само в академията за него, две бяха обаче през седмицата, ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт