Пампорово - ски сезон 2015/16

• 19 919
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, някой да е отсядал в Перелик Палас, с.Водата? Направихме си резервация там, 6 семейства с деца Simple Smile Пълна идилия. Приемам мнения!

# 16
  • Пловдив
Роникат, освен отдалечеността като проблем, аз лично не виждам друг - там си самостоятелен, вилите са чудесни, имат камина, съвсем друг тип изкарване е, сравнено с хотел. За мен това е по-добрият тип изкарване и отдавна съм спряла да търся хотели. Знам за какво говориш в Австрия, както и за Франция, но там е световно ниво, а ние сме едно "нищо". И все пак, примирени с условия и услуги, ходим за да изкараме добре някаква почивка, защото на нас лично ни е близо и едно са 100 км, едно са 1000..Настройваме се да си гледаме само нас и да не платим извънземни пари и всичко е точно. Ако трябва да кажа колко ми е струвало в Банско за няколко дни и колко във Франция във вила на пистата - дори парите ще са в полза на Франция като по-изгодно...но тази година искам най-вече детето да кара и да се учи, да сме по-бързи в отиването и връщането и да ходим по-често до близките ни курорти - при нас за деца дори хижа здравец става и ми е на 30 мин, после чепеларе, пампорово, боровец и т.н...

# 17
  • Варна
За Снежанка имате ли отзиви? От работа организарат ходене януари там и се чудя дали да не взема мъжа и детето  newsm78

# 18
  • София
Имате ли отзиви за хотел Панорама Спа?  Thinking
http://www.booking.com/hotel/bg/panorama-spa.html
То е ясно, че каращите ски само ще спят там, но все пак... Simple Smile Никъде нищо не намирам.

# 19
Дами, здравейте,

кажете къде бихте отседнали, ако искате луксозен хотел с басейн, в близост до пистите и хубава кухня?

Мерси предварително.

# 20
Здравейте,
и аз ви следя ( надявам се за кратко да посетим Пампорово ) януари или февруари ... В офертите са пуснали за хотел Невада, Елица и Елина - кой препоръчвате ?
Имам и следното въпросче - ако нямаме ски екипирока , има ли откъде да си набавим в Пампорово такава и какви цени ( не сме се качвали на ски, нямаме нито подходящи дрехи, нито знаем от къде и какви цени са екипировки и ски )  ?

# 21
  • Стара Загора
Здравейте ! Някой да е посещавал Гранд Манастира ? Да даде актуални отзиви .

# 22
  • Варна
А някой с мнение за хотел Орфей? Мислим през февруари да ходим, с дете на 5,5 год. сме. Гледам, че има детска анимация, важно ми е детето да се забавлява. А аз, тъй като не съм скиорка, само мъжа ми е със сноуборд, мога да се възползвам от СПА - центъра. Ходил ли е някой там?

# 23
А някой с мнение за хотел Орфей? Мислим през февруари да ходим, с дете на 5,5 год. сме. Гледам, че има детска анимация, важно ми е детето да се забавлява. А аз, тъй като не съм скиорка, само мъжа ми е със сноуборд, мога да се възползвам от СПА - центъра. Ходил ли е някой там?
Прочети тук:     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818625.0;topicrefid=19

# 24
  • До морето
В Гранд Манастира сме били преди 5 години. Хареса ни, апартаментите са по-големи и по-луксозни от Камелия? Но няма никакви общи части-фоайе, детски кът. Откакто имаме деца ходим в Камелията, доволна съм. Детският кът наистина е малък, но пък аниматорите са свестни. Предлагат и сетско ски-училище, изкарват ги зад хотела и ги занимат там, децата умират от кеф.
Замъкът е пълна мизерия. Мръсно, неподдържано, студено и нефункционално. Миналата година бяхме там - пълен ужас! Килимите бяха толкова мръсни, че ме беше гнус да стъпя, камо ли децата да играят. След като помолих камериерката да пусне прахосмукачка, отговорът беше - Ами ние нямаме  Shocked Невярваща отидох на рецепция и там 1 девойка ми обясни, че не ползват прахосмукачки, защото нямало как камериерките да ги разхождат от блокче в блокче и да ги мъкнат по стълбите  newsm78 На въпроса ми как чистят тогава- отговорът беше " С метли!"  Sick

# 25
  • Варна
Прочети тук:     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818625.0;topicrefid=19

Благодаря  Hug Изчетох я.

# 26
За хотел "Зора" имате ли мнение ? Някой да го е посещавал скоро ?

# 27
Здравейте,
Дано питането ми не прозвучи идиотско.  Embarassed
Със съпруга ми не караме ски, и не си падаме по планински курорти. Обаче детето има желание да се научи, и затова сме решили да отидем на Пампорово тази зима. (никога не сме ходили там)
Прочетох темата назад, както и други теми, и виждам че основно препоръчвате хотели около Студенец. Въпросът ми е, задължително ли е да сме там, при положение че ние няма да караме. Всичко от което имаме нужда е нещо като детска писта с мини влекче, или място (наклон някакъв)където се организират ски уроци (училища) за децата. Има ли хотели, примерно не баш в топ локацията, които предлагат подобни услуги.
Ако само Студенец е мястото - може ли да кажете поне един хотел, който е на много много близко място до детските писти, за да го видя на картата и да гледам него или около него:)
Благодаря предварително  bouquet

# 28
  • Пловдив
може и на Малина да отидете, там аз се учих като дете, една малка писта, нито по лифтове ще се качвате вие, нито нищо - аз това гледам точно, да спим в резиденция малина или вилите малина и да пресичаме улицата да учим детето там.
Може и някой да се включи с мнение дали е подходящо, тъй като аз съм ходила мин. година и то без да разглеждам всичко на място ли си е, нито знам тези вили реално добре ли са вътре, има страхотни снимки, но как е реално, храната как е?
http://villa.malina-pamporovo.com//bg/

# 29
  • София
Препоръчайте ми хотел около Студенец, но да има и басейн.

Общи условия

Активация на акаунт