Математически турнири - 35

• 107 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
bouquet
Леле, тези от секция изток и по мейл ги помолих, и по телефона се обадих, и квесторите сигнализира детето и пак детето с грешно име... Няма оправия!

# 586
  • Варна

От училище самоинициативно ли организираха кръга на олимпиадата или трябваше да бъдат подсещани и подбутвани, да си знаем за догодина  Crazy

В нашия клас инициативата дойде от децата, които попитаха за олимпиадата. Или поне с такова впечатление съм останала...

# 587
  • Варна
Прочетох всичко и правилно ли разбрах че за математическата олимпиада не мога да намеря резултати за Варна. "Славейков" ме интересува, но в сайта им няма резултати.

# 588
Прочетох всичко и правилно ли разбрах че за математическата олимпиада не мога да намеря резултати за Варна. "Славейков" ме интересува, но в сайта им няма резултати.

На децата трябва да е казано дали минават или не на втори кръг.
Нашата госпожа не е споменала конкретно броя точки на всяко дете от класа, явно има забрана.
След нова година РИО Варна ще помести списък на всички деца, които имат право да се явят на втори кръг.
Мисля, че за да се види работата трябва да се подаде молба в РИО, да каже някой, който е минавал този път.

# 589
  • най-шареното място
София КМС наградени само на мен ли ми изглежда непълен списък?

Училищата нямат ангажимент да обявяват преминаващите на областен кръг а сайта си.
Класните/математиците за прогимназиалните класове/ би трябвало да знаят по това време.

# 590
  • Варна

На децата трябва да е казано дали минават или не на втори кръг.
Нашата госпожа не е споменала конкретно броя точки на всяко дете от класа, явно има забрана.
След нова година РИО Варна ще помести списък на всички деца, които имат право да се явят на втори кръг.
Мисля, че за да се види работата трябва да се подаде молба в РИО, да каже някой, който е минавал този път.

ТНКС! Както разбирам някои училища могат да си направя труда да публикуват резултаи, други - не.

# 591
  • Варна
Кои у-ща публикуват резултати, че до сега се рових и не намирам?
Каква е тази тайнственост не разбирам, нямали право да обявяват точки, ще защо ...?! ooooh!

# 592
Кои у-ща публикуват резултати, че до сега се рових и не намирам?
Каква е тази тайнственост не разбирам, нямали право да обявяват точки, ще защо ...?! ooooh!
Никъде в регламента няма подобно ограничение. Подозирам, че гледат да си спестят разправии с родители, които ще искат да видят работите на децата си, когато им разберат точките.
Има училища, които качват резултати от общинския кръг. Даже имаше линкове някъде в темата. Но тези резултати нямат особена информационна стойност. За детето е важно то самото колко точки има, защото тук идеята е да се отиде на следващ кръг, където вече има официално класиране.

# 593
Аз пък бих искала някой хакер да разбере резултата на моето дете (КМС), тъй като не излиза на поименната проверка. На друго дете от същия клас също не излиза.
Вижте дали не е сбъкано в списъка с разпределение по стаи. На моята дъщеря още там й беше сбъркано името и в резултатите беше със същата правописна грешка.
Списък с разпределение по стаи за нашето училище (ПЧМГ) не е публикуван. С имената на детето експериментирах докъм 10 варианта.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 03:19 от eli_toni

# 594
София КМС наградени само на мен ли ми изглежда непълен списък?

Не само на Вас. Може би участниците от математическите гимназии са в отделна класация.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 03:26 от eli_toni

# 595
В нашето училище децата получиха листчтета с имената и точките ,а нашата работа тази сутрин я видях с член от комисията на проверяващите.Ама трябва от предния ден и директорката да е уведомена,насрочват час ,въобще дълга и широка и затова сигурно някои училища предпочитат да си го спестят.

# 596
Списък с разпределение по стаи за нашето училище (ПЧМГ) не е публикуван. С имената на детето експериментирах докъм 10 варианта.
Абсурдно е от ПЧМГ да са Ви отказали съдействие. Те най-вероятно знаят точките на децата и как са били въведени имената им.

# 597
По спомен от минали години математическите гимназии участваха с отделно класиране на КМС и ВМС (за София и от времето, когато имаше обобщени списъци)

# 598
По спомен от минали години математическите гимназии участваха с отделно класиране на КМС и ВМС (за София и от времето, когато имаше обобщени списъци)
Още е така, но поне до миналата година резултатът на децата излизаше при поименната проверка.

# 599
  • най-шареното място
Решили да ги разделят - ОК, решили да имат два списъка - ОК. Ми да ги публикуват и двата!
Обаче не знам с каква идея ги делят изобщо. Точно на това състезание сякаш има най-малко основания.

Днес би трябвало да всички деца да си разберат точките /или поне дали са над 16/ от олимпаидата. Ако с епритеснявате, може би може би не е лоша идея да звъннете в училището.

Общи условия

Активация на акаунт