Математически турнири - 35

• 107 271
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • По света и У нас
Още резултати от КМС 2015:

Добрич

Дупница

Кърджали

Смолян

Хасково

Ямбол - доста съкратени  Confused

# 481
За Ямбол дали има публикувани резултати от Коледното състезание?
Не. В Ямбол резултати от състезанията на СМБ не публикуват. Изпращат резултатите по училища.
Вече има.  Grinning
Благодарение на една добра непозната.
Качила съм ги тук.
Скрит текст:
От известно време поради определени причини предпочитам да споделям там, а не тук.

# 482
О, по Коледа ставали чудеса..,:)Благодаря за споделеното.

# 483
  • София
Много ви благодаря за страниците от Читанката  bouquet

# 484
За Салабашев във Варна залагам за петък,ТОЗИ петък Joy

# 485
Като написах хитра тактика имах предвид точно това... избягвайки разправии с родители с претенции на местно ниво. Доколкото си спомням за Черноризец Храбър резултатите на Варна излязоха първи на сайта. Мисля че някъде срещнах съобщение от рода, че работите са изпратени на организаторите....т.е  претенциите натам.
Да не подведа само за кое състезание ставаше въпрос. Карам по памет.

# 486
  • Софето
За КМС 1ви клас София, с пълен брой точки 65 са 13 деца, с 64 са 7 деца и с 63 са 5 деца.

# 487
  • най-шареното място
Като написах хитра тактика имах предвид точно това... избягвайки разправии с родители с претенции на местно ниво. Доколкото си спомням за Черноризец Храбър резултатите на Варна излязоха първи на сайта. Мисля че някъде срещнах съобщение от рода, че работите са изпратени на организаторите....т.е  претенциите натам.

Където и да е било - поне на сайта на Славейков го няма /стана ми интересно и проверих/. В интерес на истината те не си усложняват живота особено с евентулани контестации. И промените не са много вероятни така или иначе.

ПП Миналата година Салабашев е излязал за 5 дни май. Ако не бъркам, тази година нищо не са обещавали /а миналата са посочили 12-ти/ и остава написаното на бланките. А дали ще изпреварят, никой не знае.

# 488
Варненските резултати са пословично едни от най-бавните, особено на Салабашев. Но тази година МГ надминаха себе си.

За Салабашев във Варна залагам за петък,ТОЗИ петък Joy
Аааа, не се приема. Много наближи 24-ти и може да спечелиш.  Joy

# 489
В интерес на истината участниците бяха рекордно много,  само втори клас каза Петков били 300броя

# 490
В интерес на истината участниците бяха рекордно много,  само втори клас каза Петков били 300броя
Това не ги оправдава.  В Шумен успяват за един ден да проверят работите на около 1000 деца, при условие, че има и описателна задача, както и тези от отборното.
Салабашев е десет избираеми плюс пет числови.

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 21:31 от Анонимен

# 491
Като поемат ангажимента да организират състезания, да осигурят и ресурса за навременната им проверка! Плащаме по 8 лв. на състезание, могат да се ангажират допълнително проверяващи.
Ако не - да отстъпят провеждането им на Славейков, те знаят как да се организират.

# 492
Съобщението изчезна след обявяване на наградените.

Където и да е било - поне на сайта на Славейков го няма /стана ми интересно и проверих/. В интерес на истината те не си усложняват живота особено с евентулани контестации. И промените не са много вероятни така или иначе.

ПП Миналата година Салабашев е излязал за 5 дни май. Ако не бъркам, тази година нищо не са обещавали /а миналата са посочили 12-ти/ и остава написаното на бланките. А дали ще изпреварят, никой не знае.

# 493
  • София
За КМС 1ви клас София, с пълен брой точки 65 са 13 деца, с 64 са 7 деца и с 63 са 5 деца.

Здравейте,

От къде извадихте тази статистика?
Благодаря!

# 494
  • Софето

Здравейте,

От къде извадихте тази статистика?
Благодаря!

С помоща на една програма (която набързо направи съпруга). Ако искаш на ЛС, ще ти изпратя класирането.
Скрит текст:
На състезанието за 1ви клас са се явили 822 деца, това не е ли много  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт